Dannie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, hara75gr είπε Ο μοχαμεντ καλός είναι βρε, μου έδωσε 5gbp έξτρα εμένα Εγω περιμενα και κατι αλλο σημερα και δεν ηρθε(με DP).Μαλλον τοτε με την εκπτωση εγιναν πολλες παραγγελιες και θα αργησουν.Και εμενα μου επεστρεψαν τα μεταφορικα το θεμα ειναι ποτε θα ερθουν και μην τα πεταξει ο ταχυδρομος στην εισοδο της πολυκατοικιας(μου εχει συμβει)αντι να αφησει χαρτι.(Τωρα μιλησα με τον τομεα διανομης της περιοχης μου και ευτυχως ηταν ο ταχυδρομος εκει εδωσα ονομα και μου ειπε θα χτυπησει κουδουνι να κατεβω.Μενω κεντρο και ευκολα χανεται κατι.μια εποχη εβλεπα πεταμενους λογαριασμους σε καδους...απιστευτα πραγματα). Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Dannie
papafigos84 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, Dannie είπε Εγω περιμενα και κατι αλλο σημερα και δεν ηρθε(με DP).Μαλλον τοτε με την εκπτωση εγιναν πολλες παραγγελιες και θα αργησουν.Και εμενα μου επεστρεψαν τα μεταφορικα το θεμα ειναι ποτε θα ερθουν και μην τα πεταξει ο ταχυδρομος στην εισοδο της πολυκατοικιας(μου εχει συμβει)αντι να αφησει χαρτι.(Τωρα μιλησα με τον τομεα διανομης της περιοχης μου και ευτυχως ηταν ο ταχυδρομος εκει εδωσα ονομα και μου ειπε θα χτυπησει κουδουνι να κατεβω.Μενω κεντρο και ευκολα χανεται κατι.μια εποχη εβλεπα πεταμενους λογαριασμους σε καδους...απιστευτα πραγματα). Δωσε λεπτομερειες για την επιστροφη μεταφορικων. Τι τους ειπες; Στο τσατ; Περιμενα κι εγω σημερα πακετο που θα αργησει.
Dannie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Δωσε λεπτομερειες για την επιστροφη μεταφορικων. Τι τους ειπες; Στο τσατ; Περιμενα κι εγω σημερα πακετο που θα αργησει. Οταν μιλησεις μαζι τους στο τσατ θα δωσεις αριθμο παραγγελιας( order xxxxxxxxxxx) και θα τους πεις οτι στο track(πας your orders και μετα δεξια στο κιτρινο κουτι track your package να δεις ποτε θα ερθει αν οντως δεν εχει ερθει στην ημερομηνια που σου εχουν γραψει σου λει επικοινωνησε μαζι μας).Πεστους οτι περιμενες ολη μερα κ.τ.λ.Μονοι τους λογικα θα σου αφαιρεσουν τα ταχυδρομικα.ΠΡΩΤΑ κανε track your package να δεις ημερομηνιες κ.τ.λ. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Dannie 1
papafigos84 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Dannie είπε Οταν μιλησεις μαζι τους στο τσατ θα δωσεις αριθμο παραγγελιας( order xxxxxxxxxxx) και θα τους πεις οτι στο track(πας your orders και μετα δεξια στο κιτρινο κουτι track your package να δεις ποτε θα ερθει αν οντως δεν εχει ερθει στην ημερομηνια που σου εχουν γραψει σου λει επικοινωνησε μαζι μας).Πεστους οτι περιμενες ολη μερα κ.τ.λ.Μονοι τους λογικα θα σου αφαιρεσουν τα ταχυδρομικα.ΠΡΩΤΑ κανε track your package να δεις ημερομηνιες κ.τ.λ. Σ ευχαριστω. Αλλαξαν τις ημερομηνιες στη σελιδα τους. Το εκαναν μεχρι 23 Φεβρουαριου. Εχω ομως το μειλ που λεει μεχρι 7 Φεβρουαριου. Οποτε νομιζω ειμαι οκ.
