Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιναι παντως τελειως παραλογο να γκρινιαζουν ατομα επειδη δεν μπορουν να πληρωσουν (ευκολα) λογαριασμο που ειναι στο ονομα πεθαμενων η εχει να γινει ταυτοποιηση στοιχειων 30+ χρονια...

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι δυστηχως για να αλλάξει αυτο πρέπει κατ αρχην να πάρει κανεις πιστοποιητικο ηλεκτρολόγου και μετά να τρέχει στις ατελειώτες ουρές της ΔΕΗ για να κάνει τη ταυτοποίηση.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.

Τελευταία φορά πάντως που πηγα σε ΔΕΗ της Αθήνας υπέφερα. Περίμενα 6 ωρες απλά για να κάνω μια διακοπή ρευματος. Το τηλεφωνο δεν απαντησε ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Όποιος θέλει να πληρώσει με κάρτα χωρίς χρεώσεις εδώ : https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

Να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω. Στη συγκεκριμένη διεύθυνση μπορείς να πληρώσεις το λογαριασμό με τη χρεωστική όπως θα πλήρωνες σε ένα s/m π.χ. Απλά με το pin ή χρειάζεται συγχρόνως να έχεις και ebanking για να το κάνεις αυτό;;;;;

1 ώρα πριν, skiabox είπε

Δες και το AdGuard dns στο router κατευθείαν!

Πέστε ότι θέλετε το dns (μακάρι να ήξερα τι είναι) εγώ δεν του πειράζω. Θα πηγαίνω στο γκισέ της ΔΕΗ μία φορά το δίμηνο. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι πληρώνεται με κάρτες ebanking κ.λ.π, οπότε ελάχιστοι απομείναμε να πηγαίνουμε στο γκισέ.:D

Αν σταματήσουμε και εμείς θα χάσουν το ψωμί τους αυτοί που είναι πίσω από το γκισέ.Το θέλετε αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω. Στη συγκεκριμένη διεύθυνση μπορείς να πληρώσεις το λογαριασμό με τη χρεωστική όπως θα πλήρωνες σε ένα s/m π.χ. Απλά με το pin ή χρειάζεται συγχρόνως να έχεις και ebanking για να το κάνεις αυτό;;;;;

Πληρώνεις γράφοντας τον αριθμό της κάρτας, ημερομηνία λήξης, όνομα κάτοχου όπως αναγράφεται στη κάρτα και τον τριψήφιο κωδικό από πίσω , υπάρχουν οδηγίες, είναι πανεύκολο , χωρίς PIN και δεν χρειάζεται να έχεις  ebanking , τυπώνεις την απόδειξη ή και την αποθηκεύεις ως αρχείο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Πληρώνεις γράφοντας τον αριθμό της κάρτας, ημερομηνία λήξης, όνομα κάτοχου όπως αναγράφεται στη κάρτα και τον τριψήφιο κωδικό από πίσω , υπάρχουν οδηγίες, είναι πανεύκολο , χωρίς PIN και δεν χρειάζεται να έχεις  ebanking , τυπώνεις την απόδειξη ή και την αποθηκεύεις ως αρχείο

Με αυτή την πληρωμή αν δεν έχεις προστασία κινδυνεύεις να διαρρεύσουν τα στοιχεία σου και να σου πάρουν χρήματα ή σε εξασφαλίζει η πλατφόρμα της ΔΕΗ από τυχόν διαρροές;;;;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Με αυτή την πληρωμή αν δεν έχεις προστασία κινδυνεύεις να διαρρεύσουν τα στοιχεία σου και να σου πάρουν χρήματα ή σε εξασφαλίζει η πλατφόρμα της ΔΕΗ από τυχόν διαρροές;;;;;

Σε προστατεύει το σύστημα της τράπεζας και το αντιβάριους του pc σου 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 hours ago, divo said:

Πες οτι πας για καζουρα με την ουρα..... Λεω κι  εγω. 

Κάνει το γνωστό σύστημα. Αν βαριέται, πετάει ένα "εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες" και αρχίζει το πάρτι. 😄 

• Like 2
Δημοσ.

Γι αυτό φύγετε όλοι από την ΔΕΗ εγώ την έκανα και σού δίνει και ένα 50 ευρώ για Ελπςντισον γενικά τρέχουν διάφορες προσφορές και δε άλλες εταιρείες δωροεπιταγες κτλ και είναι και Πίο χαμηλή η κιλοβατορα ψάξτε το λίγο και θα βγείτε κερδισμένοι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Καταρχήν η πλατφόρμα αυτή δεν είναι της ΔΕΗ, είναι της ΔΙΑΣ (Διατραπεζικά Συστήματα ΑΕ), η ΔΕΗ δεν βλέπει καν τα στοιχεία της κάρτας.

Σε τυχόν "διαρροές" σε εξασφαλίζει η τράπεζα σου, σε περίπτωση που δεις κάποια χρέωση ενώ δεν έχεις πραγματοποιήσει συναλλαγή κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής, και η τράπεζα σου θα σου επιστρέψει σύντομα το ποσό. Άσχετα αν τα στοιχεία της κάρτας έχουν διαρρεύσει από την πλατφόρμα(που σχεδόν ποτέ δεν γίνεται αυτό) ή από δικό σου λάθος.

Πάντως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες όπως θα πηγαίνεις στο γκισέ να σε πλακώσει κάποιος στο ξύλο και να σου πάρει τα λεφτά σου, παρά να γίνει υποκλοπή των στοιχείων της κάρτας σου ηλεκτρονικά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, divo είπε

Ειναι το 50αρικο του ηλεκτρολογου 😜

Βρηκες εταιρεια να σε εξασφαλισει. Αυτοι για το μονο που μπορουν να σου εγγυηθούν ειναι ποτε θα κανουν διαλειμμα.

Δεν κατάλαβα 

Δημοσ.

Το χαρτί λέγεται ΥΔΕ (υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη). 

Ο ηλεκτρολόγος πρέπει να μετρήσει με ειδικό μηχάνημα (κοστίζει 1000€ με3000€ το μηχάνημα ανάλογα με τον κατασκευαστή) όλες τις γραμμές,όλες τις ασφάλειες, την γειωση,να συμπληρώσει τρία έντυπα, να κάνει κάτοψη με την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και να κάνει μονογραμμικό σχέδιο του πίνακα.

Με 50€ δεν γίνονται αυτά. 50€ παίρνει αυτός που κοροϊδεύει τον κόσμο και πιθανότατα δεν  κάνει κανέναν έλεγχο, απλά τυπώνει κάποια σχέδια και έντυπα φασον και ελπίζει να μην πάθει τίποτα κάνεις από ηλεκτροπληξία.

Βέβαια φταίνε και οι ιδιοκτήτες που δέχονται να ρισκάρουν την ασφάλειά τους για ψίχουλα.

Ο φθηνότερος ηλεκτρολόγος που ξέρω χρεώνει για σωστή ΥΔΕ 150€ συν 70€ παράβολο για τον σύλλογο ηλεκτρολόγων στην 65€ για εγκατάσταση ρελε διαρροής (αν δεν υπάρχει ήδη στον πίνακα) στην ΦΠΑ.

Δημοσ.

Καλημερα... Συνηθως για το πιστοποιητικο ζητουν οι ηλεκτρολογοι   ενα ποσο γυρω στα 60-80 αναλογα και το σπιτι...Και σε ποια περιοχη!! Αλλα δεν κανουν αυτα τα παραπανω που αναφερεται... Απλα το χαρτι σου δινουν.. Αντε να σου πουν να βαλεις κανενα ρελε... Αυτο που ξερω ειναι οι εταιρειες ρευματος θα ανακοινωσουν σε λιγο καιρο  καποιες αυξησεις στις τιμες..Εχουν ανεβει οι τιμες χονδρικης...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω μολις πληρωσα τον λογαριασμο τησ δεης μου που ηταν λιγο φουσκομενοσ αλλα με τον παλιο κωδικο ηλεκτρονικησ πληρωμης κ δεν μπορω να μιλησω ε καποιον τησ ΔΕΗ μηπως γνωριζετε?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρωταω εδω παλικαρια να μην ανοιγω τοπικ.

Μονο σε μενα μου σπαει τις μπαλες το σαιτ του ebill?παταω να συνδεθει με τα στοιχεια μου και κανει refresh τη σελιδα.Απο chrome,το προβλημα,εχω κλεισει adblock κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...