Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

AOC 32" MVA Monitor σκέφτομαι αν και να πώ την αλήθεια δεν έχω ακόμα πατήσει το execute. Στις 215 λίρες βγαίνει στα ίδια με αγορά απο εδώ αλλά πιστεύω αξίζει να την πάρω απο amazon για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο. Το σκέφτομαι ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει καθώς απο οθόνη είμαι κομπλέ.

Αν κάποιος έχει στο μυαλό του κάτι που αξίζει με χίλια και έχει λίγα μεταφορικά ας το ρίξει εδώ παιδιά. Καιγόμαστε! :P

Τότε κάνε τα βήματα, βάλε κάτι στο καλάθι και θα το δείς το credit ένα βήμα πριν την παραγγελία

Πρόσθεσα προϊόντα, το άδειασα τελείως, τα ξαναέβαλα...μόνο τις 10 λίρες μού αφαιρεί...

• Sad 1
  • Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vgiozo είπε

Πρόσθεσα προϊόντα, το άδειασα τελείως, τα ξαναέβαλα...μόνο τις 10 λίρες μού αφαιρεί...

Μλκ έκαναν τότε. Αν έχεις υπομονή ξαναμπές chat φίλε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστυχώς. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Απλά αυτός που μίλησες θα μιλάει με 10 άτομα και μετά θα τα προσθέτει όλα μαζί, ξαναμίλα με live chat και ζήτησέ τους να στο προσθέσουν instantly. Προφανώς γίνεται χαμός, φανταστείτε τι θα γίνεται με τους άγγλους που έχουν και free shipping..

Δημοσ.

Μαζί με τις 15 λιρες τσεκάρετε αν έχετε λάβει ειδοποίηση να κάνετε top up με 50 pounds το λογαριασμό σας. Ουσιαστικά πληρώνετε 50 λιρες και αγοράζετε ένα 50 pounds gift card που έχει ισχύ για δέκα χρόνια. Έτσι παίρνετε άλλες 5 pounds reward. 

Είμαι στις 20 λιρες πλέον. :)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mberg είπε

Μαζί με τις 15 λιρες τσεκάρετε αν έχετε λάβει ειδοποίηση να κάνετε top up με 50 pounds το λογαριασμό σας. Ουσιαστικά πληρώνετε 50 λιρες και αγοράζετε ένα 50 pounds gift card που έχει ισχύ για δέκα χρόνια. Έτσι παίρνετε άλλες 5 pounds reward. 

μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολα τα προιοντα το 5 pounds reward?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mberg είπε

Λεπτομεριες για αυτο, δεν καταλαβα.
Επισης εχω πολυ καιρο να παρω απο Amazon, τι μας συμφαιρει να πληρωσω σε ευρω η λιρες (πιστωτικη καρτα visa απο alpha bank)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να σας βγάλει ειδοποίηση την ωρα που είστε στο Amazon uk και περιηγείστε. 

Σας προτρέπει να αγοράσετε 50 λιρες και πάνω gift card, κάνοντας top up, και μετά από λίγα λεπτά έρχεται η επιβεβαίωση (όπως σε μια παραγγελία προϊόντος), δίνοντας σας συνολο 55 λιρες. Αυτη η gift card των 55 λιρών θα εμφανιστεί στο check out όταν πάτε να αγοράσετε ένα προϊόν στο μέλλον κι ειναι κάτι τελείως διαφορετικό από τα κουπόνια που συζηταμε παραπάνω...

Απλα στην περίπτωση μας τυχαίνει να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και τωρα που παίζουν τα κουπόνια των 10+5=15 λιρών και να έχετε μέγιστο όφελος 20 λιρες... 

Επεξ/σία από mberg
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να παραβλέψω την οθόνη μιας και δεν έχω πραγματικό όφελος και να χτυπήσω ένα g-shock ρολογάκι, για παράδειγμα αυτό βγαίνει στα 43 λιρόνια ήτοι ~49 ευρώ και εδώ ξεκινά απο τα 74 ευρώ.

https://www.amazon.co.uk/Casio-G-Shock-Digital-Watch-G-7700-1ER/dp/B000VE5X4S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1516832482&sr=8-1&keywords=G-7700-1ER

https://www.skroutz.gr/s/375134/Casio-G-Shock-G-7700-1ER.html?keyphrase=G-7700-1ER

25 ευρώ κάτω δεν τα λές και λίγα. 

1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...