Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αλλα πραγματα απο το  αμαζον(που τα στελνουν αλλοι διαμεσου αμαζον) πλεον ερχονται με την  ACS οτι στελνει η ιδια η εταιρεια πως ερχονται?(παλια ερχοντουσαν με το ταχυδρομειο και αν ηταν κατι ελαφρυ το πεταγε ο ταχυδρομος στην εισοδο της πολυκατοικιας.

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.

Μόνο μια φορά μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς τον κωδικό,σωστά;

Πήγα να κάνω μια δεύτερη αγορά, αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί το κουπόνι στην αγορά μου (όλα από Amazon, άνω των 50λιρών, χωρίς μεταφορικά)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Μόνο μια φορά μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς τον κωδικό,σωστά;

Πήγα να κάνω μια δεύτερη αγορά, αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί το κουπόνι στην αγορά μου (όλα από Amazon, άνω των 50λιρών, χωρίς μεταφορικά)

Ναι μια φορά για κάθε λογαριασμό .

Πλάκα πλάκα, πήρα διάφορα χαζά για δωράκια που είχα στο wish list μήνες τώρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

Επιγραμματικά ν' απαντήσει κάποιος χωρίς ν' αρχίσουμε να λέμε off topic.

Αν πληρώσεις σε ευρώ δίνεις ένα καπέλο στην μετατροπή που κάνει το αμαζον.
Αν πληρώσεις σε λίρες, θα δώσεις ΠΑΛΙ ένα καπέλο στην μετατροπή που θα κάνει η τράπεζά σου.
Άρα το ίδιο δεν είναι περίπου? Εννοώ να πληρώσεις είτε σε λίρες, είτε σε ευρώ!

Δε μετατρέπουν οι τράπεζες και τα e-shops με την ίδια ισοτιμία. Αρκετά επιγραμματικός;:)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, PETROS13 είπε

Καλό αυτό.

το δοκίμασα χωρίς mail

μπείτε εδώ

https://www.amazon.co.uk/b?node=11301833031

(1) Click the button ‘Click to register for the Top Up reward’

(2) Top Up your Amazon.co.uk account with £50 or more in a single order

Μου λέει register to see if you qualify, κάνω log in και τελικά μου γράφει πως δεν δικαιούμαι την προσφορά αυτή. Κανά tip κανείς; 

Δεν έχω ξαναψωνίσει από αμαζον (μήπως φταίει αυτό), αλλά τώρα με τα 15-20 pounds όλο και κάτι θα τσιμπήσω.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ τελικά παρήγγειλα 2 retro (80's) ρολογάκια της casio, που τα γουστάρω γενικά τρελά, για να επεκτείνω την συλλογή μου. 

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0099M2IQY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1

https://www.amazon.co.uk/Casio-Collection-Stainless-Bracelet-DBC-611E-1EF/dp/B0076VEBT2/ref=sr_1_2?s=watch&ie=UTF8&qid=1516878316&sr=1-2&keywords=casio+calculator+watches

Και τα δύο χρησιμοποιώντας την έκπτωση των 15 λιρών βγήκαν στις ~48 λίρες με τα μεταφορικά, περίπου 55 ευρώ.

Εδώ οι τιμές τους αντίστοιχα στα ~113€ μαζί χωρίς να υπολογιστούν τυχόν μεταφορικά. :) 

https://www.skroutz.gr/s/5477463/Casio-Collection-Databank-DBC-611E-1EF.html?keyphrase=DBC-611E-1EF

https://www.skroutz.gr/s/2858729/Casio-AE-1200WHD-1AVEF.html?keyphrase=AE-1200WHD-1AVEF

Δημοσ.

να ρωτήσω αν κάνεις νέο account και μπείς πρωτη φορά στο application θα κάνεις claim και το 5λιρό σωστά;

επίσης σε δεύτερη φάση δεν μπορείς να το κάνεις combine με το 10λιρο της προσφοράς απο μόνος σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

να ρωτήσω αν κάνεις νέο account και μπείς πρωτη φορά στο application θα κάνεις claim και το 5λιρό σωστά;

επίσης σε δεύτερη φάση δεν μπορείς να το κάνεις combine με το 10λιρο της προσφοράς απο μόνος σου;

Εγώ που το account το έχω περίπου 1 μήνα (και την εφαρμογή τόσο περίπου) μπήκα και έψαχνα άδικα για το banner των 5 λιρών γιατί το πρόμο τελικά πρέπει να είναι αυτόματο.

Το 10αρικο το έβαλα κατά το check out (μέσα στην εφαρμογή) και μου τα άθροισε μόνο του. 

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Prof_Chaos είπε

Nαι αυτό που λές γίνεται. Το έκανα εγώ καθώς άνοιξα και δεύτερο λογαριασμό στη γυναίκα. Το θέμα είναι να μην χρησιμοποιείς την ίδια μέθοδο πληρωμής και στους 2 λογαριασμούς. 

Εμένα πάντως χτες το app απο το κινητό δεν μου εμφάνιζε το banner για να το κάνω claim το 5λιρο. Οπότε αναγκάστηκα να μπώ chat και να τους ζητήσω να τα βάλουν μαζί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιας και με βάλατε κι εμένα στο τρυπάκι μιλάω με τον ΑΜΑΛ τον βλέπω να δυσκολεύεται λίγο..

Με ενημερώνει για τα τις προσφοράς μόνο και κάνει οτι δεν καταλαβαίνει.

Ωστόσο όταν του είπα οτι δεν τα βλέπω παρόλο που έκανα Sign up στην εφαρμογή μου το έκανε apply όπως λέει.

Θα το δώ στο checkout. Δεν είναι ασχημα για 15 λίρες.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

μιας και με βάλατε κι εμένα στο τρυπάκι μιλάω με τον ΑΜΑΛ τον βλέπω να δυσκολεύεται λίγο..

Με ενημερώνει για τα τις προσφοράς μόνο και κάνει οτι δεν καταλαβαίνει.

Δες τι απάντησα ποιο πίσω φίλε, κλείσε τον Αμαλ, και κάνε copy paste αυτό που έγραψα στον επόμενο.

Εμένα τελικά, μου έστειλαν και μέιλ, που με λίγα λόγια μου πίστωσαν άλλα 5 GBP , δλδ σύνολο 20 GBP!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Επιγραμματικά ν' απαντήσει κάποιος χωρίς ν' αρχίσουμε να λέμε off topic.

Αν πληρώσεις σε ευρώ δίνεις ένα καπέλο στην μετατροπή που κάνει το αμαζον.
Αν πληρώσεις σε λίρες, θα δώσεις ΠΑΛΙ ένα καπέλο στην μετατροπή που θα κάνει η τράπεζά σου.
Άρα το ίδιο δεν είναι περίπου? Εννοώ να πληρώσεις είτε σε λίρες, είτε σε ευρώ!

Σε ποσό 200 ευρό νομίζω το 2% της τράπεζας ειναι 4 ευρό ενώ το αμαζον τρώει 12 κάτι τέτοιο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Damachi είπε

Σε ποσό 200 ευρό νομίζω το 2% της τράπεζας ειναι 4 ευρό ενώ το αμαζον τρώει 12 κάτι τέτοιο

Μόλις μίλησα με εθνική. Καμία χρέωση, μόνο ότι διαφορά υπάρχει στη μετατροπή του συναλλάγματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...