Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας μείνει αρκετά πίσω σε πωλήσεις από το PlayStation 4 της Sony, η Microsoft δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις υπηρεσίες που παρέχει γύρω από το Xbox όπως το Xbox Game Pass.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία μάλιστα έρχεται πιο κοντά στον όρο "το netflix του gaming" αφού όπως δηλώνει ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, κάθε νέος τίτλος της Microsoft θα κάνει από την πρώτη μέρα την εμφάνισή του στην υπηρεσία παράλληλα με τα καταστήματα. Η αρχή θα γίνει στις 20 Μαρτίου με το Sea of Thieves ενώ θα ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και τα παιχνίδια State of Decay 2 και Crackdown 3. Όπως διευκρινίζει ο Spencer, δε θα υπάρχει καμία εξαίρεση αφού το ίδιο θα ισχύσει και για σημαντικότερους τίτλους όπως τα επόμενα επεισόδια στις σειρές Halo, Gears of War και Forza Motorsport. 

Το Xbox Game Pass λανσαρίστηκε τον περασμένο Ιούνιο και δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια του Xbox One αλλά και του Xbox 360, με μηνιαίο αντίτιμο €10. Αν και μια τέτοια κίνηση είναι σίγουρα θετική για τους φίλους του Xbox, εντούτοις πολλοί βλέπουν με δυσπιστία τις κινήσεις της Microsoft σε ότι αφορά την παραγωγή δικών της αποκλειστικών τίτλων, ειδικά μετά τις απανωτές ακυρώσεις παιχνιδιών αλλά και το κλείσιμο στούντιο. Στο θέμα αυτό ο Phil Spencer δηλώνει ότι η Microsoft θα συνεχίζει να επενδύει ολοένα και περισσότερο στη δημιουργία αποκλειστικών παιχνιδιών, με την παρουσία τους στην υπηρεσία Game Pass να «δίνει την ευκαιρία σε περισσότερους gamers να ασχοληθούν με αυτά».

Verge

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

να υποθέσω θα πρεπει να παραμείνεις τουλάχιστον 1-2 έτη αλλιώς θα μπούνε μέσα. Το κάνεις για 3 μήνες και παιζεις ολα τα παιχνιδια της χρονιάς μπαμ μπαμ και το διακόπτεις΄.

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

να υποθέσω θα πρεπει να παραμείνεις τουλάχιστον 1-2 έτη αλλιώς θα μπούνε μέσα. Το κάνεις για 3 μήνες και παιζεις ολα τα παιχνιδια της χρονιάς μπαμ μπαμ και το διακόπτεις΄.

Δε στα δίνει όλα μαζί με την μια ... Τα δινει σταδιακά αλλά μπαίνουν αλλά βγαίνουν ... 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Θα το ανεχτούν όπως ανέχεται η EA το ίδιο με το Origin,μέχρι να καθιερώσουν το "netflix του gaming".

Μετά θα αλλάξουν συμπεριφορά,θέμα χρόνου είναι.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

εγώ πάλι γιατί μου φαίνεται ότι έχουν αρχίσει και βάζουν μυαλό (η κατανάλωση φέρνει το κέρδος και σκοτώνει την πειρατεία) ?

σωστότατη κίνηση..!!!

• Like 5
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Μονο για αποκλειστικοτητες τις microsoft ειναι μια χαρα την βολευει εχει 30 εκ. εγκαταστημενες συσκευες πολλαπλασιασε το 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, babis1983 είπε

Μονο για αποκλειστικοτητες τις microsoft ειναι μια χαρα την βολευει εχει 30 εκ. εγκαταστημενες συσκευες πολλαπλασιασε το 

Το έχω από την πρώτη μέρα και δεν έχω παίξει τίποτα καθώς δεν έχω χρόνο αλλά το ανανεώνω γιατί αφήνω κάτι ανήψια και μπαίνουν με τον λογαριασμό μου για να παίζουν στο δικό τους μηχάνημα. Τα μόνα που ακούμπησα είναι τα MassEffect και FIFA γιατί έχω πάρει το EA ACCESS για ένα χρονο με 24 ευρω... Ξέρεις πόσοι θα είναι σαν εμένα; 10 ευρώ και τα παιδιά με έχουν θεό χωρία να ζητάνε τίποτα. Δεν προλαβαίνουν να παίξουν τόσα παιχνίδια.

• Like 8
Δημοσ.

Θα σου δωσει δλδ το sea of thieves το πρωτο μηνα, θα καυλωσεις εσυ καλα καλα, μετα θα στο αποσυρει και θα σου πει σταξε €70

• Sad 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, deathincarnate είπε

Θα το ανεχτούν όπως ανέχεται η EA το ίδιο με το Origin,μέχρι να καθιερώσουν το "netflix του gaming".

Μετά θα αλλάξουν συμπεριφορά,θέμα χρόνου είναι.

Μια διαφορά είναι ότι το ΕΑ/Origin Access δεν δίνει καινούρια παιχνίδια αλλά στην καλύτερη περίπτωση να βάλει κάτι στο Vault αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του. Γι' αυτό άλλωστε και το κόστος είναι 25 ευρώ το χρόνο και όχι 10 το μήνα.

Γενικά πάντως η αγορά φαίνεται ότι κινείται προς το συνδρομητικό μοντέλο και (μέχρι στιγμής) νομίζω πως καλά κάνει. Δεν είναι μόνο η ΕΑ και η MS, αλλά και η Nvidia με το Geforce Now, το Humble Bundle κλπ.

Μακάρι να γίνουν όλοι αυτοί κάτι σαν το Netflix, το Spotify κλπ. Από τότε που έβαλα τα τελευταία, πραγματικά απορώ πως την πάλευα παλιότερα. Φαντάζομαι κάποια στιγμή το ίδιο θα λέω και για τα παιχνίδια.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, firepc είπε

Θα σου δωσει δλδ το sea of thieves το πρωτο μηνα, θα καυλωσεις εσυ καλα καλα, μετα θα στο αποσυρει και θα σου πει σταξε €70

δεν έχει συμβει μεχρι τώρα. αν μπει μπήκε απλά στο τέλος του μήνα σου λέει insert coin:P

• Like 1
Δημοσ.

Και απο ότι ανακοίνωσε και ή ίδια η MS αν το παιχνίδι είναι xbox play anywhere τότε το game pass θα ισχύει και στα PC.

14 ημέρες δωρεάν έχει σκέφτομαι να το τιμήσω και μετά βλέπουμε.

• Like 4
Δημοσ.

Καλη κινηση φανταζει, για να δουμε τι διαρκεια και ανταποκριση θα εχει. Η αληθεια ειναι οτι λειπουν απο το απεναντι στρατοπεδο αντιστοιχες με αυτην προτασεις, αλλα και με το προγραμμα Access της λαοφιλους (:D)  ΕΑ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...