Lanakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ειναι χαλασμενο το κουμπι power και δεν μπορω να ανοιγω το κινητο Ενω βρηκα τροπο να ανοιγει η οθονη απο το κουμπι εντασης βαζοντας ενα προγραμμα δεν βρησκω καποιο προγραμμα να ανοιγει το κινητο γιατι δen το εχω κανει root αν γνωριζατε καποια εφαρμογει να ανοιγει το κινητο απο το κουμπι εντασης χωρις να ζηταει root θα με βοηθουσε
saruman123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 https://www.doctorandroid.gr/2017/06/broken-power-button.html?m=1
Lanakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 ολα αυτα καλα και ωραια και τα εχω χρησιμοποιησει αλλα κανενα απο αυτα δεν κανει εκκινηση στο κινητο απο το πληκτρο ηχου ηδη χρησιμοποιω καποιες απο αυτες οπως το to power to volume αν κλεισω τωρα το κινητο δεν μπορω να το ανοιξω ξανα απο το volume γιατι δεν εχει προσβαση στην ριζα για αν εχει προσβαση στην ριζα πρεπει να κανω reboot
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Γινε πιο περιγραφικός... Στον ιδιο τονο θα σου απαντησω "φορτιστης" 1 λεπτό πριν, Lanakos είπε ολα αυτα καλα και ωραια και τα εχω χρησιμοποιησει αλλα κανενα απο αυτα δεν κανει εκκινηση στο κινητο απο το πληκτρο ηχου ηδη χρησιμοποιω καποιες απο αυτες οπως το to power to volume αν κλεισω τωρα το κινητο δεν μπορω να το ανοιξω ξανα απο το volume γιατι δεν εχει προσβαση στην ριζα για αν εχει προσβαση στην ριζα πρεπει να κανω reboot Φορτιστης.....
Lanakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπον το κινητο ειναι ενα lenovo A2010 το κουμπι power εχει χαλασει και υπολειτουργει χρειαζεται να το εχεις πατημενω ακομα και μιση ωρα για αν κανει εκιννηση το κινητο απο το ιδιο κουμπι ανοιγει και η οθονη οπως και κλεινει το κινητο με δυο προγραμματα απο το play store καταφερα και ελυσα και τα 2 δηλαδη μπορω να ανοιξω την οθονη του κινητο πατωντας το volume και με ενα εικονιδιο στην επιφανεια του κινητου να το απενεργοποιησω ολα καλα και ωραια αλλα δεν γινεται το κινητο να δουλευει για παντα χωρις να το κλεισω γιατι μετα δεν μπορω να το ανοιξω ευκολα πρεπει αν βρω ενα κωλοπρογραμμα που να μεταφερει την εντολη εκκινησης απο το power στο volume θα μου επιτε αφου ξερεις τοσα γιατι δεν βρηκες εσυ? Οσα βρηκα ζητανε να εχει γινει root στο κινητο για αν εχουν προσβαση στη ριζα τωρα τι σχεση εχετε εσεις εδω μεσα?Εκανα την σκεψη οτι ισως βρω εδω μεσα καποιο γατονι να ξερει κατι παραπανω απο οτι ξερω εγω αυτα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Lanakos
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Και θα στο ξαναπω,αν και γινεσαι λιγακι επιθετικος... Φορτιστης.... Αγγλιστι charger. Κανε μια αναζητηση π.χ. broken power button and charger
Lanakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) βρε ανθρωπε μου δεν γινομαι καθολου επιθετικος απεναντιας κιολας... δεν μπορω να κυκλοφοραω με ενα φορτιστη για να ανοιξω το κινητο θελω κατι πιο μονιμο.Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα για να ανοιγει το κινητο απο αλλο πληκτρο και το μονο διαθεσιμο ειναι το volume βρηκα προγραμματα που να το κανουν αυτο αλλα ζητουν να εχω κανει απο πριν root πραγμα που δεν γινεται πλεον μιας και το κουμπι power δεν λειτουργει Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Lanakos
panosk0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μπαταρία είναι αποσπώμενη σωστά ; βγάζοντας κ βαζοντασ την μπαταρία νομίζω γίνεται δουλειά Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από panosk0
dkmaster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω ότι οι επιλογές σου είναι 2. Είτε πας σε ένα κατάστημα και σου το φτιάχουν είτε αυτό που λέει ο tsilitheo1 το οποίο νομίζω πως γίνεται και με powerbank. Υπάρχει αυτή και αυτή η εφαρμογή που λένε ότι δε θέλει root ή τουλάχιστον δε το αναφέρουν. Δοκίμασέ τες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα