vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Έχω note 4x 4/64 κ μου έβγαλε update, το έχει κάνει κάποιος; διάβασα ότι κρεμάνε οι εφαρμογές, ισχύει;
saruman123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Όχι 9.5 αλλά 9.2 μόλις πριν μερικά λεπτά την έβαλα. Μόνο η μπαταρία πέφτει σχετικά λίγο ποιο γρήγορα κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι ή αυτό που λες.
vairass Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/24/2018 στις 9:17 ΠΜ, saruman123 είπε Όχι 9.5 αλλά 9.2 μόλις πριν μερικά λεπτά την έβαλα. Μόνο η μπαταρία πέφτει σχετικά λίγο ποιο γρήγορα κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι ή αυτό που λες. την μπαταρια την Γ@μ@....ει.....οι εφαρμογες κολλανε και κρασαρουν, το viber αργει να ανοιξει.. γενικα το κοβω μουφα.
saruman123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιες εφαρμογές σου κολλάνε? Viber δεν χρησιμοποιώ. Για την μπαταρία σου το είχα πει. Εξάλλου αυτή που κατεβάσαμε είναι Global Stable Nightly Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από saruman123
vairass Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ποιες εφαρμογές σου κολλάνε? Viber δεν χρησιμοποιώ. Για την μπαταρία σου το είχα πει. Εξάλλου αυτή που κατεβάσαμε είναι Global Stable Nightly κρασαρουν διαφορες εφαρμογες ,κλεινουν. τεσπα την φαγαμε και παλι. πασχα φευγει παω για κατι αλλλο .
saruman123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες μετά την αναβάθμιση? Σε ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός τις μπαταρίας που εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό.
vairass Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες μετά την αναβάθμιση? Σε ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός τις μπαταρίας που εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό. οχι δεν εκανα...εχω μεσα 280 εφαρμογες με κωδικους κλπ, δεν παιζει να το κανω :)
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποτε λοιπόν μην διαμαρτυρεσαι κανε Backup και κάντο, αλλιώς θα σου κρασαρουν. Πάντα σε κάθε αναβάθμιση γίνονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εγώ έχω 3 redmi και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από saruman123
vairass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/27/2018 στις 1:26 ΠΜ, saruman123 είπε Οποτε λοιπόν μην διαμαρτυρεσαι κανε Backup και κάντο, αλλιώς θα σου κρασαρουν. Πάντα σε κάθε αναβάθμιση γίνονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εγώ έχω 3 redmi και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. βαριεμαι να το κανω...θα δουμε αν μου ερθει ορεξη χαχα. Παντως δεν εχεις δικαιο, απο την 6 στην 7 δεν ειχα κανενα προβλημα ολα τρεχανε κανονικα!
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, vairass είπε βαριεμαι να το κανω...θα δουμε αν μου ερθει ορεξη χαχα. Παντως δεν εχεις δικαιο, απο την 6 στην 7 δεν ειχα κανενα προβλημα ολα τρεχανε κανονικα! Γιατί δεν έχω!!! Σου είπα έχω 3 και κανένα δεν έχει πρόβλημα, ψέματα γιατί να σου πω. Τώρα εσύ αν βαριέσαι αυτό είναι άλλο καπέλο και στην δική σου κρίση. Εκτός αν είναι δικαιολογία για να αλλάξεις κινητό......
vairass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Γιατί δεν έχω!!! Σου είπα έχω 3 και κανένα δεν έχει πρόβλημα, ψέματα γιατί να σου πω. Τώρα εσύ αν βαριέσαι αυτό είναι άλλο καπέλο και στην δική σου κρίση. Εκτός αν είναι δικαιολογία για να αλλάξεις κινητό...... Εσύ έκανες επαναφορά εννοείς κ γιαυτό δεν έχεις οκ δεκτό. Οχι δεν θα αλλάξω κινητό, πήρα τελικά στρώμα λίγο πιο ακριβό από αυτό που υπολόγισα και τα λεφτά πήγαν εκεί
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, vairass είπε Εσύ έκανες επαναφορά εννοείς κ γιαυτό δεν έχεις οκ δεκτό. Οχι δεν θα αλλάξω κινητό, πήρα τελικά στρώμα λίγο πιο ακριβό από αυτό που υπολόγισα και τα λεφτά πήγαν εκεί Εγώ πάντα κάνω επαναφορά,γι'αυτό προφανώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αλλά ξέρω και από ποιο παλιά ότι στο android αυτό πάντα επιβάλλεται μετά από κάθε αναβάθμιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα