Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, hara75gr είπε Δες τι απάντησα ποιο πίσω φίλε, κλείσε τον Αμαλ, και κάνε copy paste αυτό που έγραψα στον επόμενο. Εμένα τελικά, μου έστειλαν και μέιλ, που με λίγα λόγια μου πίστωσαν άλλα 5 GBP , δλδ σύνολο 20 GBP! τα 20 πως προέκυψαν ; κι εμένα μου έστειλαν email Παιδιά την έκπτωση λογικά δεν πρέπει να την βλέπεις πρίν πατήσεις pay ; Εμένα δεν βγάζει τίποτα ουτε το 10άρικο το οποίο λογικά θα έμπαινε αυτόματα όπως μου εγραψαν ουτε το 5λιρο που επίσης μπαίνει αυτόματα. Αγόρασα πράγματα απο το amazon ως πωλητή.
ziggywas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε τα 20 πως προέκυψαν ; κι εμένα μου έστειλαν email Παιδιά την έκπτωση λογικά δεν πρέπει να την βλέπεις πρίν πατήσεις pay ; Εμένα δεν βγάζει τίποτα ουτε το 10άρικο το οποίο λογικά θα έμπαινε αυτόματα όπως μου εγραψαν ουτε το 5λιρο που επίσης μπαίνει αυτόματα. Αγόρασα πράγματα απο το amazon ως πωλητή. Έβαλες τον κωδικό BIGTHANKS στο checkout;
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ziggywas είπε Έβαλες τον κωδικό BIGTHANKS στο checkout; Δεν το έβαλα γιατι μου είπε οτι η έκπτωση γίνεται applied αυτόματα για αγορές πάνω απο 50 ευρώ στο chat. θα το βάλω όμως. Το 5λιρο θα φανεί μετα την πληρωμή; Εντάξει απο τι βλέπω μπήκε και το promo των 5 λιρών το οποίο φαίνεται πριν απο την πληρωμή. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Prof_Chaos
KoGi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Damachi είπε Σε ποσό 200 ευρό νομίζω το 2% της τράπεζας ειναι 4 ευρό ενώ το αμαζον τρώει 12 κάτι τέτοιο Καποιο λαθος κανεις. Δεν χρεωνει τοσα το αμαζον. Προσφατα εκανα μια αγορα περιπου σε αυτο το ποσο και η Eurobank οντως εβαλε 2% χρεωση για εξοδα συναλλαγματος. Αλλα η ισοτιμια που χρησιμοποιησε η τραπεζα, σε σχεση με αυτη του αμαζον, δεν ειχαν μεγαλη διαφορα. Οποτε με το 2% ουσιαστικα βγηκε πιο ακριβη η τραπεζα!! Οποτε ας το τσεκαρουν οσοι θελουν οτι οντως συμφερει η τραπεζα, γιατι εγω ειδα οτι αυτο εχει αλλαξει πλεον.
hara75gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε τα 20 πως προέκυψαν ; κι εμένα μου έστειλαν email Παιδιά την έκπτωση λογικά δεν πρέπει να την βλέπεις πρίν πατήσεις pay ; Εμένα δεν βγάζει τίποτα ουτε το 10άρικο το οποίο λογικά θα έμπαινε αυτόματα όπως μου εγραψαν ουτε το 5λιρο που επίσης μπαίνει αυτόματα. Αγόρασα πράγματα απο το amazon ως πωλητή. 10+5 της προσφοράς, κι άλλα 5(από λάθος τις βέβαια) από τον προηγούμενο μου με απάντησε αρνητικά. Το μειωμένο ποσό φαίνεται πριν πληρώσεις στο καλάθι, οπότε μην πληρώσεις αν δε σιγουρευτείς
Damachi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αναλόγως σε ποιον Ahmed η Jamal θα πεσεις . Στον αλλο δωσανε 2 5 ευρα απο τη πολυ κλάψα 1
toniloco3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εγω πηρα αυτα τα παπουτσια που ειναι ηταν ετσι κ αλλιως σε lowest price ever στις 64 λιρες πηρα κ ολο το εικοσαρικο εκπτωση κ μου βγηκε συνολο με μεταφορικα στις 53 λιρες not bad αν σκεφτεις οτι ελλαδα τα βρισκεις το λιγοτερο 100 ευρω.
Billator Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εμένα δεν μου έβγαζε τις ότι δικαιούμαι την προσφορά των 5 λιρών με τον λογαριασμό μου. Μπήκα στο chat τους είπα ψέματα ότι κατέβασα την εφαρμογή και πάτησα claim και δεν μου δείχνει τίποτα, και μου τα πίστωσε κατευθείαν ο υπάλληλος. Οπότε και το promo της ημέρας -15λίρες σύνολο καλό Deal. 1
maxdore217 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, Damachi είπε Αναλόγως σε ποιον Ahmed η Jamal θα πεσεις . Στον αλλο δωσανε 2 5 ευρα απο τη πολυ κλάψα Αυτά τα χαζά κάνουμε και μετά μας ρίχνουν πόρτα και λέμε γιατί να έγινε άραγε ( και μετά νεύρα και μποικοτάζ κτλ κτλ ) Αν έχει κανένας υπόψιν : κάποιο αξιόλογο προϊόν σε προσφορά που μπορεί να ενδιαφέρει κόσμο καλός να ποστάρει ( και να επωφεληθούμε της όποιος προωθητικής ενέργειας που γίνεται που είναι περίπου 30%) Αλλιώς στην άκρη και κλείδωμα , δεν αξίζει ούτε να πάρεις ένα προιον που δεν θέλεις απλά επειδή κάποτε το έβαλες σε μια λίστα αν τα δίνουν τζάμπα να πάρεις! ούτε κάτι που κοστίζει πολύ περισσότερο όπως το τρολ ποστ πίσω με το mac! Δεν έχω σκοπό να κάτσω να ψάχνω μισή μέρα χαζομάρες απλά για να αγοράσω κάτι ...είτε υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά είτε δεν υπάρχει λόγος.
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αυτές οι προσφορές είναι μόνο για κάποιον που είχε 1-2 πράγματα stand by και ήθελε να τα πάρει. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό επειδή υπάρχει το 15λιρο ντε και καλά να βρούμε να πάρουμε κάτι με επιπλέον 35 λίρες. Και φυσικά τι προτάσεις να γίνουν ?. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Άλλος πήρε συμπληρώματα διατροφής, άλλος ρολόι, εγώ κοιτάω μπας και βρω κάποιο βιβλίο ή bluray (έχω αρκετά στη wishlist αλλά με κόβουν τα μεταφορικά και απλά τα έχω για κάτι τέτοιες περιπτώσεις) αλλά και πάλι το σκέφτομαι.
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, lionheart75 είπε Εγώ σκέφτομαι να παραβλέψω την οθόνη μιας και δεν έχω πραγματικό όφελος και να χτυπήσω ένα g-shock ρολογάκι, για παράδειγμα αυτό βγαίνει στα 43 λιρόνια ήτοι ~49 ευρώ και εδώ ξεκινά απο τα 74 ευρώ. https://www.amazon.co.uk/Casio-G-Shock-Digital-Watch-G-7700-1ER/dp/B000VE5X4S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1516832482&sr=8-1&keywords=G-7700-1ER https://www.skroutz.gr/s/375134/Casio-G-Shock-G-7700-1ER.html?keyphrase=G-7700-1ER 25 ευρώ κάτω δεν τα λές και λίγα. Στο δεύτερο account εκμεταλλευόμενος την έκπτωση χτύπησα και το παραπάνω G-shock που το ζαχάρωνα χτές. Μου βγήκε στα ~ 50 ευρώ, εδώ ξεκινά από τα 74 ευρώ. Σύνολο 3 ρολόγια τα οποία αν τα αγόραζα από Ελλάδα θα ήθελα 187 ευρώ στην καλύτερη (τιμές με βάση το skroutz πάντα) και εγώ έδωσα ~105 ευρώ σε δύο accounts. Όφελος ~82 ευρώ, κοντά 45%. Για ρολόγια αξίζει, ξαναλέω καθώς πάντα το amazon έχει καλύτερες τιμές απο Ελλάδα στα ρολόγια καθώς επίσης τα μεταφορικά είναι λίγα (6-7 λίρες max).
Damachi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Άπλα κοιτάμε . Window shoppers xωρις παρά Και η λιρα 1 GBP = 1.1931813467 EUR με καμια παναγια 1 = 1.15 επρεπε να ειναι . Οπότε τα παίρνουν πίσω έτσι Το γμτο ειναι οτι ολα τα pc parts με εκπτωση ειναι στο γερμανικο
cineaste Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 57 minutes ago, maxdore217 said: Αυτά τα χαζά κάνουμε και μετά μας ρίχνουν πόρτα και λέμε γιατί να έγινε άραγε ( και μετά νεύρα και μποικοτάζ κτλ κτλ ) Αν έχει κανένας υπόψιν : κάποιο αξιόλογο προϊόν σε προσφορά που μπορεί να ενδιαφέρει κόσμο καλός να ποστάρει ( και να επωφεληθούμε της όποιος προωθητικής ενέργειας που γίνεται που είναι περίπου 30%) Αλλιώς στην άκρη και κλείδωμα , δεν αξίζει ούτε να πάρεις ένα προιον που δεν θέλεις απλά επειδή κάποτε το έβαλες σε μια λίστα αν τα δίνουν τζάμπα να πάρεις! ούτε κάτι που κοστίζει πολύ περισσότερο όπως το τρολ ποστ πίσω με το mac! Δεν έχω σκοπό να κάτσω να ψάχνω μισή μέρα χαζομάρες απλά για να αγοράσω κάτι ...είτε υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά είτε δεν υπάρχει λόγος. https://www.amazon.co.uk/Crucial-CT250MX500SSD1-MX500-NAND-Internal/dp/B0764WCXCV 1
Damachi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ωραίος αλλά έχω 10 δίσκους όπως ο άλλος μαζεύει ρολόγια
maxdore217 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αν και οι ssd μπορεί να ενδιαφέρουν περισσότερα από ένα άτομα ...ουσιαστικά δεν βλέπω να υπάρχει καμία τρελή προσφορά 66€ βγαίνει χωρίς τα μεταφορικά ... μαζί με αυτά θα φτάνει την εδώ τιμή αγορά ( ή έστω 5€ φθηνότερα ας πούμε ) οπότε δεν ξέρω πόσο καλή προσφορά είναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα