hara75gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, hara75gr είπε Μόλις μίλησα με εθνική. Καμία χρέωση, μόνο ότι διαφορά υπάρχει στη μετατροπή του συναλλάγματος παιδιά εγώ για χρεωστική ρώτησα, ξέχασα να το αναφέρω.Δεν ξέρω τι παίζει με τις πιστωτικές, μιας και δεν χρησιμοποιώ.
bladegld Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Για χρεωστική λέω και εγώ . Η εθνική δεν έχει χρέωση συναλλάγματος . Η eurobank έχει σίγουρα ~3.5 ευρώ για κάθε συναλλαγή .
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, skatopaido είπε για οποιον γυμναζεται κτλ καλη περιπτωση φαινεται η κορυφαια πρωτεινη Optimum Nutrition Gold Standard Whey Protein στακαρει και με εκπτωση (25%) και βγαινει στα 40ευρω delivered μαζι με σεηκερ(Protein World Shaker, 700 ml) Φίλε μου πως την έβγαλες 40€ delivered? 47,44€ μου βγαίνει. Εννοούσες και με τις 5 λίρες από την εφαρμογή? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης Λάθος screenshot
DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα είναι σίγουρα όταν μιλάμε για τέτοια ποσά. Να το διατυπώσω κι αλλιώς: Όταν δεν παίζει φιξ ποσό σαν καπέλο από την τράπεζα σαν έξοδα μετατροπής, είναι... no-brainer το ποιος θα κάνει την ισοτιμία. Μιλάω πάντα για ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ που χρησιμοποιώ προσωπικά. Μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Το τι κρυφές χρεώσεις μπορεί να έχουν οι πιστωτικές δε γνωρίζω. Γι' αυτό και τις αποφεύγω άλλωστε. Τώρα που είπες για 3,5€ πάντως... Εννοείς ότι είναι μια στάνταρ χρέωση; Γιατί σαν κάτι να θυμήθηκα κι εγώ τώρα (δεν είμαι πελάτης τους) ότι εδώ παλιά γραφόταν πως η Eurobank έχει μια φιξ χρέωση για μετατροπή συναλλάγματος. Όχι το 2% που γράφτηκε πιο πάνω και με μπέρδεψε. Μήπως στις χρεωστικές έχει ένα φιξ ποσό που χρεώνει και στις πιστωτικές ποσοστό τού τύπου 2%; Μόνο κάποιος που τη χρησιμοποιεί τακτικά μπορεί να μας διευκρινίσει. Δεν έχω καμμία όρεξη να ψάχνω. Edit 12 λεπτά πριν, bladegld είπε Για χρεωστική λέω και εγώ . Η εθνική δεν έχει χρέωση συναλλάγματος . Η eurobank έχει σίγουρα ~3.5 ευρώ για κάθε συναλλαγή . Α να μπράβο! Αυτή την παπαριά λέω, που την κάνει τελείως "αντιτουριστική" σαν τράπεζα για ηλεκτρονικές μικρο-αγορές, καθώς είναι η μόνη που είχε τη φαεινή ιδέα να έχει φιξ ποσό σαν καπέλο. Εκεί τουλάχιστον το είχα αφήσει μέχρι πρότινος. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από DownUNDERground 1
skatopaido Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Anchron είπε Φίλε μου πως την έβγαλες 40€ delivered? 47,44€ μου βγαίνει. Εννοούσες και με τις 5 λίρες από την εφαρμογή? ναι φιλε αυτο εννοουσα .κοιταξε στα προηγουμενα μυνηματα πως το κανεις
Πιτούλιας Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλά παιδιά, θα με βοηθήσετε λίγο; Πείτε την άποψή σας. Πριν ήμουν με χωριανό για καφέ και του ανέφερα το συγκεκριμένο θέμα εδώ. Μου ανέφερε πως "ψήνεται" για κάρτα γραφικών και έναν απλό ssd δίσκο αλλά δεν έχει paypal κλπ. Ξεκαθαρίζω πως είμαι παντελώς άσχετος με αυτά και αναπαράγω αυτά που είπε. Λοιπόν: Έχει την Radon 5450 και το μόνο παιχνίδι που παίζει είναι το Motor Manager (φόρμουλα 1). Φορτώνει το παιχνίδι κανονικά αλλά παίζει σε πολύ αργό ρυθμό και θέλει μιά καρτούλα που να το παίζει κανονικά. Με αυτό θα είναι καλά; Επίσης, όσον αφορά το δίσκο, αυτός είναι καλός; Ρωτάω διότι ένα από τα δύο θα αγοραστεί όχι και τα δυό μαζί. Τι να προτιμήσουμε, έχοντας ως δεδομένο την ελληνική αγορά και το κατά πόσο μας συμφέρει, το δίσκο ή την κάρτα;
Damachi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ προχό το καφενείο σύντεκνε 1030 θες και ένα φτηνό ssd patriot (όχι τον πύραυλο) 40 ο δίσκος από το eshop + 80 η καρτα από οποίο σκρουτζομαγαζο θέλει Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
vgiozo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, bladegld είπε Για χρεωστική λέω και εγώ . Η εθνική δεν έχει χρέωση συναλλάγματος . Η eurobank έχει σίγουρα ~3.5 ευρώ για κάθε συναλλαγή . H Εθνική δεν είχε παλιότερα τέλη συναλλάγματος, τώρα πλέον έχει στις χρεωστικές...δες το τιμολόγιο που έδωσα σε σύνδεσμο στη προηγούμενη σελίδα...δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανεβάσω screenshot από το ibank, τσάμπα κόπος για τα αυτονόητα... Αν δεν το δεις αμέσως μόλις αφαιρεθεί το ποσό από τη κάρτα, θα φανεί το καπέλο 2-3 μέρες αργότερα όταν καταγραφεί κανονικά στη κίνηση του λογαριασμού... 1
Πιτούλιας Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Damachi είπε Πολύ προχό το καφενείο σύντεκνε 1030 θες και ένα φτηνό ssd patriot (όχι τον πύραυλο) 40 ο δίσκος από το eshop + 80 η καρτα από οποίο σκρουτζομαγαζο θέλει Απάντησες μόλις έβαλα το θέμα στη σχετική ενότητα της κοινότητας (μιάς και ο χρόνος τελειώνει και λήγει η προσφορά) Το διάστημα που μεσολάβησε έψαχνα να βρω λεπτομέρειες για τις κάρτες και το παιχνίδι. Είδα πως η 5450 έχει 1 γίγα ραμ και το παιχνίδι απαιτεί 2 γίγα. Διόρθωσέ με εάν έχω λάθος, αλλά από τη στιγμή που ανέφερε ο φίλος πως με αυτήν την κάρτα που έχει μπορεί να το παίξει αλλά σε πιό αργό ρυθμό, μια απλή κάρτα των 2 γίγα, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού, δεν αρκεί;
Damachi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Σου χω βάλει τα απολύτως minimum για παιχνίδι και κάνα βίντεο σε 2K . Είναι βλακεία να πάρει χειρότερη κάρτα . Υπάρχει και ολόκληρη ενότητα στις κάρτες οχι εδώ γιατί είναι εκτός θέματος
mikegad Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, Damachi είπε Thanks , τα 15 που πήραμε θα είναι μέχρι να τελειώσει η 25η London Time . Με την ισοτιμία σε λίρες κανουμε checkout ; Η eurobank κοπαναει και προμήθεια μετατροπης 2% οποτε το ψαχνω ακομα ..... Το αμαζον coverter τσιμπαει 1.8 παραπανω 1 GBP - 1.150000 eu Palit GeForce GT 1030 2 GB GDDR5 PCI Express 3.0 Low Profile Graphics Card - Black Order Summary Items: GBP 61.99 Postage & Packing: GBP 6.01 Total: GBP 68.00 Promotion Applied: -GBP 15.00 Order Total: GBP 53.00 που την βρήκες αυτή στα 62 (αρχική τιμή) και δεν την βλέπω; Βασικά επειδή τα τελευταία χρόνια δεν το παρακολουθώ το άθλημα για low budget κάρτες γραφικών έχετε να προτείνεται τίποτα (από αυτές που πουλάει το amazon πάντα) να την χτυπήσω πριν λήξει το κουπόνι Κοιτούσα για 1030 έως 1050 ti (το πολύ) αλλά δεν ξέρω ποιες υλοποιήσεις αξίζουν (και δεν προλαβαίνω να το ψάξω)
Damachi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/12100209/Palit-GeForce-GT-1030-2GB-NE5103000646F.html#reviews τόσο βγαίνει και εδώ ρε παιδιά δεν είναι φοβερή προσφορά . Άμα έχουν τελειώσει δες τη καλύτερη υλοποίηση Asus GeForce GT 1030 2GB (90YV0AU0-M0NA00)
CarbonFibre Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Η δική μου πρόταση είναι παπούτσια timberland bradstreet oxford. Με το δεκάλιρο βγαίνουν 58€ περίπου με τα μεταφορικά. https://www.amazon.co.uk/Timberland-Mens-Bradstreet-Oxford-Forged/dp/B073XJ5DQP/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1516907655&sr=1-1&keywords=Timberland%2BMen’s%2BBradstreet%2BOxford&th=1&psc=1
.Animus. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά το coupon από το app πως το παίρνουμε? Έκανα sign up με νέο acc και κατέβασα το app αλλά δεν βλέπω κάποιο banner ή coupon. Τι κάνω λάθος?
mikegad Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Damachi είπε τόσο βγαίνει και εδώ ρε παιδιά δεν είναι φοβερή προσφορά τρομερή δεν είναι αλλά από τα 61 έως τα 77 (με τα μεταφορικά) είναι καλή διαφορά (και εγγυηση amazon) αν δώσουν και τις 5 λίρες με το top up ακόμα καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα