Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι χαλασμενο το κουμπι power και δεν μπορω να ανοιγω το κινητο

Ενω βρηκα τροπο να ανοιγει η οθονη απο το κουμπι εντασης βαζοντας ενα προγραμμα δεν βρησκω καποιο προγραμμα να ανοιγει το κινητο γιατι δen το εχω  κανει root

αν γνωριζατε καποια εφαρμογει να ανοιγει το κινητο απο το κουμπι εντασης χωρις να ζηταει root θα με βοηθουσε

Δημοσ.

ολα αυτα καλα και ωραια και τα εχω χρησιμοποιησει αλλα κανενα απο αυτα δεν κανει εκκινηση στο κινητο απο το πληκτρο ηχου

ηδη χρησιμοποιω καποιες απο αυτες οπως το to power to volume

αν κλεισω τωρα το κινητο δεν μπορω να το ανοιξω ξανα απο το volume γιατι δεν εχει προσβαση στην ριζα

για αν εχει προσβαση στην ριζα πρεπει να κανω reboot

Δημοσ.

Γινε πιο περιγραφικός... Στον ιδιο τονο θα σου απαντησω "φορτιστης"

1 λεπτό πριν, Lanakos είπε

ολα αυτα καλα και ωραια και τα εχω χρησιμοποιησει αλλα κανενα απο αυτα δεν κανει εκκινηση στο κινητο απο το πληκτρο ηχου

ηδη χρησιμοποιω καποιες απο αυτες οπως το to power to volume

αν κλεισω τωρα το κινητο δεν μπορω να το ανοιξω ξανα απο το volume γιατι δεν εχει προσβαση στην ριζα

για αν εχει προσβαση στην ριζα πρεπει να κανω reboot

Φορτιστης.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον

το κινητο ειναι ενα lenovo A2010

το κουμπι power εχει χαλασει και υπολειτουργει

χρειαζεται να το εχεις πατημενω ακομα και μιση ωρα για αν κανει εκιννηση το κινητο

απο το ιδιο κουμπι ανοιγει και η οθονη οπως και κλεινει το κινητο

με δυο προγραμματα απο το play store καταφερα και ελυσα και τα 2

δηλαδη μπορω να ανοιξω την οθονη του κινητο πατωντας το volume και με ενα εικονιδιο στην επιφανεια του κινητου να το απενεργοποιησω

ολα καλα και ωραια αλλα δεν γινεται το κινητο να δουλευει για παντα χωρις να το κλεισω γιατι μετα δεν μπορω να το ανοιξω ευκολα

πρεπει αν βρω ενα κωλοπρογραμμα που να μεταφερει την εντολη εκκινησης απο το power στο volume

θα μου επιτε αφου ξερεις τοσα γιατι δεν βρηκες εσυ?

Οσα βρηκα ζητανε να εχει γινει root στο κινητο για αν εχουν προσβαση στη ριζα

τωρα τι σχεση εχετε εσεις εδω μεσα?Εκανα την σκεψη οτι ισως βρω εδω μεσα καποιο γατονι να ξερει κατι παραπανω απο οτι ξερω εγω

αυτα

Επεξ/σία από Lanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρε ανθρωπε μου δεν γινομαι καθολου επιθετικος

απεναντιας κιολας...

δεν μπορω να κυκλοφοραω με ενα φορτιστη για να ανοιξω το κινητο

θελω κατι πιο μονιμο.Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα για να ανοιγει το κινητο απο αλλο πληκτρο και το μονο διαθεσιμο ειναι το volume

βρηκα προγραμματα που να το κανουν αυτο αλλα ζητουν να εχω κανει απο πριν root πραγμα που δεν γινεται πλεον μιας και το κουμπι power δεν λειτουργει

Επεξ/σία από Lanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη σωστά ; βγάζοντας κ βαζοντασ την μπαταρία νομίζω γίνεται δουλειά ;) 

Επεξ/σία από panosk0
Δημοσ.

Νομίζω ότι οι επιλογές σου είναι 2. Είτε πας σε ένα κατάστημα και σου το φτιάχουν είτε αυτό που λέει ο tsilitheo1 το οποίο νομίζω πως γίνεται και με powerbank.

Υπάρχει αυτή και αυτή η εφαρμογή που λένε ότι δε θέλει root ή τουλάχιστον δε το αναφέρουν. Δοκίμασέ τες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...