Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο UPS και μου το είχανε κάνει δώρο πριν 5-6 χρόνια και μετά από τόσο καιρό δεν κρατάει η μπαταρία του. Μου το είχανε κάνει δώρο από το πλαίσιο αλλά δεν θέλω να πάω να δώσω λεφτά εκεί. 

Μπορώ να αλλάξω μόνος την μπαταρία? Είμαι περίπλοκο, ξέρει κανείς; 

Μετά, που θα βρω την συγκεκριμένη μπαταρία να ταιριάζει; 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Δημοσ.

Πρέπει να το ανοίξεις προσεκτικά,ΑΝ δεν μπορείς βέβαια..το παίρνεις "αγκαλιά" και πηγαίνεις σε κατάστημα που έχει τέτοιου τύπου μπαταρίες και γίνεται αλλαγή απο αυτούς(λογικά).

Δημοσ.

Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων είμαι και εγώ άρα πιστεύω προσεκτικά μπορώ να το κάνω. Είναι όμως δύσκολο; 

Επισης που μπορώ να προμηθευτώ τέτοιες μπαταρίες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι απλά πρόσεξε γιατί όλα είναι συμπακτα εκει μέσα κάθε εκτεθειμένη μεταλλική επιφάνεια μπορεί στο εσωτερικό να είναι επαφή ή γείωση  θα έχει 4 μπαταρίες μέσα σε σειρά συνήθως μπορούν να αλλαχτούν με αντίστοιχες άλλης μάρκας αρκεί να μην κάνεις λάθος στα χαρακτηριστικά γιατι το κύκλωμα φόρτισης στο UPS μπορεί να τις καταστρέψει αν δεν ειναι το ίδιο με τις παλιές. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.
4 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε

Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων είμαι και εγώ άρα πιστεύω προσεκτικά μπορώ να το κάνω. Είναι όμως δύσκολο; 

Επισης που μπορώ να προμηθευτώ τέτοιες μπαταρίες; 

Βγαλε την πρίζα(πάτησε μερικά sec το power button)ξεβιδωνεις βίδες περιμετρικά.Λογικά η μια η δυο μπαταρίες έχει εσωτερικά,το eshop και κατάστηματα με υπολογιστές κλπ διαθέτουν τα περισσότερα.

Δες και σκρουτζ.

Έχουν κοινές διαστάσεις η περισσότερες μπαταρίες.

Δημοσ.

πως γίνεται να πεθάνεις ? ρωτάω γιατί έχω αλλάξει 3-4 φορές χωρίς κάποιο πρόβλημα αλλά είμαι τελείως άσχετος από ηλεκτρολογικά. Προσέχουμε κάτι ? έχει σημασία ποιόν πόλο θα συνδέσουμε πρώτα ? θέλει γάντια ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...