Προς το περιεχόμενο

SpeedEntry 2i - Xiaomi Wifi 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει έχω Ιντερνετ αλλά εσεις που είστε τσακαλάκια ρίξτε ένα μάτι αν τα έχω ριθμησμέβνα καλά.

το SpeedEntry ειναι σε passthrough.

1) Dual Band (επιλέγει μόνο του μεταξυ 2.4 και 5Ghz) κανω καλά που το έχω αυτόματο;Screen_Shot_2018-01-24_at_19.41.29.png

2) Τι broadband μου την βγλάζει 11 και στα διάφορα τεστ που κάνω μου δειχνει αρκετά χαμηλά νουμερα, ενώ κατεβαζει κανονικά με όσα συγχρονίζει το router μου. Γιατί αυτο;

3) επειδή δεν ηξερα τα στοιχεία χρησιμοποίησα αντί για PPoE/ DHSP connection; χάνω κάπου; Είναι καλυτερο το PPoE; σετάρετε ευκολα;

Screen_Shot_2018-01-24_at_19.32.46.png

4) Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω στις ριθμήσεις είτε του router ούτε του xiaomi?

Δημοσ.

a.ναι auto to wireless , αν θες να παιζουν και τα 2.4 και τα 5 ghz.,δ.αν εχεις dhcp και οχι pppoe  τοτε δεν παιζεις pppoe passthrough αλλα εχεις 2 nat  οποτε θες  και διπλα port forward.ειτε παιζεις pppoe  με bridge to speedport ειτε pppoe me pppoe passtgrough ειτε το xiaomi  σαν σκετο access point.αν γινει bridge to speedport  δεννθα παιξει η τηλεφωνια αν εχεις voip.το pppoe σεταρετε ευκολα απλα θες  τα στοιχεια συνδεσης.αν το θες το xiaomi μονο για  wifi θα το βαζα σαν access point.2.ta online τεστ ειναι σχετικα.αν κατεβαζεις full οσο συγχρονιζεις εισαι μια χαρα και ας βγαζει το speedtest λιγοτερο.καλο speedtest  ειναι το speedtest.net.οπως συνηθως δοκιμες τις κανουμε με ethernet και μετα με wireless

Δημοσ.
2 minutes ago, poulinos said:

a.ναι auto to wireless , αν θες να παιζουν και τα 2.4 και τα 5 ghz.,δ.αν εχεις dhcp και οχι pppoe  τοτε δεν παιζεις pppoe passthrough αλλα εχεις 2 nat  οποτε θες  και διπλα port forward.ειτε παιζεις pppoe  με bridge to speedport ειτε pppoe me pppoe passtgrough ειτε το xiaomi  σαν σκετο access point.αν γινει bridge to speedport  δεννθα παιξει η τηλεφωνια αν εχεις voip.το pppoe σεταρετε ευκολα απλα θες  τα στοιχεια συνδεσης.αν το θες το xiaomi μονο για  wifi θα το βαζα σαν access point.2.ta online τεστ ειναι σχετικα.αν κατεβαζεις full οσο συγχρονιζεις εισαι μια χαρα και ας βγαζει το speedtest λιγοτερο.καλο speedtest  ειναι το speedtest.net.οπως συνηθως δοκιμες τις κανουμε με ethernet και μετα με wireless

Δεννκαμω χρηση του τηλεφωνου.

μπορεις να μου εξηγησεις πως το κανω;

τωρα στην ουσια εγω τι εχω κανει; Νατ με νατ που μου λες;

Δημοσ.

εσυ εχεις βαλει ρουτερ πισω απο ρουτερ οποτε εχεις δυο Nat τωρα.στην ουσια  δεν παιζεις pppoepasshtough. η θα πρεπει να γυρισεις σε bridge το zte Που δεν ξερω απεξω πως μπορει να γινει ειτε να βρεις τα στοιχεια και να σεταρεις το xiaomi σαν pppoe κανονικα.παιζει και One to one nat αλλα μετα μπερδευει.εκτος αν μπορεις να ρυθμισεις το xiaomi σαν access point μονο και να κανει μονο το wireless.το xiaomi εχει web interface να του ρυθμισεις τα wireless κτλ οσο ξερω περα απο το application οποτε μπορεις να μπεις μεσα να του δωσεις μια αλλη Ip πχ 192.168.1.253 αν υποθεσουμε οτι το speedport ειναι 192.168.1.254 και να κλεισεις τον dhcp απο το Network του xiaomi.μετα συνδεεις το xiaomi απο μια LANNNN υποδοχη με μια Lan του speedport και παιζει σαν access point.

14 hours ago, γροσερισοπ said:

Δεννκαμω χρηση του τηλεφωνου.

μπορεις να μου εξηγησεις πως το κανω;

τωρα στην ουσια εγω τι εχω κανει; Νατ με νατ που μου λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, poulinos said:

εσυ εχεις βαλει ρουτερ πισω απο ρουτερ οποτε εχεις δυο Nat τωρα.στην ουσια  δεν παιζεις pppoepasshtough. η θα πρεπει να γυρισεις σε bridge το zte Που δεν ξερω απεξω πως μπορει να γινει ειτε να βρεις τα στοιχεια και να σεταρεις το xiaomi σαν pppoe κανονικα.παιζει και One to one nat αλλα μετα μπερδευει.εκτος αν μπορεις να ρυθμισεις το xiaomi σαν access point μονο και να κανει μονο το wireless.το xiaomi εχει web interface να του ρυθμισεις τα wireless κτλ οσο ξερω περα απο το application οποτε μπορεις να μπεις μεσα να του δωσεις μια αλλη Ip πχ 192.168.1.253 αν υποθεσουμε οτι το speedport ειναι 192.168.1.254 και να κλεισεις τον dhcp απο το Network του xiaomi.μετα συνδεεις το xiaomi απο μια LANNNN υποδοχη με μια Lan του speedport και παιζει σαν access point.

στο PPOE μου βγλάζει αυτά

μπορείς να με καθοδηγήσεις;

ευχαριστω πολυ πουλίνε

https://s17.postimg.org/eia2c8t3j/Screen_Shot_2018-01-25_at_14.55.24.png

οκ τα πέρασα τα PPOE στοιχεία της otenet.

έχω internet κανονικά.

πρέπει να κάνω κάτι τώρα στο speed entry?

Επεξ/σία από γροσερισοπ
Δημοσ.

λογικα πρεπει να παιζεις με Pppoe passthrough.θα μπορουσες να δοκιμαζες να γυρισεις και το speedport σε bridge mode αν ηθελες να μην εισαι καν pppoe passthrough.αλλα απο το xiaomi εισαι μια χαρα 

Δημοσ.
9 minutes ago, poulinos said:

λογικα πρεπει να παιζεις με Pppoe passthrough.θα μπορουσες να δοκιμαζες να γυρισεις και το speedport σε bridge mode αν ηθελες να μην εισαι καν pppoe passthrough.αλλα απο το xiaomi εισαι μια χαρα 

σε τι θα βοηθούσε αυτό;

ειναι ευκολο να το κάνω; σου ειναι ευκολο αν ξερεις πως το κανω;

Δημοσ.

στην ουσια με bridge κανεις το ρουτερ του οτε τελειως dummy.θα πρεπει να γυρισει το Pvc της vdsl σε bridge αλλα απεξω δεν ξερω να στο πω.ισως αυτο να βοηθησει.

http://www.insomnia.gr/forums/topic/590230-speedport-entry-2i-σε-bridge-mode/

αλλιως το αφηνεις οπως ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...