mants118 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 είδαμε τα χάλια με τις τιμές του 5C και του SE!!! οπότε για mid range τσέπες ούτε για πλάκα!!!!
what_if Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 ελλαδα δεν θα πουλησουν μια ,ο ποζερας που σεβεται τον εαυτο του θα την πεσει μεχρι κ στην πεθερα του για να παρει το ακριβοτερο 1
ThanasisOlibiakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Θα μπορούσαν να κάνουν ένα και καλά οικονομικό iPhone και να είναι στην τιμή του iPhone SE που είχε βγει παλιότερα ως οικονομικό entry level iPhone
JohnyFire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, ThanasisOlibiakos είπε Οικονομικό στα 699; Χαχαχα ε βεβαια και φημες λενε για μας και μονο θα το παει στα 698.99
what_if Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 η γνωμη μου ειναι οτι το Χ ειναι μια χαρα κινητο ,αυτο που ειναι προβλημα ειναι η υπερβολικα υπερκοστολογημενη τιμη του ακομα κ για apple κ επειδη δεν θελουν να το παραδεχτουν εγωιστικα απλα θα βγαλουν καινουργιο μοντελο με σωστοτερη τιμη
d_crazy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Βλέπω οικονομικότερο iPhone λέω θα είναι γύρω στα 300 δολάρια και βλέπω 700 δολάρια
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, JS v.i.p. είπε Ακόμα γελάω με τους iPhonάκιδες που πήραν το X ..... ..... και συνειδητοποίησαν ότι δεν έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εντωμεταξύ.... δεν θα έχει το ένα δεν θα έχει το άλλο.... τα 7 κατοσταρικάκια όμως θα τα έχει. ax00a0xa00x0xa για πες . To θελω το Χ plus κολασμενα το μονο που με ξενερωσε στο φετινο επετειακο ηταν το μεγεθος . Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Fotis13 1
Snolly Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 14 minutes ago, Fotis13 said: ax00a0xa00x0xa για πες . To θελω το Χ plus κολασμενα το μονο που με ξενερωσε στο φετινο επετειακο ηταν το μεγεθος . εγω που απο 7+ πηγα στο Χ ειμαι ακομα ερωτευμενος. ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το ιδανικο μεγεθος το Χ (για τα χερια μου τουλαχιστον)
greekfox1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, topdim είπε Ε ναι το 3D touch είναι που κοστίζει και αναγκάζεται η καημενούλα να τα έχει στο Θεό τις τιμές τους!!! Θα ήθελες βασικά να έχει το android σου υλοποίηση σαν το 3D Touch που κοροϊδεύεις κιόλας. 2μιση χρόνια μετά ούτε καν το έχει πλησιάσει καμία άλλη εταιρεία... 1
what_if Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 http://mikropragmata.lifo.gr/wtf/eksalloi-christes-tou-iphone-x-paraponiountai-oti-tous-travaei-ta-mallia/
greekfox1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, what_if είπε http://mikropragmata.lifo.gr/wtf/eksalloi-christes-tou-iphone-x-paraponiountai-oti-tous-travaei-ta-mallia/ Ότι να ναι στην κυριολεξία ότι να ναι... 1
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, what_if είπε ελλαδα δεν θα πουλησουν μια ,ο ποζερας που σεβεται τον εαυτο του θα την πεσει μεχρι κ στην πεθερα του για να παρει το ακριβοτερο ο σωστος ο ποζερας ενδιαφερεται μονο για το να ειναι iphone ετσι και αλλιως η λεξη σπεκ του ειναι αγνωστη
VonLoutsos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Πάντως να λεω την αλήθεια η Apple μου έχει προσφέρει άπειρες σκηνές γέλιου. Ειδικά τα fanboy που υποστηρίζουν σαν τρελά το iphone τους (και καλά κάνουν) και μετά τα βλέπεις να αγοράζουν Samsung J1 και J3....Και να ξεχνάν όσα έλεγαν. Ωραίες εποχές...
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, chrisxkar είπε ο σωστος ο ποζερας ενδιαφερεται μονο για το να ειναι iphone ετσι και αλλιως η λεξη σπεκ του ειναι αγνωστη Και ο σωστος κακομοιρης ενδιαφερεται μονο για "τσιν τσαν τσον" συσκευες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα