Thanasis159 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, cineaste είπε Δυστυχώς νομίζω πως θέλει συνδρομή για να σου δώσουν χρεωστική κάρτα, πάντως είναι καλό νέο ότι δεν επιμένουν πια για διαβατήριο. Συνδρομή; Όχι, δεν νομίζω. Που το είδες αυτό;
cineaste Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γράψε λάθος, απλώς δεν έχει κάποια features αν δεν πληρώσεις μηνιαία συνδρομή. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από cineaste
orck Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω κάτι από amazon.co.uk. τέτοιο πράγμα δεν θυμόμουν. Πήρα δύο βιβλία με σκληρό εξώφυλλο, και είναι ελαφρός χτυπημένες οι γωνιες τους. Το πακέτο δείχνει να έχει συμπιεστει αρκετές φορές... Τα βιβλία δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό είναι κάτι εγκυκλοπαίδειες με pokemon δεν θα κάνω κάτι αλλά σε άλλα βιβλία δεν θα ήθελα να μου έρθουν χτυπημένα. Βλέποντας το δέμα έτσι εάν αρνηθώ παραλαβη τι γίνεται; Ή μήπως πρέπει να το παραλάβεις και να προσπαθείς να αποδείξεις εσύ ότι δεν έπαιξες μπαλιτσα μαζί του; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από orck
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, orck είπε Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω κάτι από amazon.co.uk. τέτοιο πράγμα δεν θυμόμουν. Πήρα δύο βιβλία με σκληρό εξώφυλλο, και είναι ελαφρός χτυπημένες οι γωνιες τους. Το πακέτο δείχνει να έχει συμπιεστει αρκετές φορές... Τα βιβλία δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό είναι κάτι εγκυκλοπαίδειες με pokemon δεν θα κάνω κάτι αλλά σε άλλα βιβλία δεν θα ήθελα να μου έρθουν χτυπημένα. Βλέποντας το δέμα έτσι εάν αρνηθώ παραλαβη τι γίνεται; Ή μήπως πρέπει να το παραλάβεις και να προσπαθείς να αποδείξεις εσύ ότι δεν έπαιξες μπαλιτσα μαζί του; Μέσα πιστεύω όμως πρέπει να είναι κομπλέ. Βλέποντας την φωτό από πλάι που έβαλες πρέπει να είναι όλα οκ μέσα.
Dannie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω κάτι από amazon.co.uk. τέτοιο πράγμα δεν θυμόμουν. Πήρα δύο βιβλία με σκληρό εξώφυλλο, και είναι ελαφρός χτυπημένες οι γωνιες τους. Το πακέτο δείχνει να έχει συμπιεστει αρκετές φορές... Τα βιβλία δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό είναι κάτι εγκυκλοπαίδειες με pokemon δεν θα κάνω κάτι αλλά σε άλλα βιβλία δεν θα ήθελα να μου έρθουν χτυπημένα. Βλέποντας το δέμα έτσι εάν αρνηθώ παραλαβη τι γίνεται; Ή μήπως πρέπει να το παραλάβεις και να προσπαθείς να αποδείξεις εσύ ότι δεν έπαιξες μπαλιτσα μαζί του; Με απλο ταχυδρομειο ηρθαν η με κουριερ των ΕΛΤΑ?Εμενα μου εγραφε για σημερα παραλαβη και ακομα τιποτα.
orck Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε Μέσα πιστεύω όμως πρέπει να είναι κομπλέ. Βλέποντας την φωτό από πλάι που έβαλες πρέπει να είναι όλα οκ μέσα. Σίγουρα δεν είναι τραγικά τα πράγματα αλλά οκ δεν το λες. Σε άλλα βιβλία εάν ειχε στραβωσει γωνιά θα με ενοχλούσε. Τα συγκεκριμένα δεν είναι κάτι σημαντικό είναι κάτι εγκυκλοπαίδειες Pokemon το ένα έχει και το κουτί που έχει μέσα ένα επιτραπέζιο. Είναι και ο @webparts που θα αρχίσει την γκρίνια ξανά ότι ξεφτυλιζουμε την χώρα μας στο εξωτερικό. Οπότε άστο... 4 ώρες πριν, Dannie είπε Με απλο ταχυδρομειο ηρθαν η με κουριερ των ΕΛΤΑ?Εμενα μου εγραφε για σημερα παραλαβη και ακομα τιποτα. Ήρθε με DHL, εγώ δεν είδα τίποτα άλλος παρέλαβε για εμένα.
ziaba Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/2/2018 στις 1:55 ΜΜ, papafigos84 είπε Πειραιως χρεωστικη. 49.11 £ 56.1 € κοστος 1.12 € προμηθεια (2%) Συνολο 57.22 € Με ισοτιμια αμαζον εβγαινε 58.60 € άρα με Πειραιώς καλύτερά να πληρώνουμε σε λιρώνια thx για την ενημέρωσή 1
xristakits Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια εμενα που γραφει οτι το εχουν στειλει με dp, ξερει κανεις πως θα ερθει?
Damachi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εμενα το tracking βγαζει Initiated customs clearance process KOROPI, ATHENS, GR Το γμτο είναι αν κοπανάνε και την οθόνη έτσι .....
orck Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Η οθονη εχει φελιζολ γυρω της οποτε και γωνια να κοπανησει η κουτα μαλλον θα την γλιτωσει.
hara75gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Κι εμένα χθες υποτίθεται θα μου ερχότανε, με DP. Όταν μίλησα στο chat, να τους ρωτήσω με τι το στείλανε, και αν έχουν tracking, μου είπε ότι δεν ξέρουν για international orders(!), και μου πέταξε έτσι στο άσχετο, ότι μπορεί να έρθει μέχρι τις 22! Ή έπεσα στον πιο βαριεστημένο άσχετο ή χάλασε και το Amazon. DP, τι σημαίνει, ξέρει κανείς?
fouzouras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 απ το amazon χωρις tracking γενικοτερα δεν ξερεις ποτε θα παραλάβεις (υπαρχουν καθυστερησεις στην παραλαβη, μπορεί +1 εβδομαδα μπορει και παραπάνω), ομως θα παραλάβεις. έχει αψογο after sales, που σημαινει οτι αν καθυστερει και εσυ ζητησεις refund,σου το κάνουν ή αν σου ερθει στραπατσαρισμένο το προιον, σου προτεινουν ειτε να στο ξαναστειλουν ή refund. γενικοτερα ειναι αψογοι σε ολα, απλα θελει υπομονη
hara75gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν είμαι καινούργιος πελάτης, και αγοράζω πολύ συχνά από άλλα amazon, και στο γερμανικό πχ, αν λέει παραλαβή Παρασκευή, παραλαμβάνεις 2-3 μέρες νωρίτερα. Απλά είχα καιρό να πάρω από το αγγλικό, γιατί νόμιζα ότι δεν κόβουν το ΦΠΑ(λόγω ενδοκοινωτικών συναλλαγών), αλλά τελικά τον κόβουν.Μάλλον έπεσα σε περίπτωση υπαλλήλου, όπως είπα.Δεν το έψαξα κι άλλο ακόμα, αλλά απο εβδομάδα αν δεν έρθει, θα επικοινωνήσω ξανά Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από hara75gr
hasiotis_john Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε Ορκ, σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και γω έτσι ψείρας είμαι σε τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο το συγκεκριμένο να λες πάλι καλά που σου ήρθε έτσι. Έχω δει χειρότερα, ακόμα και σε ράφια στο public και όχι μόνο! Έχω πάρει πολλά βιβλία, ακόμα και από το Αμερικάνικο αμαζον και δυστυχώς τα περισσότερα έρχονται σε ανάλογες συσκευασίες, ακόμα και σε σκέτο μεγάλο απλό κίτρινο φάκελο. Να φανταστείς έχω πετύχει βιβλίο σε χειρότερη κατάσταση στις γωνίες που ήταν σε σφραγισμένο πακέτο με ζελατίνα εξωτερική. Αν δεις βίντεο σε αεροδρόμια και όπου αλλού περνάνε αυτά, τα ξεφτέρια παίζουν ράγκμπι στην μεταφορά τους! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από hasiotis_john
Zaknafein Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, hara75gr είπε DP, τι σημαίνει, ξέρει κανείς? Deutsche Post και δεν έχει tracking, ή τουλάχιστον δεν εμφανίζει τπτ σχετικό στο σύστημα του Amazon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα