Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ταυτοποίηση (με ανανέωση στοιχείων) υπάρχει και διαδικασία που στέλνεις ηλεκτρονικά πχ ΑΦΜ και Ταυτότητα σκαναρισμένα για να στα διορθώσουν- ανανεώσου. Το είχα κάνει το πάσχα και γίνεται γρήγορα σχετικά.

Απλά η περίπτωσή σου ακούγεται λίγο περίπλοκη και δε ξέρω αν αρκεί.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Για την ταυτοποίηση (με ανανέωση στοιχείων) υπάρχει και διαδικασία που στέλνεις ηλεκτρονικά πχ ΑΦΜ και Ταυτότητα σκαναρισμένα για να στα διορθώσουν- ανανεώσου. Το είχα κάνει το πάσχα και γίνεται γρήγορα σχετικά.

Απλά η περίπτωσή σου ακούγεται λίγο περίπλοκη και δε ξέρω αν αρκεί.

Το έκανα αλλά δε γίνεται ταυτοποίηση με τα στοιχεία που έχουν 

Δημοσ.

Ναι όταν υπάρχει ασυμφωνία στα στοιχεία έχει μια διαδικασία που τους στέλνεις εσύ ηλεκτρονικά τα αρχεία. Δεν ξέρω αν έκανες και αυτό.  https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo

Μετά από 1-2 σου απαντάει με email κάποιος από ΔΕΗ και κάνεις κάτι ακόμα ενέργειες και μετά είσαι κομπλέ.(απλά όπως είπα δε ξέρω αν εφαρμόζεται και σε σένα)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ναι όταν υπάρχει ασυμφωνία στα στοιχεία έχει μια διαδικασία που τους στέλνεις εσύ ηλεκτρονικά τα αρχεία. Δεν ξέρω αν έκανες και αυτό.  https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo

Μετά από 1-2 σου απαντάει με email κάποιος από ΔΕΗ και κάνεις κάτι ακόμα ενέργειες και μετά είσαι κομπλέ.(απλά όπως είπα δε ξέρω αν εφαρμόζεται και σε σένα)

Το έκανα αλλά τα στοιχεία είναι σε κάποιον που έχω να δω 15 χρόνια. 

Απορώ πώς έγινε αλλαγή ονόματος χωρίς αλλαγή ΑΦΜ 

Δημοσ.

Πάντως αν δεις στο τελευταίο λινκ που σου εδωσα σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τι υπάρχει τώρα (που είναι λάθος) και ποιο είναι το σωστό (παραθέτοντας αντίστοιχα εκκαθαριστικό πχ κα ταυτότητα) οπότε δε χρειάζεσαι τον εξαφανισμένο νοικάρη για να αλλάξεις κάτι. Έναν τωρινό λογαριασμό, τη ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σου χρειάζεσαι και λογικά είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, MikeJ είπε

Πάντως αν δεις στο τελευταίο λινκ που σου εδωσα σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τι υπάρχει τώρα (που είναι λάθος) και ποιο είναι το σωστό (παραθέτοντας αντίστοιχα εκκαθαριστικό πχ κα ταυτότητα) οπότε δε χρειάζεσαι τον εξαφανισμένο νοικάρη για να αλλάξεις κάτι. Έναν τωρινό λογαριασμό, τη ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σου χρειάζεσαι και λογικά είσαι κομπλέ.

Πρέπει ένα από τα στοιχεία που υπάρχουν τώρα στο λογαριασμό να είναι δικό μου αλλιώς δε δέχονται την αλλαγή. 

Άχρηστοι γενικά. 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά Καλημέρα Καλή χρονιά μια άλλη άσχετη ερώτηση έχω διαπίστωσα ότι Στον λογαριασμό Που μου ήρθε πρίν 1εβδομάδα έχουν αλλάξει τον κωδικό πληρωμής με όσες τράπεζες δοκίμασα να το πληρώσω μέσω  e banking μου αναγράφεται μη έγκυρος κωδικός Ακόμα Και με το σκάνερ Της Εθνικής δεν το αναγνωρίζει Για να Μην τρέχω Στις  τράπεζες η το ταχυδρομείο εχει Μήπως κανενας το ίδιο θέμα να με βοηθήσει Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sv1Kmo είπε

Παιδιά Καλημέρα Καλή χρονιά μια άλλη άσχετη ερώτηση έχω διαπίστωσα ότι Στον λογαριασμό Που μου ήρθε πρίν 1εβδομάδα έχουν αλλάξει τον κωδικό πληρωμής με όσες τράπεζες δοκίμασα να το πληρώσω μέσω  e banking μου αναγράφεται μη έγκυρος κωδικός Ακόμα Και με το σκάνερ Της Εθνικής δεν το αναγνωρίζει Για να Μην τρέχω Στις  τράπεζες η το ταχυδρομείο εχει Μήπως κανενας το ίδιο θέμα να με βοηθήσει Ευχαριστώ πολύ

Με eurobank δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον καινούργιο κωδικό.

Η πληρωμή, ετεροχρονισμένη, έγινε κανονικά χωρίς να μου βγάλει κάποιο μήνυμα για μη εγκυρο κωδικό!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι αλλαξε ο κωδικος πληρωμης ? Μηπως εγινε αλλαγη μετρητη ?

Ο καινούργιος κωδικός έχει και γράμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Sv1Kmo είπε

Εγώ προσωπικά εδώ και καιρό δεν πληρώνω τους λογαριασμούς ΔΕΗ μέσω e-banking γιατί όλες οι τράπεζες ζητούν προμήθεια, τους πληρώνω χωρίς προμήθεια απευθείας στο site της ΔΕΗ με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, εκεί αναγνωρίζει κανονικά τους νέους 25ψήφιους κωδικούς πληρωμής:

https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι αλλαξε ο κωδικος πληρωμης ? Μηπως εγινε αλλαγη μετρητη ?

Οι κωδικοί πληρωμής ΔΕΗ έχουν αλλάξει εδώ και λίγο καιρό, έχουν γίνει 25ψήφιοι:

deh_paper_bill.jpg?v=20181218131644

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε εμενα δεν εχει αλλαξει ο κωδικος πληρωμης !

Προφανώς δεν έχεις λάβει πολύ πρόσφατα λογαριασμό, ο τελευταίος που μου ήρθε με ημερομηνία έκδοσης 18/12/2018 έχει τον νέο κωδικό.

Δημοσ.

https://www.dei.gr/ecpage.aspx?id=67688&nt=136&lang=1  

Εάν λαμβάνετε το μήνυμα: “ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και ο Α/Α  δεν συμφωνούν …” , βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον τελευταίο λογαριασμό μετά από οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος ή παρόχου Ηλεκτρικής Ενέργειας. Οι αλλαγές αυτές σημαίνουν απαραίτητα ΝΕΟ Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Α/Α λογαριασμού.

Σε εσας που αλλαξε μηπως ηταν απο αυτη την αιτια ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...