Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε εμένα έχει αλλάξει ο κωδικός πληρωμής χωρίς καμία αλλαγή σε όνομα ή παροχο. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι ο νέος κωδικός έχει και γράμματα μέσα. 

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

https://www.dei.gr/ecpage.aspx?id=67688&nt=136&lang=1  

Εάν λαμβάνετε το μήνυμα: “ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και ο Α/Α  δεν συμφωνούν …” , βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον τελευταίο λογαριασμό μετά από οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος ή παρόχου Ηλεκτρικής Ενέργειας. Οι αλλαγές αυτές σημαίνουν απαραίτητα ΝΕΟ Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Α/Α λογαριασμού.

Σε εσας που αλλαξε μηπως ηταν απο αυτη την αιτια ?

Οχι, δεν έγινε καμιά αλλαγή.

Οι λογαριασμοί του τελευταίου μήνα έχουν άλλο κωδικό χωρίς καμιά ενημέρωση από πλευράς ΔΕΗ ότι θα άλλαζε ο κωδικός!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

https://www.dei.gr/ecpage.aspx?id=67688&nt=136&lang=1  

Εάν λαμβάνετε το μήνυμα: “ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και ο Α/Α  δεν συμφωνούν …” , βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον τελευταίο λογαριασμό μετά από οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος ή παρόχου Ηλεκτρικής Ενέργειας. Οι αλλαγές αυτές σημαίνουν απαραίτητα ΝΕΟ Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Α/Α λογαριασμού.

Σε εσας που αλλαξε μηπως ηταν απο αυτη την αιτια ?

Αυτά που γράφεις αφορούν εγγραφή/ενεργοποίηση της υπηρεσίας ebill.

Σε όλους άλλαξε ή θα αλλάξει ο κωδικός πληρωμής, απλά η αλλαγή έγινε πρόσφατα και ακόμα δεν έχουν λάβει όλοι λογαριασμό με τον νέο κωδικό. Στη δική μου παροχή(που υπόψιν δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 30-40 χρόνια, η εγγύηση είναι 1,76€) ο προτελευταίος λογαριασμός που εκδόθηκε 16/10 έχει τον παλιό κωδικό, ο τελευταίος με έκδοση 18/12 έχει τον νέο.

1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε

Οχι, δεν έγινε καμιά αλλαγή.

Οι λογαριασμοί του τελευταίου μήνα έχουν άλλο κωδικό χωρίς καμιά ενημέρωση από πλευράς ΔΕΗ ότι θα άλλαζε ο κωδικός!

Εγώ ενημερώθηκα από την ΔΕΗ στις 27/11 που πραγματοποίησα την τελευταία πληρωμή, στην απόδειξη μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:

Σημαντική ενημέρωση : Ο Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής έχει αλλάξει. Για τις μελλοντικές πληρωμές σας
χρησιμοποιήστε τον ΝΕΟ 25ψήφιο Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που ξεκινά με τους λατινικούς χαρακτήρες RF.
Ο νέος Kωδικός σας θα αναγράφεται σε επόμενο λογαριασμό σας.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτά που γράφεις αφορούν εγγραφή/ενεργοποίηση της υπηρεσίας ebill.

Σε όλους άλλαξε ή θα αλλάξει ο κωδικός πληρωμής, απλά η αλλαγή έγινε πρόσφατα και ακόμα δεν έχουν λάβει όλοι λογαριασμό με τον νέο κωδικό. Στη δική μου παροχή(που υπόψιν δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 30-40 χρόνια, η εγγύηση είναι 1,76€) ο προτελευταίος λογαριασμός που εκδόθηκε 16/10 έχει τον παλιό κωδικό, ο τελευταίος με έκδοση 18/12 έχει τον νέο.

Εγώ ενημερώθηκα από την ΔΕΗ στις 27/11 που πραγματοποίησα την τελευταία πληρωμή, στην απόδειξη μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:

Σημαντική ενημέρωση : Ο Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής έχει αλλάξει. Για τις μελλοντικές πληρωμές σας
χρησιμοποιήστε τον ΝΕΟ 25ψήφιο Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που ξεκινά με τους λατινικούς χαρακτήρες RF.
Ο νέος Kωδικός σας θα αναγράφεται σε επόμενο λογαριασμό σας.

Εμείς όμως που πληρώνουμε στην τράπεζα δεν είχαμε κάποια ενημέρωση.

Ούτε στον προηγούμενο λογαριασμό έγραφε κάτι ούτε και στον τελευταίο με τον νέο κωδικό είχε κάποια επισήμανση.

Δηλαδή όσοι έχουν δώσει πάγια εντολή με τον παλιό κωδικό δεν θα πληρωθει ο λογ/σμός  λόγω αλλαγής κωδικού?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SB_1957 είπε

Εμείς όμως που πληρώνουμε στην τράπεζα δεν είχαμε κάποια ενημέρωση.

Ούτε στον προηγούμενο λογαριασμό έγραφε κάτι ούτε και στον τελευταίο με τον νέο κωδικό είχε κάποια επισήμανση.

Δηλαδή όσοι έχουν δώσει πάγια εντολή με τον παλιό κωδικό δεν θα πληρωθει ο λογ/σμός  λόγω αλλαγής κωδικού?

Δεν γνωρίζω, ίσως να χρειάζεται να κάνεις ένα update ή ακόμα και να ορίσεις νέα πάγια εντολή, φαντάζομαι με ένα απλό τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου θα σου πουν αν χρειάζεται να κάνεις κάτι και τι.

Δημοσ.

Το έγραψα και ποιο πίσω ότι ο λογαριασμός πληρώθηκε κανονικά με τον νέο κωδικό με πάγια εντολή στην τράπεζα

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Απο ποτε ειδατε τους νεους κωδικους ηλεκτρονικης πληρωμης ? Αττικη ειναι ?

Από 29/11/2018 Νέα Ιωνία και Ηλεία

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο ποτε ειδατε τους νεους κωδικους ηλεκτρονικης πληρωμης ? Αττικη ειναι ?

Στον τελευταίο λογαριασμό που μου ήρθε μέσα Δεκεμβρίου. Ναι Αττική. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Το έγραψα και ποιο πίσω ότι ο λογαριασμός πληρώθηκε κανονικά με τον νέο κωδικό με πάγια εντολή στην τράπεζα

Ευχαριστώ.

Επομένως δεν χρειάζεται να αλλάξουμε την πάγια εντολή. Η αλλαγή έγινε αυτόματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Λογικά στον επόμενο θα σου έρθει. Αυτός πρέπει να σου ήρθε Νοέμβριο εσένα. 

Σωστα ..Τωρα βλεπω αυτον απο επαρχια απο το χωριο της γυναικας μου με ληξη 8/1/2019 καιεχει νεο κωδικο

Θα μπω στο ebanking να τον αλλαξω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Super Moderators
Δημοσ.
42 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Σωστα ..Τωρα βλεπω αυτον απο επαρχια απο το χωριο της γυναικας μου με ληξη 8/1/2019 καιεχει νεο κωδικο

Θα μπω στο ebanking να τον αλλαξω.

Το πρόσεξα κι εγώ σήμερα στο λογαριασμό του εξοχικού καθώς και στον λογαριασμό της Wind. Αρχίζει πλέον κι αυτό ο κωδικός ηλ.πληρωμής από RF...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο δικο μου ατομο που δουλευει σε hepldesk Τραπεζας:

Τετοιοι κωδικοι ξεκινησαν με πληρωμη ΕΦΚΑ και θα αλλαξουν και σε ολα  τα ταμεια , οργανισμους κλπ .

Ειχα δει πριν λιγες μερες τεοιο κωδικο σε Εταιρει Υδρευσης Κυμης -Αλιβεριου

Σε παγιες εντολες για ΔΕΗ αλλαζουν αυτοματα χωρις προβλημα.

Πηγα να αλλαξω ενα κωδικο σε ebanking Eurobank αλλα δεν με αφηνει και διεγραψα τον παλιο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...