Vasilis 07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, orck είπε Κλασική συνταγή όταν θέλουν να χαρίσουν μια δημόσια επιχείρηση πάντα την απαξιώνουν. Κόβουν προσωπικό για να βγει κακή υπηρεσία στον πελάτη ώστε όταν την χαρίσουν να πεις "επιτέλους" μετά τα φέρνουν όπως θα έπρεπε να είναι αλλά μετά ξεχνά το αποστολή δέματος 2,90ευρω στην Ελλάδα. Όπως οι ταχυμεταφορικες 10ευρω ελάχιστη χρέωση. ΥΓ Ξέρω, είμαι ψεκασμενος αυτά δεν γίνονται ποτέ και είναι καθαρή συνομοσιολογια. Καλά 2,90 δεν έχει πλέον. Από το καλοκαίρι ανέβασαν τις χρεώσεις. Για δέμα που τον Ιούνιο πλήρωσα 1,5Ε με χρέωσαν 4Ε (ίδια πόλη/βάρος).
orck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που ήταν 1,5 τώρα έγινε 2,6. Προφανος ανάλογα το βάρος είχε και έχει ακομη κατηγορία για υψηλότερο κόστος. Η βασική τιμή είναι όμως αυτή. http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/Δεματα_Εσωτερικου_Εξωτερικου1.pdf Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από orck
Seldon68 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1.5€ ήταν μέχρι 3 κιλά ενώ τώρα είναι 2.60€ για ένα κιλό. Μια ευτελης αύξηση 60% στο κόστος και μια μικρή μείωση 66% στο μεταφερόμενο βάρος. Στην υγειά μας ρε παιδιά.
stelios18120 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν ήταν 1.5€ για μέχρι 3 κιλά βάρος ή γνωστή μου στα ΕΛΤΑ μου είχε πει ότι είχαν αύξηση σε αποστολες δεμάτων άνω του 100% γιατί ήταν σούπερ τιμή. Τώρα πλέον με τα 2.6€ για 1 μόνο κιλο μειώθηκε παρά πολύ η κίνηση. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120
Damachi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Η τελευταία φορά με τα ελτα ήταν κάτι σαν ανακριτικό για μια μλκια που έστειλε το gearbest που οι σαύρες το λέγανε ebay . Θα έλεγα ότι τους αξίζει να κλείσουν αλλά έχε χάρη που ήμαστε και επαρχία χωρίς σοβαρούς εναλλακτικούς . Κατά τα άλλα μέχρι και ρεύμα πουλάνε τα μπ"ρδελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα