Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,
αγορασα πρωτη μου φορα για το λαπτοπ μου εναν ssd και συγκεκριμενα αυτον http://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu120gs25ssdr-burst-120gb-25-sata-3-p-PER.323120  θελω να ρωτησω πως θα περασω το λειτουργικο και ολα τα προγραμματα και αρχεια που εχω απο τον τωρινο δισκο (250γιγα) στον ssd (120γιγα)??

Πρεπει να κανω φορματ και παλι απο την αρχη η γινετε και αλλιως??
Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση (διαβασα καπου πως απενεργοποιουμε στα windows την ανασυγκροτηση)??

Ευχαριστω

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bill27 είπε

Καλησπερα παιδια,
αγορασα πρωτη μου φορα για το λαπτοπ μου εναν ssd και συγκεκριμενα αυτον http://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu120gs25ssdr-burst-120gb-25-sata-3-p-PER.323120  θελω να ρωτησω πως θα περασω το λειτουργικο και ολα τα προγραμματα και αρχεια που εχω απο τον τωρινο δισκο (250γιγα) στον ssd (120γιγα)??

Πρεπει να κανω φορματ και παλι απο την αρχη η γινετε και αλλιως??
Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση (διαβασα καπου πως απενεργοποιουμε στα windows την ανασυγκροτηση)??

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τη στιγμη που ο καινουργιος δισκος ειναι πιο μικρος δε θα μπορεσεις να κανεις sector by sector cloning με συνεπεια να μη σου ξεκιναει το μηχανημα μετα και να θες boot repair.  Μικρο το κακο οπως και ναχει. Αν θες να γλυτωσεις και αυτο, μπορεις απλα να παρεις ενα image σε καποιο usb σκληρο, που απλα θα το φορτωσεις στο καινουργιο ssd.

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rfc είπε

sector by sector cloning με συνεπεια να μη σου ξεκιναει το μηχανημα

Καμμια σχεση , ΠΑΝΤΑ εγω δεν χρησιμοποιώ sector by sector  και ξεκινα κανονικα ο δισκος , απλα επιλεγεις ολα τα παρτιτιον ( βασικα ολο το δισκο ) .
ειναι απλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...