akoinonitos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, Zaknafein είπε τα φαν default μπορεί να μην παίρνουν μπρος πριν τους 50° ξέρω γω, αν και λογικά τους πιάνει αμέσως με φορτίο... με afterburner δοκίμασες; Οταν εβαλα την καρτα εβαλα να παιξω mafia και δεν δουλεψαν οι ανεμιστηρες μεχρι που μαυρησε το συμπαν. Μετα απλα εβαζα τους ανεμιστηρες χειροκινητα απο το afterburner και μετα κατεβασα utility της palit και εφτιαξα ενα προφιλ και την δουλευα ετσι και επαιζαν κομπλε οι ανεμιστηρες αλλα παρολα αυτα συνεχισε τα σπασιματα και τα φριζαρισματα (στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε μονο οτι δεν επαιζαβ οι ανεμιστηρες αλλα απο οτι φανηκε δεν εφταιγε μονο αυτο, παιζει να τα επαιξαν οι μνημες η η gpu απο την θερμοκρασια?
Zaknafein Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Οι μνήμες μπορεί, η GPU όχι (κάνει throttling μόνη της). Ρολόγια είδες;
akoinonitos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, Zaknafein είπε Οι μνήμες μπορεί, η GPU όχι (κάνει throttling μόνη της). Ρολόγια είδες; οχι ρολογια δεν κοιταζα να σου πω την αληθεια , θα τους την στειλω και βλεπουμε 1
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μετα απο μισο χρονο περιπετειας ηρθε εχθες απο την palit μια καινουρια super jetstream 1080ti. Θα το καψουμε κυρ Στεφανε 😂 1
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Πλάκα κανεις! Εγω? Η palit μας εκανε πλακα 😛 ασχετα που δεν γελασαμε καθολου...
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Απίστευτο ρε φίλε ταλαιπωρία σκετη
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Απίστευτο ρε φίλε ταλαιπωρία σκετη Nα μην σου τυχει....
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν πειράζει, από εδώ και πέρα θα ξέρεις να δίνεις το κάτι παραπάνω για εταιρίες όπως η EVGA, η Corsair η DELL που έχουν κορυφαίες υποστηρίξεις
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δεν πειράζει, από εδώ και πέρα θα ξέρεις να δίνεις το κάτι παραπάνω για εταιρίες όπως η EVGA, η Corsair η DELL που έχουν κορυφαίες υποστηρίξεις Φιλου ηταν η καρτα οχι δικη μου ,εγω τον φυλλαω τον κ@λο μου
birel-motosport Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μην παίρνεις και όρκο για την evga 1
Psyber Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Σήμερα άφησα τη δική μου palit στο σέρβις γιατί κάνουν ένα περίεργο θόρυβο οι ανεμιστήρες , σαν να βρίσκουν κάπου,. Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ με τρομάζετε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα