Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Damachi είπε

Πως μιλάς με το live chat  ;  Ποντιος δε το βρίσκω :P

Επιλέγεις chat και ξεκινάς την κουβέντα! :P

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/contact-us/ref=hp_gt_comp_cu?nodeId=471044

Αφού πρώτα επιλέξεις το κατάλληλο issue π.χ εν προκειμένης promotion and deals > prom code doesn't work > Chat

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ζητησετε combine. Απλα ζητηστε να σας βαλουν το promo code των 5gbp μεσω της εφαρμογης στον λογαριασμο. Και μετα βαζεται και τον κωδικο BIGTHANKS .

Δημοσ.

Τελικά έριξα άλλη μια ζαριά μπας και το τσιμπήσω και το κατάφερα.
Είναι μάλλον σε ποιον θα πέσεις. Του ζήτησα να συνδυάσω τις προσφορές σε μια!
Βέβαια του εξήγησα πως και κάποιοι γνωστοί μου το έκαναν έτσι μόλις τώρα από το chat.
Μέσα σε 2 λεπτάκια μ' εφτιαξε το αλάνι!
Είναι που θα πέσετε παιδιά.
Απλά ξέχασα να τον ρωτήσω μέχρι πότε ισχύει αυτό! ( Είναι μέχρι το τέλος της ημέρας?)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks , τα 15 που πήραμε θα είναι μέχρι να τελειώσει η 25η London Time . Με την ισοτιμία σε λίρες κανουμε checkout ;

Η eurobank κοπαναει και προμήθεια μετατροπης 2% οποτε το ψαχνω ακομα .....  Το αμαζον coverter τσιμπαει 1.8 παραπανω :P

1 GBP - 1.150000 eu

Palit GeForce GT 1030 2 GB GDDR5 PCI Express 3.0 Low Profile Graphics Card - Black

Order Summary

Items: GBP 61.99
Postage & Packing: GBP 6.01
Total: GBP 68.00
Promotion Applied: -GBP 15.00

Order Total: GBP 53.00
Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
34 minutes ago, hasiotis_john said:

Τελικά έριξα άλλη μια ζαριά μπας και το τσιμπήσω και το κατάφερα.
Είναι μάλλον σε ποιον θα πέσεις. Του ζήτησα να συνδυάσω τις προσφορές σε μια!
Βέβαια του εξήγησα πως και κάποιοι γνωστοί μου το έκαναν έτσι μόλις τώρα από το chat.
Μέσα σε 2 λεπτάκια μ' εφτιαξε το αλάνι!
Είναι που θα πέσετε παιδιά.
Απλά ξέχασα να τον ρωτήσω μέχρι πότε ισχύει αυτό! ( Είναι μέχρι το τέλος της ημέρας?)

Το ίδιο και εγώ. Σπάστικα με τον μλκ και ξανα άνοιξα chat με άλλον ο οποίος μου το πέρασε στον λογαριασμό αφού δεν μπορούσε να ενημερώσει την παραγγελία. Ακύρωσα την παραγγελία και την ξαναπέρασα για να υπολογιστεί και το πεντόλιρο!

FYI, αυτό τσίμπησα εγώ:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B005VBTZNQ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Damachi είπε

Τελικά συμφέρει να κάνεις τσεκουτ  με GBP  νομίζω  ...

Ε ναι, και τα έχουμε πει και στα αντίστοιχα θέματα για αγορές από το εξωτερικό. Όπως επίσης πρέπει να απενεργοποιήσεις και την μετατροπή που κάνει και το PayPal. 

7 ώρες πριν, mberg είπε

Μαζί με τις 15 λιρες τσεκάρετε αν έχετε λάβει ειδοποίηση να κάνετε top up με 50 pounds το λογαριασμό σας. Ουσιαστικά πληρώνετε 50 λιρες και αγοράζετε ένα 50 pounds gift card που έχει ισχύ για δέκα χρόνια. Έτσι παίρνετε άλλες 5 pounds reward. 

Είμαι στις 20 λιρες πλέον. :)

Όχι από το banner που βλέπω μέσω εφαρμογής, ε? 

Δημοσ.

Εμένα που μου βγάζει ότι δεν είμαι eligible για το 5λιρο(μάλλον επειδή την είχα από παλιά την εφαρμογή), δεν έχω ελπίδα με το chat μάλλον, ε?

Screenshot_20180125-070851.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ziaba είπε

Μέχρι τι ώρα παίζει το κουπόνι ?

2 ξημερωματα Παρασκευης (00:00 Αγγλιας)

Επισης αν στην παραγγελια εχετε πραγματα και απο αλλους πωλητες, αφαιρεστε εκεινα και αφηστε μονο του αμαζον, βαλτε το promo, και μετα πηγαιντε πισω και βαλτε κανονικα τα αντικειμενα στο καλαθι. Θα σας παει κατευθειαν checkout με τον κωδικο ηδη να ειναι applied

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, hara75gr είπε

Εμένα που μου βγάζει ότι δεν είμαι eligible για το 5λιρο(μάλλον επειδή την είχα από παλιά την εφαρμογή), δεν έχω ελπίδα με το chat μάλλον, ε?

Screenshot_20180125-070851.png

Μην δίνεις βάση. Μίλα τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και τι να το κάνεις! ούτε μια ιδέα δεν έχει πέσει στο τραπέζι ....όχι μάγκες πράγματα που κάνουν 200£ δεν έχει νόημα ! τότε ο κωδικός

πρέπει να βρείτε κάτι που θα κάνει κοντά στα χρήματα του promo ( κάποιος είπε ρολόι ...δεν είναι κακή ιδέα αν υπάρχει τίποτα που να αξίζει ) 

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.

Παιδιά γενικά στα gshock έχει καλές τιμές, σε συνδυασμό με το promo -15gbp θα σας βγεί αρκετά φθηνότερα απο εδώ.

Όσοι ψάχνετε ρολόι είναι καλή περίπτωση καθώς θα κερδίσετε 15-20 ευρώ τουλάχιστον στα περισσότερα που κοίταξα χτές (σε σχέση με τιμές skroutz). 

Δημοσ.

Παντως δεν νομιζω οτι χρειαζεται η παραγγελια να γινει σημερα. Εβαλα το προμο, πηγα πισω στο καταστημα και πλεον εμφανιζεται ως account balance και λεει οτι το προμο εχει γινει ηδη redeemed (να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...