SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Αν και αρχάριος με τα Drones λέω τελικά να αγοράσω ενα μιας και μου αρέσει να τραβάω βίντεο και φωτογραφίες και ειναι και ενας τρόπος να ξεκολάω και λίγο απο το σπίτι , επειδή δεν ειμαι γνώστης κοιτάω διάφορα μοντέλα μεχρι 600 euro που μπορώ να δώσω με πρώτο το DJI Phantom 3 Standard , θα ήθελα τις προτάσεις σας σε αυτα τα χρήματα καθώς θα το πάρω άμεσα αλλα ενδιαφέρομαι μονο για αγορά απο ελλάδα αφου θα αγοραστεί με δόσεις Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostosh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα, δεν θα σου προτεινα το standard, δυστηχως εχει πολλα θεματα εμβελειας, στα 100-150 μετρα θα χανεις εικονα, o λογος ειναι οτι μεταδιδει εικονα μεσω wifi, υπαρχει λυση να αυξησεις την εμβελεια ως 1000+ μετρα αλλα θα χρειαστεις να αλλαξεις την κεραια του χειριστηριου, σε αυτα τα χρηματα θα σου προτεινα το advance η τιμη του κυμαινεται καπου εκει αντε λιγο παραπανω, αλλα η διαφορα ειναι χαοτικη (εμβελεια εως 3+χιλιομετρα μεσω lightbridge αντι wifi οπως το standard). απο ελλαδα δεν θα σου προτεινα καποιο αλλο οπως mavic, διοτι πας στα 800+ επισης μπορεις να δεις κ το spark σε αυτα τα χρηματα αλλα δεν ξερω αν συμφερει απο ελλαδα.. οποτε πας σε αυτες τις επιλογες: dji phandom 3 advanced ( τιμη περιπου στο budget σου λιγο παραπανω ισως αλλα αξιζει..) dji phandom 3 profesional ( ιδια specs με το advanced αλλα καλυτερη καμερα εχει πεσει αρκετα η τιμη του ισως μπορεσεις το βρεις λιγο παραπανω απο το badget σου απο καποιο καταστημα) μετα το mavic αλλα ανεβαινεις πολυ.... τελος το spark απο ελλαδα παιζει ακριβως στο budget σου, αλλα οπως σου ειπα κ πριν δεν ξερω αν συμφερει απο ελλαδα διοτι σε αυτην την τιμη θα βρεις σκετο το drones κσαι οχι την combo εκδοση η οποια περιλαμβανει το χειριστηριο (αρα μεγαλυτερη εμβελεια) το οποιο αν αγορασεις ξεχωριστα ειναι +100+ ευρω...επισης μικροτερη μπαταρια χειροτερη καμερα.. edit: https://www.skroutz.gr/s/11998054/DJI-Spark-Fly-More-Combo.html?from=recommendations ==fly more combo Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από panostosh 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Απο τα παραπάνω νομίζω οτι η καλύτερη επιλογή ειναι το adavanced αλλα δυστηχώς δεν υπάρχει πλέον στα ελληνικά μαγαζια οποτε μετα επόμενη επιλογή σε αυτα τα χρήματα ειναι το DJI Spark Fly More Combo. Αν υπάρχουν αλλες προτάσεις να τις δω και αυτες απλα το κακο ειναι οτι θα αγοραστει απο ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δεν αξίζει να πάω στο DJI Spark Fly More Combo αλλα χωρίς το control και αν το γουστάρω να το αγοράσω αργότερα ? , γιατι απο οτι κατάλαβα χωρίς το κοντρόλ απλα δεν πετάει παραπάνω απο 2 χλμ σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 μην βιαζεσαι ετσι και αλλιως χειμωνα εχουμε το τηλεχειρηστηριο αναλογα με τη συχνοτητα δινει εναν αερα να πεταξεις ανετα χωρις να σκεπτεσαι εμβελεια..ομως υπαρχι ενας αλλος κριτικος παραγοντας που ειναι η εικονα...μπορει να εχεις εμβελεια 5 χιλιομετρα,απο εικονα τι γινεται? .. εγω προσωπικα κοιταζω και τα 2 παραλληλα γιατι αν δεν εχεις εικονα οταν ξεφευγεις απο τον ελεγχο ματιου εισαι ξεβρακωτος..... επισης μην παρασυρεσαι για το θεμα ποσα χιλιομετρα παει ......σταθερη εμβελεια αλλα και εικονα ταυτοχρονα για να το ευχαριστηθεις υπαρχουν σε αγγελιες πολλα μεταχειρισμενα αλλα πρεπει να εισαι με καποιον που ξερει μην παρεις καποιο επισκευασμενο παρα πολλοι εχουν στραφει σε απομιμησεις...πχ XIAOMI 4k το οποιο εχει καλες κριτικες...ποιο φτηνο χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλο ενα μειον για μενα για ολα τα ετοιμα ειναι οτι παντρευεσαι την εταιρεια και τα παρελκομενα τους και ειναι δυσκολα σε αναβαθμισεις απο αξεσουαρ τριτων εταιριων προσωπικα χρησιμοποιω αξεσουαρ,μηχανικα μερη της DJI αλλα δεν μου αρεσει η πλαστικουρα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλά ναι προφανώς και με ενδιαφέρει και να έχω εικόνα οπου φαντάζομαι οτι αυτό γίνεται αν εχω επάνω το smartphone η το χειρίζομαι με αυτο ? Βασικά εκτός απο εξωτερικούς χώρους που θέλω να τραβά βίντεο κτλπ θέλω να το χρησιμοποιήσω και σε εσωτερικούς χώρους ειδικά σε κατι αγώνες που πηγαίνω σε μεγάλα κλειστά γήπεδα ( με την κατάλληλη άδεια φυσικά ) που θέλω να τραβάω πλάνα απο τους αγώνες απο ψηλά , εσυ τι χρησιμοποιείς αν δηλαδή ειναι καλύτερα να πάω σε καποια αλλη λύση , τι προτείνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου γιατί ένα κομμάτι της χρήσης που θέλεις να κάνεις είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και θέλει ειδική άδεια που δεν ξέρω πραγματικά ποιος θα στην δώσει..Τα phantom ειναι 1.2kg+ έτσι και πέσει σε άνθρωπο τον σκότωσε ,δεν ξέρω που είδες να πετάνε σε γήπεδο μπασκετ, αλλά είναι δολοφονικό ακόμα και για έμπειρους χειριστές να πετάνε σε κλειστό χώρο φαντάσου για αρχάριο.Τσεκαρε https://uas.hcaa.gr/Account/Login?ReturnUrl=%2F εδώ και ιδίως το ΦΕΚ Β-3152/30-9-2016 για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων (δεν χρειάζεται να πέσει για να μπλέξεις ακόμα και ο στραβός διπλανός να φωνάξει την αστυνομία έμπλεξες). Στα λεφτά που θέλεις και με δώσεις από Ελλάδα μόνο το phantom 3 standard και το spark βλέπω τα οποία δεν κάνουν πεταμένα λεφτά μάζεψε λίγα παραπάνω και πάρε το mavic ή το mavic air που θα κυκλοφορίσει σύντομα.Αλλά αν δεν έχεις επαφή(αρχαριος) και δεν το θελεις για επαγγελματικη χρήση πάρε ενα xiaomi 4k με ~300euro απο Κινα μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω.Σε αυτά τα λεφτά θα μπορούσα επίσης να προτείνω και custom λύσεις αλλά η χρήση που θες να κάνεις δεν αξίζει το μπλέξιμο(άσε που άμα δεν είσαι κατσαβιδάκιας θα τα σιχαθείς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δεν είπα οτι το θέλω να το πετάω σε γήπεδα μπάσκετ απλά έφερα ενα παράδειγμα και αναφέρομαι σε άλλου είδος αθλήματος που απλά μπορεί να τραβήξω μερικα πλάνα οταν δεν θα ειναι κόσμος μέσα ( το έχω δει και έκανε ενας με phantom 3 κατα την διάρκεια των αγώνω αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας ). Σκοπός μου ειναι να τραβάω ωραία εξωτερικά πλάκα με βίντεο και φωτογραφίες να τα επεξεργάζομαι κτλπ , απο εκει και πέρα επειδη το phantom 3 advanced που μου προτάθηκε σε άλλο θέμα δεν υπάρχει διαθέσιμο απο κατάστημα αλλα δεν μου αρέσει κιόλας γιατι ειναι αρκετά μεγάλο το πιθανότερο πλέον ειναι να κάνω επένδυση σε mavic air που ειναι και compact μικρό και το παίρνω εύκολα οπου θέλω. Όπως ανέφερα πριν η αγορά απο εξωτερικό αποκλείεται καθώς θα γίνει αγορά μονο απο ελλάδα με δόσεις , οσο για custom λύσεις ναι γιατι όχι με ενδιαφέρει καθώς '' ειμαι κατσαβιδάκιας " και αν βρώ καποιο ωραίο project θα ασχοληθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 οι κλειστοι χωροι εινα θεμα....καλυτερα να στησεις συρματα ψηλα και να εχεις κατι σαν slider για να τραβας ...εχω δει πολλα ευτραπελα και ατυχηματα το magic εχει το πλεονεκτημα της φορητοτητας ...το εχω στη τσεπη το βγαζω το πεταω τραβαω.....δεν ξερω τη τιμη θα εχει εδω..... ο ογκος του phantom μου φανταζει σα παιχνιδι για παιδακια γιατι εγω εχω μεγαλυτερα...οποτε μη σε φοβιζει αυτο και ισως μια αγορα μεταχειρισμενου θα σου εδιωχνε το αγχος των αρχικων πεταγματων.......το mavic αν γινει στραβη θα σε πονεσει στη τσεπη το xiaomi ειναι καλη λυση για καποιον που ξεκιναει γιατι εχει πακετο τα περισσοτερα ....ομως η gopro δεν μπαινει χωρις να κανεις μετατροπες σε κανενα απο αυτα....μιας και θελεις να την βαλεις να δουλεψει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Όντως θελει μεγάλη προσοχή γιατί με τόσο βάρος και φορτωμένο κάμερα κτλπ αν πέσει από ύψος σκότωσε άνθρωπο. Θέλει μεγάλη προσοχή στο πέταγμα και σε ποιον χώρο θα πετάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά , μολις με το καλό κυκλοφορήσει το mavic air θα τσιμπήσω αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 πηγαινε να τα δεις ολα απο κοντα ......και να εχεις καποιον γνωστο να τα δεις να πετανε .....για να εχεις μια τελικη αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Παράγειλα τελικα το mavic air fly more και θα το εχω γύρω στις 5 με 7 του μήνα , ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SPANK είπε Παράγειλα τελικα το mavic air fly more και θα το εχω γύρω στις 5 με 7 του μήνα , ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά Άντε καλορίζικο. Μόλιςπαίξεις λίγο μαζί του γράψε μας εντυπώσεις και βαλε και καμία πτήση να δούμε. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, SPANK είπε Παράγειλα τελικα το mavic air fly more και θα το εχω γύρω στις 5 με 7 του μήνα , ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά ΑΝ εισαι απο θεσσαλονικη να κανονισουμε να βρεθουμε οταν το παρεις γιατι θελω να το δω και εγω (με ενδιαφερει να το παρω ως δευτερο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα