Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά στήνω το πρώτο zen σύστημα μου καθώς τόσα χρόνια είμαι σε intel. Έχω τον 1700 και τώρα θα πάεω και την μητρική και είμαι ανάμεσα σε 2 και δέν μπορώ να επιλέξω αν έχετε κάποια γνώμη η κάτι που θα έπρεπε να προσέξω σε μία απ τις δύο. Η τιμή είναι η ίδια. Παιδια σε ram δεν έχω καταλήξει κάπου ολυτε σε καρτα γραφικών.αυτή ή αυτή

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο αυτές που αναφέρθηκαν η Asrock προσφέρει περισσότερα και έχει χαμηλότερη τιμή 

Εγώ θα περίμενα πάντως στην θέση σου για τους ryzen 2 (zen+ )  για να πάρω μητρική με το καινούργιο chipset 

Αν δεν μπορείς να περιμένεις πάντως η καλύτερη (απο άποψη απόδοση τιμής ) ειναι αυτή Asrock X370 Taichi

Οπότε πάρτην με τον φθηνότερο ryzen και όταν βγούνε πούλα τον (θα πέσουν και οι τιμές να ξέρεις ) και βάλε ryzen 2 θα κάνει τρελά OC με την συγκεκριμένη μητρική. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 2 που έβαλες η k5 είναι σίγουρα πιο overclocking friendly. Η asus x370 pro που αναφέρθηκε σε αυτή τη κατηγορία τιμής έχει τα ποιοτικότερα vrm και δε θα ζεσταίνεται όσο οι άλλες 2. Η taichi είναι τέρας αλλά ξεφεύγει αρκετά σε τιμή.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ilos είπε

Από τις 2 που έβαλες η k5 είναι σίγουρα πιο overclocking friendly. Η asus x370 pro που αναφέρθηκε σε αυτή τη κατηγορία τιμής έχει τα ποιοτικότερα vrm και δε θα ζεσταίνεται όσο οι άλλες 2. Η taichi είναι τέρας αλλά ξεφεύγει αρκετά σε τιμή.

Η κ5 με 4 chokes? πλάκα κάνεις; το εντελώς αντίθετο χάλια για OC είναι. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο range  αυτο  μονο prime x370 pro.

Μονο τα bios τους να συγκρινεις θα καταλαβεις τις διαφορες...

Ειναι η μονη που πλησιαζει τις ακριβοτερες.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Manjaro είπε

Η κ5 με 4 chokes? πλάκα κάνεις; το εντελώς αντίθετο χάλια για OC είναι. 

Δεν κάνουν μόνο τα vrm την μητρική όμως. Την ίδια άποψη έχει και ο buildzoid. Από την συγκεκριμένη asrock σίγουρα είναι καλύτερη σε αυτό το θέμα η k5. Αν κοτσάρεις και έναν ανεμιστήρα εκεί, είναι σχεδόν σαν να έχεις k7 ^_^.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Καλα ο buildzoid  ειναι σαν να τα εχει παρει απο την gigabyte αν το παρακολουθησεις, εχεις δει το bios της K5? H k5 δεν εχει αυτο δεν εχει εκεινο αλλα εχει το clockgen της K7 ,τι να το κανω ρε μεγαλε το clockgen της κ7 αυτο θα με σωσει....

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Καλα ο buildzoid  ειναι σαν να τα εχει παρει απο την gigabyte αν το παρακολουθησεις, εχεις δει το bios της K5? H k5 δεν εχει αυτο δεν εχει εκεινο αλλα εχει το clockgen της K7 ,τι να το κανω ρε μεγαλε το clockgen της κ7 αυτο θα με σωσει....

16 χρονών πιτσιρικάς ειναι... θα στρώσει :P 

Δημοσ.

Παιδια εντέλει τι προτείνετε ?μιας και ειναι το πρώτο Zen μου. Θα μπει ο 1700 επάνω οποτε θα γίνει oc. Mε τους ιντελ χρονια είμουν στην gigabyte απλα τώρα αλλάζουν τα πράγματα.Οσο για την taichi βλέπω πως είναι καλύτερη απλά θα ξεφύγω απ το budget.

Μπας και με την βοηθεία σας μπορέσω να καταλήξω κάπου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, ubuntistas είπε

Παιδια εντέλει τι προτείνετε ?μιας και ειναι το πρώτο Zen μου. Θα μπει ο 1700 επάνω οποτε θα γίνει oc. Mε τους ιντελ χρονια είμουν στην gigabyte απλα τώρα αλλάζουν τα πράγματα.Οσο για την taichi βλέπω πως είναι καλύτερη απλά θα ξεφύγω απ το budget.

Μπας και με την βοηθεία σας μπορέσω να καταλήξω κάπου

Κοιταξε να δεις αν σκοπευεις να κανεις ενα λογικο overclock εως τα 3,8 που πανε συνηθως και με το στοκ κουλερ παρε οποια σου αρεσει στο ματι η την asrock που ειναι και η φθηνοτερη. 

Αν θες για παραπανω παρε την asus ,εχει περισσοτερες επιλογες στο bios ,και υπαρχουμε αρκετοι στο φορουμ με αυτην που μπορουμε να σε βοηθησουμε αν χρειαστει.

Μνημες εχεις βρει ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Θα μπει all in one υδροψηξη αυτο το ξέρω τωρα για ραμ δέν εχω καταληξει πάντως αποτι ειδα σχεδόν ολες πήραν update για τα 3200 οποτε θα παίξω σε κάτι τέτοιο στα 16gb.Έχω κολήσει τώρα και δεν ξερω.

Δημοσ.

Εγώ σου είπα Μαρτιο-Απρίλιο έρχονται οι rezyn 2 και νέες μητρικές x470 +νεες τιμές για τα προηγούμενα μοντέλα... τώρα αν βιάζεσαι τόσο δικό σου θέμα :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...