gas_83 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Εμένα με χρεωστική η Εθνική με χρέωσε ότι ακριβώς βγάζει ο μετατροπέας από xe.com . Καμία προμήθεια ή διαφορετική τιμή μετατροπής. Και σε πιστωτική ΕΤΕ το ίδιο. Αγορά 58,15 λίρες χρέωσε 66,94 ευρώ, δηλαδή ισοτιμία 1,1511.
Zaknafein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Εμένα με χρεωστική η Εθνική με χρέωσε ότι ακριβώς βγάζει ο μετατροπέας από xe.com . Καμία προμήθεια ή διαφορετική τιμή μετατροπής. Δες και τον συνδεδεμένο λογαριασμό, μαζί με την χρέωση της κάρτας, θα έχεις και 1% χρέωση από την ΕΤΕ. @gas_83 Οι πιστωτικές της ΕΤΕ έχουν άλλους όρους και προς το παρόν, ευτυχώς, δεν έχουν χρέωση μετατροπής συναλλάγματος. 1
koystado Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, gas_83 είπε Και σε πιστωτική ΕΤΕ το ίδιο. Αγορά 58,15 λίρες χρέωσε 66,94 ευρώ, δηλαδή ισοτιμία 1,1511. βέβαια η ισοτιμία είναι 1,1390 οπότε σε χρέωσε χωρίς να καταλάβεις
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Damachi είπε Αυτη ;; καλά τι πήρες βιβλία ; https://www.trustpilot.com/review/i-parcel.com όχι αλλά αν δεν βάλω κουριερ πάντα με αυτην μου τα εστελναν με απλή αποστολή
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Για καλη μου τυχη, αυτην την φορα μπορω να δω το τρακινγκ στην ups η οποια στο 1 απο τα 2 δεματα το εχει στειλει ηδη με αεροπλανο (το αλλο εχει ως ημ παραδοσης 1 μερα μετα οποτε περιμενω και αυτο να σταλθει αυριο). Ξερετε αν θα μεινει αεροδρομιο? Λογικα οχι αφου δεν εχει λογο να περασει απο τελωνειο
master1992g Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, overpower είπε Για καλη μου τυχη, αυτην την φορα μπορω να δω το τρακινγκ στην ups η οποια στο 1 απο τα 2 δεματα το εχει στειλει ηδη με αεροπλανο (το αλλο εχει ως ημ παραδοσης 1 μερα μετα οποτε περιμενω και αυτο να σταλθει αυριο). Ξερετε αν θα μεινει αεροδρομιο? Λογικα οχι αφου δεν εχει λογο να περασει απο τελωνειο Ups λογικα εννοεις την iparcel. Μολις φτασει Ελλαδα θα αναλαβει η IS&S την προωθηση της παραγγελιας σου στα ΕΛΤΑ και θα σε ενημερωσει με email για το tr.number των ΕΛΤΑ. Τελος, οταν η παραγγελια σου φτασει στο καταστημα ΕΛΤΑ της περιοχης σου θα λαβεις και SMS στο κινητο σου για να πας να την παραλαβεις. Περιπτωση τελωνειου εννοειται πως δεν υφισταται αφου η Αγγλια ειναι ακομα στην Ευρωπη, ούτε και καθυστέρηση, από την στιγμή που φτάσει Ελλάδα σε 3-4 εργάσιμες το σε περιμένει για παραλαβή . Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από master1992g 2
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, master1992g είπε Περιπτωση τελωνειου εννοειται πως δεν υφισταται αφου η Αγγλια ειναι ακομα στην Ευρωπη. Δεν το ρωτησα για να πληρωσω κατι, για το αν υπαρχει περιπτωση να αργησει να βγει απο το αεροδρομιο. Ευχαριστω παντως
ocelotgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Σε χρεωστικες Πειραιως, χρεωνεται μια συναλλαγη με οτι λεει η δεξια στηλη/Πωληση, κ αλλη μια μετατροπης συναλλαγματος (2%, μαξ 6€). Ισοτιμια xe.com δεν παιζει σε καμια τραπεζα (για μεταφορες >15000€ σε ξενο νομισμα, παιρνεις ισοτιμια λιγο καλυτερη απο την τιμη στο πρωτο λινκ), ισως απλα μεσολαβησαν διακυμανσεις μεχρι να λογιστικοποιηθει/εμφανιστει η χρεωση απο την τραπεζα σου.
cineaste Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Θέλει διαβατήριο, όποιος δεν έχει ας σκεφτεί και Revolut.
Thanasis159 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, cineaste είπε Θέλει διαβατήριο, όποιος δεν έχει ας σκεφτεί και Revolut. Πλέον δεν θέλει, περνάει και με Ελληνική ταυτότητα. Κάλεσα δύο φίλους πρόσφατα και γράφτηκαν χωρίς διαβατήριο.
mberg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 31/1/2018 στις 2:18 ΠΜ, overpower είπε Δεν το ρωτησα για να πληρωσω κατι, για το αν υπαρχει περιπτωση να αργησει να βγει απο το αεροδρομιο. Ευχαριστω παντως Οχι, την ιδια μερα αφιξης Ελλαδα, θα βγει για παραδοση, μην ανησυχεις...
papafigos84 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Πειραιως χρεωστικη. 49.11 £ 56.1 € κοστος 1.12 € προμηθεια (2%) Συνολο 57.22 € Με ισοτιμια αμαζον εβγαινε 58.60 € 1
cineaste Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 5 hours ago, Thanasis159 said: Πλέον δεν θέλει, περνάει και με Ελληνική ταυτότητα. Κάλεσα δύο φίλους πρόσφατα και γράφτηκαν χωρίς διαβατήριο. Δυστυχώς νομίζω πως θέλει συνδρομή για να σου δώσουν χρεωστική κάρτα, πάντως είναι καλό νέο ότι δεν επιμένουν πια για διαβατήριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα