orck Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι τους λετε στο chat; ΥΓ Δεν μπορω να βρω το chat, εχω παρει την κατω βολτα νομιζω. Το βρηκα, εχω ελπιδες. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από orck
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, orck είπε Τι τους λετε στο chat; Nα μας κάνουν combine τα 2 Promo codes, το -5 απο το amazon app στο κινητό και το -10 απο το σημερινο promo (BIGTHANKS).
hyperlost Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 10£ κουπόνι μου περάστηκε κανονικά, αλλά εγκαθιστώντας την εφαρμογή δεν μπόρεσα να βρώ το εικονίδιο για να πάρω και το κουπόνι των 5£. Μίλησα με live chat, του εγραψα ότι πρώτη φορά εγκαθιστώ την εφαρμογή, μου είπε ότι θα το περάσει κατευθείαν στην επόμενη παραγγελία μου το κουπόνι των 5£, και κάνοντας refresh τη σελίδα με την παραγγελία υπολογίστηκε απευθείας και είχα μείον 15£, επομένως ολοκλήρωσα την παραγγελία. Ευχαριστούμε ΤS Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από hyperlost
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Damachi είπε Μα λεει Αφορά προϊόντα που είναι πωλητής το ίδιο το Amazon οχι η AOC ιντερνατιοναλ TEMPORARILY OUT OF STOCK με πωλητή το Amazon δες τη φωτο που παραθέτω.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μονο σε εμενα κρασαρει η εφαρμογη και δεν μπορω να παρω το κουπονι των 5 λιρων;
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Μακιαβέλλι είπε Μονο σε εμενα κρασαρει η εφαρμογη και δεν μπορω να παρω το κουπονι των 5 λιρων; Μπες chat και κάντο claim. 5 λεπτά δουλειά φίλε. Η εφαρμογή και εμένα σήμερα μου έκανε κουλά και δεν μου εμφάνιζε το banner για να κάνω claim το promo.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Μπες chat και κάντο claim. 5 λεπτά δουλειά φίλε. Η εφαρμογή και εμένα σήμερα μου έκανε κουλά και δεν μου εμφάνιζε το banner για να κάνω claim το promo. Ναι εχω μπει μεσω του pc, αλλα με πηγαινουν απο τον εναν στον αλλο. Ειδωμεν.
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Μακιαβέλλι είπε Ναι εχω μπει μεσω του pc, αλλα με πηγαινουν απο τον εναν στον αλλο. Ειδωμεν. Kαι εμάν 3 αλλαξανε αλλά εξυπηρετήθηκα γρήγορα. Υπομονη.
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Και τι αγοράσατε; Για πείτε. Δώστε ιδέες.
vgiozo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, hyperlost είπε Το 10£ κουπόνι μου περάστηκε κανονικά, αλλά εγκαθιστώντας την εφαρμογή δεν μπόρεσα να βρώ το εικονίδιο για να πάρω και το κουπόνι των 5£. Μίλησα με live chat, του εγραψα ότι πρώτη φορά εγκαθιστώ την εφαρμογή, μου είπε ότι θα το περάσει κατευθείαν στην επόμενη παραγγελία μου το κουπόνι των 5£, και κάνοντας refresh τη σελίδα με την παραγγελία υπολογίστηκε απευθείας και είχα μείον 15£, επομένως ολοκλήρωσα την παραγγελία. Ευχαριστούμε ΤS Κι εγώ μίλησα με την υποστήριξη, μου είπαν θα μού αποδώσουν τις 5 λίρες, αλλά κανά 5λεπτο μετά ακόμη δεν έχει ανανεωθεί η έκπτωση Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από vgiozo
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, vgiozo είπε Κι εγώ μίλησα με την υποστήριξη, μου είπαν θα μου δώσουν θα αποδώσουν τις 5 λίρες, αλλά κανά 5λεπτο μετά ακόμη δεν έχει ανανεωθεί η έκπτωση Θα τα δείς μαζί -15 Gbp credit. Δες την φωτό που παρέθεσα πίσω. Υπομονή θα σε ενημερώσουν όταν γίνει για να βγείς απο το chat.
vgiozo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Θα τα δείς μαζί -15 Gbp credit. Δες την φωτό που παρέθεσα πίσω. Υπομονή θα σε ενημερώσουν όταν γίνει για να βγείς απο το chat. Με έβγαλε από το chat αμέσως, μoυ είπε θα το φροντίσει, με ρώτησε αν ήθελα τίποτε άλλο και μου έβγαλε τις ερωτήσεις για την έξοδο από το chat (αν αν με βοήθησαν κτλ) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από vgiozo
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Και τι αγοράσατε; Για πείτε. Δώστε ιδέες. AOC 32" MVA Monitor σκέφτομαι αν και να πώ την αλήθεια δεν έχω ακόμα πατήσει το execute. Στις 215 λίρες βγαίνει στα ίδια με αγορά απο εδώ αλλά πιστεύω αξίζει να την πάρω απο amazon για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο. Το σκέφτομαι ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει καθώς απο οθόνη είμαι κομπλέ. Αν κάποιος έχει στο μυαλό του κάτι που αξίζει με χίλια και έχει λίγα μεταφορικά ας το ρίξει εδώ παιδιά. Καιγόμαστε! 1 λεπτό πριν, vgiozo είπε Με έβγαλε από το chat αμέσως, με είπα θα το φροντίσει, με ρώτησε αν ήθελα τίποε άλλο και μου έβγαλε τις ερωτήσεις για την έξοδο από το chat. Τότε κάνε τα βήματα, βάλε κάτι στο καλάθι και θα το δείς το credit ένα βήμα πριν την παραγγελία. Αν όχι ξαναμπές chat. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
orck Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Τι μπουρδελο ειναι αυτο το chat, με κανουν βολτες απο τμημα σε τμημα. Τους εδωσα το link με την προσφορα των 5λιρων και οτι δεν βρισκω το banner για το promo, ειμαι ηδη στο τριτο υπαλληλο
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, orck είπε Τι μπουρδελο ειναι αυτο το chat, με κανουν βολτες απο τμημα σε τμημα. Τους εδωσα το link με την προσφορα των 5λιρων και οτι δεν βρισκω το banner για το promo, ειμαι ηδη στο τριτο υπαλληλο Προφανώς έπηξαν τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα