Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ!!!παιδιά έχω ένα iphone 7 στο οποίο μου πήρε μέντα ή μητρική....γνωρίζει κανείς αν πάρω μια μητρική με icloud κλειδωμένο αν μπορώ να κάνω τραμπα τον σκληρό του και να βάλω τον δικό μου τον ξεκλειδωτο και αν το αναλαμβάνει κάνεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω πως αν η μητρική είναι κλειδωμένη, δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό από το icloud άρα και ούτε να το χρησιμοποιήσεις.

Το πρόβλημα η μητρική σου δεν το έχει? άρα δεν έχει σχέση ο σκληρός...

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.

Η μητρική το χει...έχει αρπάξει υγρασία και δεν ξέρω και γω τι άλλο...σκέφτηκα αν μεταφέρω σκληρό ή/και επεξεργαστή σε λειτουργική μητρικη να καταφέρω να το δουλέψω.εχω δει κάτι τυπαδες στο youtube να κάνουν κάτι ανάλογο και υπέθεσα πως μπορεί έτσι να δουλέψει

Δημοσ.

Οταν ενα iphone ειναι icloud locked ειναι αντικειμενικα αχρηστο. Το μονο που μπορεις να παρεις ειναι (καμερα, μπαταρια , οθονη κλπ) .

Βεβαια αμα παρεις icloud locked θεωρειται κλεπταποδοχη και εσυ αμεσα κλεπταποδοχος. Να τα λεμε και αυτα :)

Δημοσ.
1 hour ago, iCyd said:

Οταν ενα iphone ειναι icloud locked ειναι αντικειμενικα αχρηστο. Το μονο που μπορεις να παρεις ειναι (καμερα, μπαταρια , οθονη κλπ) .

Βεβαια αμα παρεις icloud locked θεωρειται κλεπταποδοχη και εσυ αμεσα κλεπταποδοχος. Να τα λεμε και αυτα :)

Στο πρώτο κομμάτι είσαι λάθος. Θεωρητικά γίνεται να το φτιάξεις αλλάζοντας nand ic ή αλλιως το «σκληρό» του, το baseband chip και τη μνήμη του baseband. Το iCloud συνδέεται μόνο με το imei της συσκευής. Η δυσκολία όμως είναι μεγάλη και θέλει πολύ καλές γνώσεις microchip soldering ή είναι πολύ ακριβή αν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να ασχοληθεί και να στο κάνει. Και υπάρχει και το ρίσκο να βρεθεί κανα θέμα συμβατότητας. Το θέμα με το φίλο είναι ότι δεν ξέρει τι έχει χαλάσει και τι όχι στη μητρική του. Αυτά από τεχνικής άποψης.

Στη δεύτερη παράγραφο συμφωνώ απόλυτα τα περισσότερα iCloud locked είναι κλεμμένα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vngls7 είπε

Στο πρώτο κομμάτι είσαι λάθος. Θεωρητικά γίνεται να το φτιάξεις αλλάζοντας nand ic ή αλλιως το «σκληρό» του, το baseband chip και τη μνήμη του baseband. Το iCloud συνδέεται μόνο με το imei της συσκευής. Η δυσκολία όμως είναι μεγάλη και θέλει πολύ καλές γνώσεις microchip soldering ή είναι πολύ ακριβή αν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να ασχοληθεί και να στο κάνει. Και υπάρχει και το ρίσκο να βρεθεί κανα θέμα συμβατότητας. Το θέμα με το φίλο είναι ότι δεν ξέρει τι έχει χαλάσει και τι όχι στη μητρική του. Αυτά από τεχνικής άποψης.

Aρα αντικειμενικα αχρηστο ειναι :lol: Δεν προκειται να ασχοληθει κανεις , ασε που κατα πασα πιθανοτητα δεν υπαρχει καποιος που να ασχολειτε στην Ελλαδα με αυτα οπως και ειπες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι γιατί δεν πιστεύω ότι η μητρική σου βράχηκε αλλά λες μπαρμπούτσαλα;  Για πες μας πως μπήκε η μέντα που λες μέσα στο κινητό ;

Επεξ/σία από kriosgr
Δημοσ.

Παιδιά το κινητό είναι φίλου και μου το έδωσε να του αλλάξω οθόνη.το λειτουργούσε μια χαρά μέχρι που του έπεσε και έγινε θρυψαλα.οταν έβαλα την οθόνη όμως νεκρό....το πήγα σε μάστορα να το δει και όταν έβγαλε την μητρική μπροστά μου όντως είχε αρπάξει και υγρασία.δεν ξέρω πως σκατα τα κατάφερε ο άλλος και πήρε και νερό μέσα και ο μάστορας δεν ξέρει αν σώζεται η μητρική,περιμένω νέα του από χθες.απλα σκέφτηκα αυτή την λύση που πρότεινα μήπως σωθεί κάτι αγοράζοντας icloud locked και σωθεί κάπως η κατάσταση.παντως αυτός που το πήγα το τηλ δεν το αναλαμβάνει για αυτό είπα να ζητήσω τη βοήθεια του φόρουμ μη κάνω καμμία μαλακια!

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να το πας να το δει κάποιος άλλος τεχνικός να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη . Να κάψει μητρική είναι περίεργο έτσι στα ξαφνικά .

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχάς ολα αυτα που θέλεις να κάνεις ειναι λίγο επιστημονικής φαντασίας...Να ενημερώσω οτι υπάρχουν αρκετοί στην Ελλάδα που κάνουν επεμβάσεις σε μητρικές.Το να πάρεις μια κλειδωμένη συσκευή με icloud και να αλλάξεις Nand, Cpu,  Baseband και πάλι γίνεται αλλα με κόστος το οποίο δεν σε συμφέρει.Το μοναδικό που μπορείς να κάνεις ειναι να βρείς ενα καλό τεχνικό να σου κοιτάξει την πλακέτα μήπως ειναι καμία pmu ή κανένα U2 και το φτιάξεις.Αν εχει βραχυκυκλώσει CPU ξέχνα το.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!το κινητό πηγε σε μάστορα και κατάφερε να το ανοίξει αλλά δεν κάνει η αφή...είχε βάλει πολύ χέρι μέσα τελικά ο προηγούμενος...θα κοιτάξω μπας κι το δώσω για ανταλλακτικά να ηρεμήσω...ευχαριστώ πολύ το φόρουμ για τη βοήθεια

Δημοσ.
18 ώρες πριν, chazy_g είπε

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!το κινητό πηγε σε μάστορα και κατάφερε να το ανοίξει αλλά δεν κάνει η αφή...είχε βάλει πολύ χέρι μέσα τελικά ο προηγούμενος...θα κοιτάξω μπας κι το δώσω για ανταλλακτικά να ηρεμήσω...ευχαριστώ πολύ το φόρουμ για τη βοήθεια

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις πάρε ένα καινούριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .

Δημοσ.

Θα τολμήσω να γράψω απλά πως με όσα διάβασα από TS με έκαναν να γελάω για ώρα...(απίστευτο περιεχόμενο, με "σωστές" ορολογίες) Πάντα τέτοια :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...