vagdesign Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις μου ήρθε το Newsletter και τσίμπησα ένα που το χρειαζόμουν καιρό. https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/tools/poluergaleia/181512-dremel-3000nu(3/55) Το Newsletter βρίσκεται εδώ 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν εργαλείο επειδή έχει πολλά μοντέλα. Αξίζει το συγκεκριμένο; Είναι δυνατό; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120
vagdesign Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Το έχει ο αδερφός μου εδώ και 3 χρόνια και είναι πολύ δυνατό απ'ότι μου είπε. Μόνο να το χρησιμοποιούμε με προστατευτικά γυαλιά απ'ότι μου είπε γιατί πετάγονται ρυνίσματα σε κόψιμο/τρύπημα αντικειμένων με τις 33000 στροφές / λεπτό που παίρνει και είναι επικίνδυνο να χάσουμε κανένα μάτι αν δεν προσέχουμε. 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει κ ένα προστατευτικό που μπαίνει γύρω από το dremel εκεί που κόβει αν δεν κάνω λάθος ώστε να μην πεταχτεί τίποτα. Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Υπάρχει κ ένα προστατευτικό που μπαίνει γύρω από το dremel εκεί που κόβει αν δεν κάνω λάθος ώστε να μην πεταχτεί τίποτα.
kristosfm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 εχω το παλιο το dremel 400 που απ οτι βλέπω είναι 10w παραπάνω απο το συγκεκριμένο. Είναι πολύ δυνατό και κάνει οποιαδήποτε μικροδουλειά χρειαστεί, βεβαια με τα κατάλληλα εξαρτήματα τα οποία είναι δεκάδες και να προτιμήσεις αλλων εταιριων που είναι σαφώς φθηνότερα. Την ίδια δουλειά θα κάνεις και με ένα οικονομικό ανάλογο μηχάνημα einhell, parkside κτλ εαν εχεις περιορισμένο κοστολογιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα