phmpasio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Να κάνω μια ερώτηση μιας και έχω στείλει τόσο σε Forthnet αλλά και Wind σχετικό ερώτημα και δεν κατέχουνε. Όταν κάνω εκτροπή απο το σταθερό μου στο κινητό *21*.... # , και με καλούνε στο σταθερό η κλήση εκτρέπετε στο κινητό αλλά δεν εμφανίζετε πλέον το εικονίδιο οτι η κλήση έρχετε απο εκτροπή όπως εμφανιζότανε μέχρι πριν κάτι μήνες (και δεν ξέρω γιατι πλέον δεν εμφανίζετε, δεν έχω κάνει κανενα upgrade στο κινητό μου ή κατι) . Αλλά εμφανίζετε λές και ειναι απευθείας κλήση. Και έτσι δεν μπορώ να ξέρω οτι η κλήση έρχετε απο το σταθερό μου. Αυτό είναι θέμα κινητού μου τηλεφώνου ή της σταθερής τηλεφωνίας ?? Ξέρει κανείς ??? UPDATE: Απο σταθερό OTE δουλεύει κανονικά το εικονίδιο οτι ερχετε η κλήση απο εκτροπή , αρα μάλλον έχουνε θέμα WIND , Forthnet !!! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από phmpasio
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Εχεις κανει κάποια αλλαγή στο σταθερό;
phmpasio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καμία αλλαγή στο σταθερό επίσης, αλλα σαν τι αλλαγή θα μπορούσε να το επηρεάσει μιας και το ρωτάς (wind ειχα και τότε wind εχω και τώρα) . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από phmpasio
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Κοιτά αυτό ειναι ενα μηνυματακι που στέλνει η σταθερή στο εκτρεπόμενο αριθμό, εξαρτάται λοιπόν απο πολλά, το στέλνει η σταθερή;, μπορεί να το σπο κωδικοποίηση η κινητη;, μπορεί να το απεικόνιση το κινητο; κλπ. είναι μια αλυσίδα.
phmpasio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Όπως εγραψα και στο 1ο Post με ΟΤΕ δουλευει μια χαρά κάποιο θέμα εχει η Wind σταθερή φαίνετε.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Η wind και πρόβλημα;, πέφτω απο τα σύννεφα χαχααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα