Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Αυτές οι προσφορές είναι μόνο για κάποιον που είχε 1-2 πράγματα stand by και ήθελε να τα πάρει. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό επειδή υπάρχει το 15λιρο ντε και καλά να βρούμε να πάρουμε κάτι με επιπλέον 35 λίρες. Και φυσικά τι προτάσεις να γίνουν ?. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Άλλος πήρε συμπληρώματα διατροφής, άλλος ρολόι, εγώ κοιτάω μπας και βρω κάποιο βιβλίο ή bluray (έχω αρκετά στη wishlist αλλά με κόβουν τα μεταφορικά και απλά τα έχω για κάτι τέτοιες περιπτώσεις) αλλά και πάλι το σκέφτομαι.

Ξερεις πως στελνουν τα βιβλια η bluray τωρα?Παλια τα πεταγαν στην εισοδο της πολυκατοικιας(τελευταια οτι εχω παραγγειλει απο αλλον μεσω αμαζον ερχεται με ACS.).

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Αν και οι ssd μπορεί να ενδιαφέρουν  περισσότερα από ένα άτομα ...ουσιαστικά δεν βλέπω να υπάρχει καμία τρελή προσφορά 66€ βγαίνει χωρίς τα μεταφορικά ... μαζί με αυτά θα φτάνει την εδώ τιμή αγορά ( ή έστω 5€ φθηνότερα ας πούμε ) οπότε δεν ξέρω πόσο καλή προσφορά είναι .  

Βγαίνει 58,15 λίρες δηλαδή περίπου 70 € (δεν έχει φανεί ακόμα ή χρέωση). Για τον δίσκο του παραπάνω ποστ το λες προσφορά μιας και Ελλάδα ξεκινάει από 76 € (+4 € μεταφορικά) στο skroutz: https://www.skroutz.gr/s/13787241/Crucial-MX500-250GB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Dannie είπε

Ξερεις πως στελνουν τα βιβλια η bluray τωρα?Παλια τα πεταγαν στην εισοδο της πολυκατοικιας(τελευταια οτι εχω παραγγειλει απο αλλον μεσω αμαζον ερχεται με ACS.).

Αν είναι μικρής αξίας απλό ταχυδρομείο. Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα gshock ρολόι από το γαλλικό άμαζον αξίας 90Ε που ήρθε με απλό ταχυδρομείο.

Επεξ/σία από Vasilis 07
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, hara75gr είπε

Μόλις μίλησα με εθνική. Καμία χρέωση, μόνο ότι διαφορά υπάρχει στη μετατροπή του συναλλάγματος

Είναι μήνες τώρα που χρεώνει 1% καπέλο στις μετατροπές...η Πειραιώς 2%...

...κάθε μήνα πληρώνω το hosting και φαίνεται το καπέλο στην ανάλυση του λογαριασμού...

Υπήρχε και σχετική επίσημη ανακοίνωση από την ΕΤΕ, δεν ξέρω τώρα σε ποιόν έπεσες και σου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα τέλος συναλλαγματικής μετατροπής.

Ορίστε το ισχύον τιμολόγιο

https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Επιτόκια και Τιμολόγιο Προϊόντων[1]/Κάρτες[3]/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf

Ισχύει από Σεπτέμβρη

http://www.moneyonline.gr/site/article/10487/ete-neo-timologio-chreoseon-stis-chreostikes-kartes-apo-septemvrio-ti-allazi

Προσωπικά έχω μια μεγάλη λίστα επιθυμιών από βιβλία στο Αμαζον, κι όταν παρουσιασθεί η ευκαιρία, αγοράζω κάποια...είχα σκοπό να μη δώσω πάνω από 50€, αλλά έφυγαν 95€

Επεξ/σία από vgiozo
  • Thanks 4
Δημοσ.

Εγώ πήρα το γνωστό πλέον μόνιτορ AOC Q3279VWF . Συνήθως στις αγορές που έκανα από amazon.co.uk έβαζα να κάνει αυτό την μετατροπή και πλήρωνα σε ευρώ . Αυτη την φορά πλήρωσα σε λίρες - για να δω τι θα μου χρεώσει η eurobank .   

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bladegld είπε

Εγώ πήρα το γνωστό πλέον μόνιτορ AOC Q3279VWF . Συνήθως στις αγορές που έκανα από amazon.co.uk έβαζα να κάνει αυτό την μετατροπή και πλήρωνα σε ευρώ . Αυτη την φορά πλήρωσα σε λίρες - για να δω τι θα μου χρεώσει η eurobank .   

αν δεν κάνω λάθος 4 ευρώ . Τόσο μου είχε χρεώσει το καλοκαίρι οταν αγόρασα κάτι απο ebay σε δολλάρια αξίας 1 ευρώ και έκανε την μετατροπή η Eurobank 4 ευρώ.

Τραβαγα τα μαλλιά μου γιατι εκανα 3-4 ξεχωριστές συναλλαγές. Επαθα και έμαθα.

Προσωπικά αφήνω το amazon να κάνει την μετατροπή.

Δημοσ.

και εγω τόσο υπολογίζω , απλα βλέπω οτι το amazon χρεώνει κοντά στα 10 ευρω για αυτο το ποσο με την μετατροπη .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bladegld είπε

Θα το ζαχαρώνα πολύ αν ήταν στις 27 ίντσες για ένα dual monitor setup... Αλλα όλα τα 27αρια 1440p είναι πιο ακριβά από αυτό :P

Δημοσ.

Οι κανονικές πιστωτικές της Εθνικής και της PostCredit (πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και πλέον όμιλος Eurobank) που χρησιμοποιώ κατά κόρον δεν έχουν καμία απολύτως χρέωση για μετατροπή συναλλάγματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, KoGi είπε

Καποιο λαθος κανεις. Δεν χρεωνει τοσα το αμαζον.

Προσφατα εκανα μια αγορα περιπου σε αυτο το ποσο και η Eurobank οντως εβαλε 2% χρεωση για εξοδα συναλλαγματος.

Αλλα η ισοτιμια που χρησιμοποιησε η τραπεζα, σε σχεση με αυτη του αμαζον, δεν ειχαν μεγαλη διαφορα.

Οποτε με το 2% ουσιαστικα βγηκε πιο ακριβη η τραπεζα!! Οποτε ας το τσεκαρουν οσοι θελουν οτι οντως συμφερει η τραπεζα, γιατι εγω ειδα οτι αυτο εχει αλλαξει πλεον.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Μόνο η Eurobank, απ' όσο ξέρω, έχει αυτό το μαλακισμένο καπέλο του 2% που την κάνει ασύμφορη σε αγορές μικρού κόστους. Αυτή είναι μια εξαίρεση όμως στον κανόνα ότι οι τράπεζες ΠΑΝΤΑ μετατρέπουν με καλύτερη ισοτιμία από οποιοδήποτε μαγαζί.

Η μετατροπή είναι η μετατροπή και το καπέλο, καπέλο. Και της Eurobank η αρχική μετατροπή ισοτιμίας πιο συμφέρουσα είναι. Απλά επιλέγει για κάποιο λόγο να χαρατσώνει επιπλέον τους πελάτες τους με 2% σα να είμαστε στα 00s ξέρω 'γω...

Edit
Οκ είδα και τη συζήτηση στην τελευταία σελίδα. Πρέπει να υπολογίζει ο καθένας και τι κάρτα χρησιμοποιεί. Εγώ μιλάω για χρεωστικές. Κάποιοι προφανώς μιλάνε για πιστωτικές, με τις οποίες δεν ασχολούμαι καν και δε γνωρίζω τι παίζει.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

αν δεν κάνω λάθος 4 ευρώ . Τόσο μου είχε χρεώσει το καλοκαίρι οταν αγόρασα κάτι απο ebay σε δολλάρια αξίας 1 ευρώ και έκανε την μετατροπή η Eurobank 4 ευρώ.

Τραβαγα τα μαλλιά μου γιατι εκανα 3-4 ξεχωριστές συναλλαγές. Επαθα και έμαθα.

Προσωπικά αφήνω το amazon να κάνει την μετατροπή.

Σε debit εκεί παίζει, ναι. Σε credit είναι το θεμα, δεν έχω δει. Υπάρχει πιθανότητα και τίποτα αναφορικά με προμήθεια. Θα μάθουμε σύντομα στο statement

Δημοσ.

Εγώ για την αγορά που έκανα από το amazon για 220 λίρες με την μετατροπή τους σε ευρώ θα μου έβγαινε 263 .

Πλήρωσα σε λίρες και ξέρω  σίγουρα οτι η eurobank θα μου χρεώσει περίπου 3.5 ευρώ για έξοδα συναλλάγματος , αυτό που δεν ξέρω είναι αν η μετατροπή που κάνει το amazon εχει κάποια extra χρέωση .  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι εννοείς έξτρα χρέωση. Από τη δική μου οπτική η έξτρα χρέωση είναι ουσιαστικά ενσωματωμένη στη χειρότερη ισοτιμία μετατροπής του amazon. Αλλά δεν έχει κάτι άλλο πέρα από αυτό.
Αν πληρώσεις το amazon.co.uk σε ευρώ με μετατροπή λίρας->ευρώ από το ίδιο, η τιμή που βλέπεις στην απόδειξη είναι ακριβώς αυτή που θα πληρώσεις. Στην τράπεζα δεν ξέρεις με ακρίβεια δεκαλέπτου ας πούμε τι θα πληρώσεις, παρά μόνο αφού εκκαθαριστεί οριστικά η πληρωμή. Στη eurobank ας πούμε ίσως σου έρθει συνολικά στα 255-257€ σύμφωνα με όσα λες.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Δεν ξέρω τι εννοείς έξτρα χρέωση. Από τη δική μου οπτική η έξτρα χρέωση είναι ουσιαστικά ενσωματωμένη στη χειρότερη ισοτιμία μετατροπής. Δεν έχει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Στη eurobank ας πούμε ίσως σου έρθει συνολικά στα 255-257€ όπως μου τα λες.

Ακριβως ετσι το σκεφτομαι και εγω . Ισως ειναι λιγο πιο συμφερουσα η πληρωμη σε λιρες . Θα φανει στην χρεωση που θα μου κανουν αυριο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...