Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,προσφατα πηραμε για ενα φιλο μια Palit jetstream 1080ti . H αγορα εγινε απο vision studio. Ωστοσο η καρτα εχει θεμα με artifacts.

Tι ειναι καλυτερο πιστευετε να απευθυνθω στο μαγαζι η να επικοινωνησω κατευθειαν με palit για rma ?

Eχει κανει κανεις rma με palit να μαθουμε ποσο περιπου παιρνει χρονικα?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα παλιότερα με μια gtx580 gainward Phantom από πλαίσιο.Κακή εμπειρία και από τότε εκτός οτι δεν θα ξανααγοράσω ποτέ palit-gainward,(ίδια εταιρεία είναι) δεν την προτείνω κιολας.

Δεν ξέρω αν μπορείς να μιλήσεις κατευθείαν με αυτούς.Εγώ την πήγα πλαίσιο-είχε ακόμα 6-8 μήνες εγγύηση.Την στείλαν πίσω και η διαδικασία πήρε περίπου στο δίμηνο.Από όσα μου είχαν πει μετά από 10 μέρες έφυγε από αυτούς και η καθυστέρηση οφείλοταν στην palit.

Anyway μου έστειλαν καινούρια palit-υποδεέστερη υλοποίηση (κακώς την πήρα αλλά μεσολαβούσε και εταιρεία-τιμολόγιο κλπ και δεν ήθελα να το τραβήξω)  η οποία χάλασε και αυτή μετά από κανα 3μηνο. 

Δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά είναι το μόνο "¨κοντινό" στο πρόβλημά σου που γνωρίζω ;)

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να ζητησω rma κατευθυαν απο την palit λιγο που το εψαξα, λεω αυριο το πρωι να παρω στο μαγαζι να δω τι θα μου πουν και βλεπουμε. Λογικα μπορουν να την ελγξουν εκει μιας και εχουν τεχνικο τμημα απο ότι ειδα, το θεμα ειναι θα το κανουν αυτοι τον ελεγχο η θα την στειλουν στην palit ? Εντομεταξυ το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι τα ζωα μου εργα εκαναν 1μιση μηνα να μου στειλουν πραγματα τα οποια θα ηταν παραδοτεα εως 7 εργασιμες. Εχω την εντυπωση οτι θα μου βγαλουν την ψυχη...

Και το ελεγα ο κερατας να βαζαμε αλλο ενα 50αρι να παιρναμε την evga :ph34r:

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vision studio+palit=φονικος συνδυασμος απο αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα. Κρατα μικρο καλαθι και οπλισου με υπομονή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

P. S. :ασυγκριτα καλυτερο rma η evga. Το αξιζε το παραπανω 50αρι.

Επεξ/σία από KNSM
  • Like 8
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Καλησπέρα ,προσφατα πηραμε για ενα φιλο μια Palit jetstream 1080ti . H αγορα εγινε απο vision studio. Ωστοσο η καρτα εχει θεμα με artifacts.

Tι ειναι καλυτερο πιστευετε να απευθυνθω στο μαγαζι η να επικοινωνησω κατευθειαν με palit για rma ?

Eχει κανει κανεις rma με palit να μαθουμε ποσο περιπου παιρνει χρονικα?

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 2 φορες μου ειχε χαλασει η 290 sapphire και την ειχα αγορασει απο vision δεν θελω να σου πω την ταλαιπωρια που ειχα τραβηξει! 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες ετσι οπως μου τα λετε νομιζω θα τους παρω αυριο τηλ και θα ξεκινησω να τους βριζω πρην το σηκωσουν :D

Περα απο την πλακα καλα κανετε και μου τα λετε να διαβασω δυο τρια πραγματακια να παρω προετοιμασμενος, σας ευχαριστω οσο για το εν λογω καταστημα δυστυχως δεν εβρισκα αυτα που ηθελα μαζι απο αλλου και επεσα στην αναγκη , εχω κανει αλλες τρεις φορες παραγγελίες απο εκει  και τις 2 τις ειχα ακυρωσει ειναι ψιλο ανεκδιηγητοι οι τυποι και στην παραγγελια αυτη αν ηταν δικα μου τα πραγματα θα την ειχα ακυρωσει τοσο που την αργησαν και δεν εκανα καν τον κοπο να παρουν ενα τηλεφωνο να πουν ξερετε υπαρχει καποιο προβλημα με ενα προιον θα καθυστερησει για τον χψ λογο, επρεπε να παιρνω εγω τηλεφωνο για να ενημερωθω.

Mπηκα λιγο τωρα στο μαγαζι να δω και βλεπω τιμη 982 ευρω και διαθεσιμότητα πανω απο 10 εργασιμες, εγω την ειχα παρει στα 840 ευρω και πιστωτικο να παρω δεν μπορω πια να αγορασω καμια 1080ti για κλαματα οι τιμες...

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KNSM είπε

Vision studio+palit=φονικος συνδυασμος απο αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα. Κρατα μικρο καλαθι και οπλισου με υπομονή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

P. S. :ασυγκριτα καλυτερο rma η evga. Το αξιζε το παραπανω 50αρι.

sapphire+DigitalMaster εκείνα δεις φονικός συνδυασμός

με αυτά τα μαγαζάκια είναι να μην μπλέξεις, έμενα μου είχε χάλαση μια sapphire 390 εντός εγγύησης φυσικά, ακόμα παιδεύομαι με αυτούς.

@akoinonitos εξοπλίσου με πολύ υπομονή, και να βαλής από τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί και να μην πάρεις τίποτα η να πάρεις μια πολύ χειρότερη καρτα σαν αντικατάσταση.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Να ξέρεις αυτή η διαδικασία θα σε πάρει σίγουρα κοντά στον 1 μήνα. Έχω εμπειρία δύο φορές με την EVGA

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, mkp είπε

sapphire+DigitalMaster εκείνα δεις φονικός συνδυασμός

με αυτά τα μαγαζάκια είναι να μην μπλέξεις, έμενα μου είχε χάλαση μια sapphire 390 εντός εγγύησης φυσικά, ακόμα παιδεύομαι με αυτούς.

@akoinonitos εξοπλίσου με πολύ υπομονή, και να βαλής από τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί και να μην πάρεις τίποτα η να πάρεις μια πολύ χειρότερη καρτα σαν αντικατάσταση.

Φτάσαμε να λέμε το vision studio μαγαζάκι... Μάλιστα, τελικά εκεί που νομίζω ότι τα έχω διαβάσει όλα εδώ μέσα πάντα θα διαβάζω νέα άκυρα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Φτάσαμε να λέμε το vision studio μαγαζάκι... Μάλιστα, τελικά εκεί που νομίζω ότι τα έχω διαβάσει όλα εδώ μέσα πάντα θα διαβάζω νέα άκυρα!!!

Το θεωρεις καλο μαγαζι δλδ? Μια φορα δεν εχω μεινει ευχαριστημενος απο την εξηπυρετηση τους οσο αναφορα παραγγελίες. Παραγγελία 1600 ευρω η τελευταια που εκανα ,τα πραγματα αναφερουν παραδωση εως 7 ημερες ολα τα τσεκαρα πριν τα παραγγείλω ,η παραγγελία μου ηρθε εναμιση μηνα μετα και ενα τηλεφωνο δεν η ενα mail για ενημερωση καθυστερησης δεν πηρα.... Το ιδιο και με την προηγουμενη που τελικα ακυρωσα. Το τηλεφωνο εκτος απο το τεχνικο τμημα που οποτε εχω παρει ειναι οκ, στις παραγγελιες μεχρι και στα μουτρα μου το εκλειναν.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Μια φορά ήθελα να παραγγείλω ένα προϊόν από vision studio που έλεγε 4-10 εργάσιμες ήλπιζα για 9 ώστε να το παραλάβω στην χειρότερη πριν τα Χριστούγεννα στις 23 του μηνός. Πήρα τηλέφωνο για να μου πουν μια εκτίμηση, έτσι όπως μου τα είπε ούτε για πρωτοχρονιά δεν το έβλεπα. Δεν με πείθει σαν μαγαζί προσωπικά. Γενικά πλέον προσπαθώ να κινούμαι σε amazon ή official sites απευθείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο προσωπική εμπειρία θελω να πω οτι το vision ειναι απο πολυ εως παρα πολυ δυσκίνητο στις αντικαταστασεις χαλασμενων parts μεσα στην εγγυηση.

για την μητρικη μου ειχαν κανει 2 μηνες. μου ειχαν προτεινει μαλιστα επιστροφη χρηματων πλεον φπα. χαχαχαχ

θελουν βεβαια να εξυπηρετησουν αλλα δεν τους κοβω να εχουν τα κουραγια. ειχαν ανοιχτει πολυ και εχασαν την μπαλα. 

Επεξ/σία από maik42
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω στήσει 2 pc από το VS (το pc2 της υπογραφής μου είναι το ένα από αυτά). Οι παραγγελίες έκαναν λίγο περισσότερο από τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης και στις 2 φορές (10-15 μέρες). Η επικοινωνία μου σε πρόβλημα της μητρικής ήταν αξιοπρεπής. Ο τεχνικός μου εξήγησε ότι σε περίπτωση rma πληρώνεις μεταφορικά (κάπου 20-30 ευρώ). Μου επέστρεψε πίσω την μητρική καθώς δεν είδε "πρόβλήμα".

Η μητρική είχε τελικά resident rootkit στο bios και ελπίζω μόνο ο καρντάσης να μην έβαλε τσάτρα πάτρα drives εκεί:o

Αφού έκανα nuke ότι drive είχε έρθει ever σε επαφή με αυτή την μητρική, κατάφερα και ξεγέλασα κάπως το uefi για να διαβάσει ένα flash drive και την φλάσαρα.

Από τότε δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...