Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, hara75gr είπε

Κι εμένα χθες υποτίθεται θα μου ερχότανε, με DP. Όταν μίλησα στο chat, να τους ρωτήσω με τι το στείλανε, και αν έχουν tracking, μου είπε ότι δεν ξέρουν για international orders(!), και μου πέταξε έτσι στο άσχετο, ότι μπορεί να έρθει μέχρι τις 22! Ή έπεσα στον πιο βαριεστημένο άσχετο ή χάλασε και το Amazon.

DP, τι σημαίνει, ξέρει κανείς?

Γερμανικα ταχυδρομεια.Περιμενα χθες και δεν ηρθε.Οτι στελνει ως πωλητης το αμαζον αργουν αν ειναι αλλος πωλητης μεσου αμαζον ερχονται με κουριερ και πιο γρηγορα μερικες φορες.Παλια ο ταχυδρομος αν ηταν κατι ελαφρυ το πεταγε στην εισοδο της πολυκατοικιας αντι να αφησει χαρτι.

Επεξ/σία από Dannie
  • Like 1
  • Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Arriving today by 8PM , Delivery By UPS  θα αμολησει ειδοποιηση  ο ελτάς ; 32 '' πακετο η AoC

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Damachi είπε

Arriving today by 8PM , Delivery By UPS  θα αμολησει ειδοποιηση  ο ελτάς ; 32 '' πακετο η AoC

UPS είναι ιδιωτική και πολυεθνική κούριερ και δεν έχει τέτοια χυμαδιά. Θα στο φέρουν στην πόρτα να παραδοθεί με υπογραφή κανονικά.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Βασικά μόλις το φέρανε αλλά είχα πάρει και ένα καλώδιο που δεν είναι μέσα ..... Ε ρε γμτο να μην αφήνουν ένα τηλέφωνο ups .... - ticket στο Amazon τωρα ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Damachi είπε

Όχι ΕΛΤΑ ρε συ

Θα στο φέρουν πόρτα με υπογραφή και όλα τα ωραία :)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

UPS είναι ιδιωτική και πολυεθνική κούριερ και δεν έχει τέτοια χυμαδιά. Θα στο φέρουν στην πόρτα να παραδοθεί με υπογραφή κανονικά.

Είσαι  λίγο υπερβολικός. Δεν έχει να κάνει με το "χυμαδιό" αλλά με την επιλογή που ορίζει ο αποστολέας.

courier.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία. Αφού κολλάς στη λέξη που έγραψα και τη θεωρείς φορτισμένη, θα γράψω κάτι πιο συγκεκριμένο που αφορά τη δική μου εμπειρία και ο καθένας ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα.

Προσωπικά έχω παραλάβει αρκετές φορές από UPS (όχι μόνο για αγορά μέσω Amazon). Ποτέ δεν έχω τικάρει κάποιο πεδίο "signature on delivery" και ποτέ δε μου έχει παραδόσει κάτι η UPS χωρίς να βάλω υπογραφή.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Αφου επιμενεις θα σου απαντησω οτι οντως ζητανε υπογραφη, αλλα απο ποιον ζητανε υπογραφη; Να σου πω; Οποιον βρουν, με αλλα λογια σε ποιον παραδιδουν; Αγνωστο.
Σαν βιτρινα ομως φαινεται οτι παραδιδουν με ασφαλεια και υπογραφη παραλαβης. Ταυτοτητα ποτε δεν μου εχει ζητησει κουριερ. Στην πραγματικοτητα απλα παραδιδουν σε καποιον.
Μονο η ταχυδρομος των ΕΛΤΑ ζητησε αυτον που εγραφε και δεν εδωσε χρηματα στην γυναικα μου απο αντικαταβολη, γιατι ειχα βαλει το ονομα μου, παρολο που γραφει το ονομα μου στο κουδουνι δεν τα εδωσε τα χρηματα. Με ταλαιπωρησε αλλα πολυ σωστα εκανε.
Προσπαθησε να μην βαζεις την πολιτικη ιδεολογια μπροστα, βαρεθηκα με τα τσιτατα "καλη ιδιωτικη επιχειρηματικοτητα, κακο δημοσιο, τεμπεληδες"
Δειτε μπροστα σας.

ΥΓ Για οσους υποπτευονται ειμαι οντως ο CEO των ELTA και εχω δουλεψει ταχυδρομος, τωρα παιζω πασιετζα εχοντας πεταξει τα γραμματα του κοσμου στα σκουπιδια, τα τελωνεια θα κατηγορησουν ετσι και αλλιως. :)

• Like 1
Δημοσ.

Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν υπάρχει λόγος. Οι μεγάλες εταιρείες (ή αλλιώς πολυεθνικές ΜΑΦΙΕΣ) ταχυμεταφοράς χρεώνουν-ενσωματώνουν πλέον αυτό το ποσό ΧΩΡΙΣ να σε ρωτήσουν και να σου δώσουν την επιλογή. Οι πιό μικρές διατηρούν ακόμα αυτήν την επιλογή. Αλλάζει κάτι (ουσιαστικά) για σένα, είτε ως αποστολέας είτε ως παραλήπτης, εάν δοθεί/ληφθεί το πακέτο με υπογραφή; Αν το καλοσκεφτείς, όχι.

Και οι πιό παλιοί, όπως εγώ, που προλάβαμε τα καλά χρόνια του αμερικάνικου αμαζόν με τα αστεία, για τα σημερινά δεδομένα, μεταφορικά θα θυμούνται πως τις περισσότερες φορές παραλαμβάναμε από Speedex χωρίς καμία υπογραφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά 3 φόρες εχω παραλάβει UPS τελευταία ποτέ δε ρωτάνε η ζητάνε κάτι , μόνο μια δήθεν τζίφρα βάζεις. Αλλα πάντα άψογοι , χτυπάνε και παραδίδουν , τον αλλο το π@στη με το παπι τον κυνηγούσες - πετούσε την ειδοποίηση και άντε γεια τρεχα εσυ να το παρεις :P

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, orck είπε

Αφου επιμενεις θα σου απαντησω οτι οντως ζητανε υπογραφη, αλλα απο ποιον ζητανε υπογραφη; Να σου πω; Οποιον βρουν, με αλλα λογια σε ποιον παραδιδουν; Αγνωστο.
Σαν βιτρινα ομως φαινεται οτι παραδιδουν με ασφαλεια και υπογραφη παραλαβης. Ταυτοτητα ποτε δεν μου εχει ζητησει κουριερ. Στην πραγματικοτητα απλα παραδιδουν σε καποιον.
Μονο η ταχυδρομος των ΕΛΤΑ ζητησε αυτον που εγραφε και δεν εδωσε χρηματα στην γυναικα μου απο αντικαταβολη, γιατι ειχα βαλει το ονομα μου, παρολο που γραφει το ονομα μου στο κουδουνι δεν τα εδωσε τα χρηματα. Με ταλαιπωρησε αλλα πολυ σωστα εκανε.
Προσπαθησε να μην βαζεις την πολιτικη ιδεολογια μπροστα, βαρεθηκα με τα τσιτατα "καλη ιδιωτικη επιχειρηματικοτητα, κακο δημοσιο, τεμπεληδες"
Δειτε μπροστα σας.

ΥΓ Για οσους υποπτευονται ειμαι οντως ο CEO των ELTA και εχω δουλεψει ταχυδρομος, τωρα παιζω πασιετζα εχοντας πεταξει τα γραμματα του κοσμου στα σκουπιδια, τα τελωνεια θα κατηγορησουν ετσι και αλλιως. :)

Δεν ξέρω γιατί απαντάς σε τέτοιο τόνο. Καταλαβαίνω ότι μάλλον με μπέρδεψες με κάποιον άλλον με τον οποίο είχατε διάλογο σε κάποιο τόπικ. Εγώ πρώτη φορά αναφέρομαι στο θέμα. Δε σύγκρινα τη UPS με κάτι άλλο συγκεκριμένο (προφανώς από τα γραφόμενά σου εσύ θεωρείς ότι έβαλα UPS με ΕΛΤΑ σε σύγκριση).

Εγώ ανέφερα ότι η UPS δεν παραδίδει χύμα χωρίς υπογραφή. Απλά και λιτά παιδιά. Τίποτε άλλο. Δεν ξέρω τι προηγούμενα έχετε και με ποιους.

Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό...
Ναι υπογραφή μπορεί να βάλει όποιος βγει να παραλάβει. Δηλαδή αν βγει να παραλάβει η μάνα σου ή η γυναίκα σου, είναι το ίδιο με το να αφεθεί κάτι χύμα στην πολυκατοικία; Ξαναλέω, εγώ δε βάζω τα ΕΛΤΑ στην κουβέντα. Μίλησα προηγουμένως και συνεχίζω να μιλάω ΓΕΝΙΚΑ. Σαν κατάσταση.

Και προφανώς Πιτούλια το κόστος ενσωματώνεται. Δεν ανακάλυψες την Αμερική. Ούτε έγραψα κάτι για να υπερασπιστώ τις πολυεθνικές κούριερ με τα χαράτσια τους, τις οποίες ούτε εγώ έχω καμμια κάψα να τις υπερασπιστώ. Το αντίθετο...

Γενικά εγώ απάντησα στη φίλη κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν κατάλαβα γιατί απαντάτε σε τέτοιο ύφος τρίτοι. Αν κάπου αλλού τσακώνεστε με κάποιους άλλους χρήστες για κάποιο σχετικό θέμα παιδιά, βρείτε τα με αυτούς. Δε θα σπαταλήσω λεπτό παραπάνω σε αυτή τη χαζομάρα και δεν επανέρχομαι σχετικά.<_<

Δημοσ.

Δεν εχω κατι μαζι σου, δεν σε ξερω καν, εαν εχει κατι ο τονος μου συγνωμη δεν ειχα προθεση. Αυτο που λεω ειναι οτι αυτη η επιπλεον ασφαλεια της υπογραφης ειναι για τα ματια του κοσμου, δεν προσφερει καμια απολυτος ασφαλεια. Πριν απο λιγο ηρθε ενας, μου εδωσε ενα ταμπλετοειδες εκανα μια μουντζουρα και εφυγε.
Δεν συνεκρινα ΕΛΤΑ με κουριερ (γιατι ειναι διαφορετικα πραγματα) απλα το αναφερα γιατι μου εκανε θετικη εντυπωση, η μοναδικη φορα που τηρηθηκε η διαδικασια.
Το ΥΓ δεν ειναι για σενα ειναι για τους καλοθελητες που οταν γραφεις κατι αμεσως σε βγαζουν οτι δουλευεις εκει και γιαυτο γραφεις οτι γραφεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξακολουθείς να συνδέεις στο μυαλό σου τις έννοιες "χύμα" και "με υπογραφή" ως αντίθετες στην περίπτωση εδώ, και το γράφεις και με έντονα γράμματα.

Εκεί ήταν η ένστασή μου εξαρχής, γι' αυτό απάντησα.  Όταν αποστέλλεται κάτι με υπηρεσία ταχυμεταφοράς, είτε υπογράψεις είτε όχι, θα παραλάβεις στην πόρτα σου.

Εάν, λοιπόν, ενδιαφέρονται πραγματικά για την ασφάλειά των συναλλαγών μας, όταν έρθει η μέρα που οι μεγάλες αυτές εταιρείες θα σου ζητάνε έγγραφο πιστοποίησης στοιχείων ή επαλήθευση με SMS κατά την παράδοση στην πόρτα σου και πριν την υπογραφή, *μέχρι τότε θα είναι απλά "φαίνομαι ωραίος και τυπικός"...νταβατζής.

Δεν σε ενοχλεί το κερατιάτικο καπέλο; Μάλλον όχι, εάν κρίνω από το "προφανώς" που χρησιμοποίησες στην πρόταση την οποία απηύθυνες σε μένα.

Το σταματώ κι εγώ εδώ κι εννοείται πως δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης κλπ. Εδώ είμαστε για να βοηθάει ο ένας τον άλλον και να μεταφέρουμε μιά πτυχή των πραγμάτων, την οποία ίσως ο άλλος δεν έχει αντιληφθεί. ;)

Επεξ/σία από Πιτούλιας
*μέχρι - προσθήκη σημαντικής λέξης για το νόημα
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Damachi είπε

Σωστά , αλλά δε μου φέρανε το καλώδιο και εχω πέσει πάλι σε μοχαμεντ το chat μου μέσα :P

Ο μοχαμεντ καλός είναι βρε, μου έδωσε 5gbp έξτρα εμένα:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...