hara75gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δε θα έχεις πρόβλημα νομίζω, το Amazon όταν φταίει, έχει άριστη πολιτική. Εμένα μου το έστειλε ξανά με εξπρές και φυσικά με επέστρεψε τα μεταφορικά
Dannie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, hara75gr είπε Δε θα έχεις πρόβλημα νομίζω, το Amazon όταν φταίει, έχει άριστη πολιτική. Εμένα μου το έστειλε ξανά με εξπρές και φυσικά με επέστρεψε τα μεταφορικά Παντως ειμαστε μια χωρα που δεν στελνουν αρκετοι πραγματα(πολλες φορες κατι που θελω γραφει οτι δεν στελνουν ελλαδα).Τα ταχυδρομεια ειναι υπο διαλυση οποτε αρκετοι το χρησιμοποιουν για να λενε οτι δεν παρελαβαν κ.τ.λ.Απορω γιατι δεν χρεωνουν λιγο περισσοτερο να ερχεται με κουριερ οπως αλλοι sellers μεσα στο αμαζον.
hara75gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dannie είπε Παντως ειμαστε μια χωρα που δεν στελνουν αρκετοι πραγματα(πολλες φορες κατι που θελω γραφει οτι δεν στελνουν ελλαδα).Τα ταχυδρομεια ειναι υπο διαλυση οποτε αρκετοι το χρησιμοποιουν για να λενε οτι δεν παρελαβαν κ.τ.λ.Απορω γιατι δεν χρεωνουν λιγο περισσοτερο να ερχεται με κουριερ οπως αλλοι sellers μεσα στο αμαζον. Δεν είπα ότι το έκανα για να το πάρω διπλό, προσωπικά πάντως.Είμαι χρόνια τακτικός πελάτης και το ξέρουν(μου το είπε και στο chat).Εννοείται ότι θα επιστραφεί το 2ο, αν έρθει.Αυτός μου είπε ότι έλεγξε τη μεταφορική και ή το δέμα χάθηκε ή έπαθε ζημιά, τώρα πως το έμαθε δεν ξέρω Πάντως έχεις δίκιο, το να εκμεταλεύονται κάποιοι, το όποιο κατάστημα έχει σωστή πολιτική σε after sale, boomerang θα μας γυρίσει και έχουν απόλυτο δίκιο τα μαγαζιά φυσικά.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dannie είπε Παντως ειμαστε μια χωρα που δεν στελνουν αρκετοι πραγματα(πολλες φορες κατι που θελω γραφει οτι δεν στελνουν ελλαδα).Τα ταχυδρομεια ειναι υπο διαλυση οποτε αρκετοι το χρησιμοποιουν για να λενε ο τι δεν παρελαβαν κ.τ.λ.Απορω γιατι δεν χρεωνουν λιγο περισσοτερο να ερχεται με κουριερ οπως αλλοι sellers μεσα στο αμαζον. Τώρα με αυτό που θα γράψω θα φανώ συνήγορος των ΕΛΤΑ. Σταματήστε κάποιοι αυτή την γκρίνια ότι όλα τα στραβά και ανάποδα γίνονται από τους Έλληνες. Είδαμε και τους ξένους τι κάνουν, είδαμε και τις 3τοκοσμικές συνθήκες εργασίας του amazon. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Vasilis 07 2
skar1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Τώρα με αυτό που θα γράψω θα φανώ συνήγορος των ΕΛΤΑ. Σταματήστε κάποιοι αυτή την γκρίνια ότι όλα τα στραβά και ανάποδα γίνονται από τους Έλληνες. Είδαμε και τους ξένους τι κάνουν, είδαμε και τις 3τοκοσμικές συνθήκες εργασίας του amazon. Που διάβασες - είδες για τις συνθήκες εργασίας του amazon; Πάντως τα ΕΛΤΑ ναι θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Έτυχε να ζήσω για μήνες Γερμανία - Σουηδία και οι ταχυδρόμοι ερχόταν στον όροφο όπου έμενα και μου άφηναν οτιδήποτε χωρίς να χαθεί κάτι. Εδώ συμβαίνει και το ξέρουν στα ΕΛΤΑ και έχουν την καραμέλα δεν φτάνουν οι υπάλληλοι. Όσο για το amazon, μου έτυχε να μου αργήσουν κάτι και το ξαναέστειλαν δωρεάν και τους είπα ότι το έχω 2 φορές και μου είπαν κάνε το δωρέα ή δώρο. Αυτό δεν το έχω ξανασυναντήσει σε κατάστημα και είναι καλό να λέμε το πόσο άψογο είναι, για τον καταναλωτή τουλάχιστον.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, skar1983 είπε Που διάβασες - είδες για τις συνθήκες εργασίας του amazon; google is your best friend Ενδεικτικά http://www.businessnews.gr/article/93887/amazon-ereyna-gia-tis-synthikes-ergasias-stin-italia http://www.economy365.gr/article/22729/ergazomenoi-tis-amazon-koimoyntai-se-skines-exo-apo-tin-etaireia-sti-skotia-video
Dannie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, hara75gr είπε Δεν είπα ότι το έκανα για να το πάρω διπλό, προσωπικά πάντως.Είμαι χρόνια τακτικός πελάτης και το ξέρουν(μου το είπε και στο chat).Εννοείται ότι θα επιστραφεί το 2ο, αν έρθει.Αυτός μου είπε ότι έλεγξε τη μεταφορική και ή το δέμα χάθηκε ή έπαθε ζημιά, τώρα πως το έμαθε δεν ξέρω Πάντως έχεις δίκιο, το να εκμεταλεύονται κάποιοι, το όποιο κατάστημα έχει σωστή πολιτική σε after sale, boomerang θα μας γυρίσει και έχουν απόλυτο δίκιο τα μαγαζιά φυσικά. Λαθος καταλαβες δεν εννοουσα κατι τετοιο για εσενα.Και εμενα μου ηρθε χαλασμενο προιον και χωρις να το παρουν πισω(ουτε να δουν φωτο κ.τ.λ) μου εβαλαν τα λεφτα(που σημαινει οτι θα ειχαν και αλλα περιστατικα με το ιδιο προιον αλλα και οτι ψωνιζω καποια χρονια).Απλα βλεπω οτι ολο και περισσοτεροι δεν στελνουν Ελλαδα αυτο κατι σημαινει.
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα ΕΛΤΑ μιας και ανοίξατε κουβέντα μόνο απο το κακό στο χειρότερο πάνε. Ελπίζω να διορθωθεί η όλη κατάσταση. Πλέον δεν το σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι Untracked και μάλιστα απο χώρα εκτός ΕΕ .. Θα παραλάβω μετα το 3μηνο και άν.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Prof_Chaos
Dannie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Τώρα με αυτό που θα γράψω θα φανώ συνήγορος των ΕΛΤΑ. Σταματήστε κάποιοι αυτή την γκρίνια ότι όλα τα στραβά και ανάποδα γίνονται από τους Έλληνες. Είδαμε και τους ξένους τι κάνουν, είδαμε και τις 3τοκοσμικές συνθήκες εργασίας του amazon. Τα ΕΛΤΑ ειναι υπο διαλυση χωρις αυτο να σημαινει οτι φταινε οι υπαλληλοι μονο αλλα κυριως το κρατος που τους μειωνει τους προσθετει περισσοτερες διαδρομες κ.τ.λ.Οποιος δεν το βλεπει αυτο μαλλον δεν βλεπει καλα. 1
orck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Κλασική συνταγή όταν θέλουν να χαρίσουν μια δημόσια επιχείρηση πάντα την απαξιώνουν. Κόβουν προσωπικό για να βγει κακή υπηρεσία στον πελάτη ώστε όταν την χαρίσουν να πεις "επιτέλους" μετά τα φέρνουν όπως θα έπρεπε να είναι αλλά μετά ξεχνά το αποστολή δέματος 2,90ευρω στην Ελλάδα. Όπως οι ταχυμεταφορικες 10ευρω ελάχιστη χρέωση. ΥΓ Ξέρω, είμαι ψεκασμενος αυτά δεν γίνονται ποτέ και είναι καθαρή συνομοσιολογια. 4
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, orck είπε Κλασική συνταγή όταν θέλουν να χαρίσουν μια δημόσια επιχείρηση πάντα την απαξιώνουν. Κόβουν προσωπικό για να βγει κακή υπηρεσία στον πελάτη ώστε όταν την χαρίσουν να πεις "επιτέλους" μετά τα φέρνουν όπως θα έπρεπε να είναι αλλά μετά ξεχνά το αποστολή δέματος 2,90ευρω στην Ελλάδα. Όπως οι ταχυμεταφορικες 10ευρω ελάχιστη χρέωση. ΥΓ Ξέρω, είμαι ψεκασμενος αυτά δεν γίνονται ποτέ και είναι καθαρή συνομοσιολογια. μια χαρά λογική έχει αυτο που γράφεις. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Prof_Chaos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα