Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, nzeppos said: Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει επιτέλους το θαύμα και θα πέσει η τιμή στους 850; Αμήν. Μόνο προσφορές λογικά για ξεστοκάρισμα... 1
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έστω κι αυτό κέρδος είναι. Τον 500GB 850 που τον λιμπίζομαι εδώ και πολύ καιρό, τον είχαν κατεβάσει οι 3rd parties του Amazon κάτω από τις 80-90 λίρες πρόπερσι το καλοκαίρι αλλά μετά ξαναπήρε την ανιούσα (δυστυχώς δεν πρόλαβα τις προσφορές). Δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να εξακολουθεί να κάνει 150 ευρώ, ήμαρτον. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από nzeppos
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει επιτέλους το θαύμα και θα πέσει η τιμή στους 850; Αμήν. ΟΙ τιμές νορμαλ είναι τώρα. Εντάξει κάποια στιγμή είχαν ανέβει όπως όλοι οι ssd αλλά έπεσαν και πάλι. Μάλιστα από τους καλούς ssd ο Evo είναι ο φθηνότερος. 1
Razor333 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, bazzil είπε Έχει ίδια χαρακτηριστικά με τους wd. Πλέον ενας 250GB SSD είναι απαραίτητος είτε sata ειτε m2. Και το sata δύσκολα θα πεθάνει. Σε καμιά 10ετία ίσως. Οπως λέει και το λαϊκόν άσμα, όσο υπάρχουν δάσκαλοι θα βγαίνουν μαθητάδες κι όσο υπάρχουν sata ports θα βγαίνουν σκληροί δίσκοι σσσσσ ααααααλαααα Download video Download video Οτι θα εβλεπα την φατσα του διονυσιου σε thread με τιτλο: ''Η Samsung ανακοίνωσε τις νέες σειρές solid state drive, 860 Evo και 860 Pro'' και μαλιστα χαρη στο νεο ui εχει γεμισει και την οθονη σε hd αναλυση εχει ξεπερασει τις προσδοκιες μου απο το insomnia. 2 1
Manjaro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, ultraxmode είπε Αυτή τη στιγμή οι 4ΤΒ σκληροί (μηχανικοί) δίσκοι, κοστίζουν 120 ευρώ.. κι εσύ θέλεις 60-70 ευρώ για 4ΤΒ SSD. οκ... θα αργήσεις να το ξανασυζητήσεις.. ίσως να μην το συζητήσεις κ ποτέ.. Όχι ότι διαφωνώ στο ότι θα αργήσουμε να δούμε τέτοιες τιμές σε SSD αλλά για την ακρίβεια 4ΤΒ HDD παίρνει με ~93 ευρώ https://geizhals.eu/seagate-barracuda-compute-4tb-st4000dm004-a1627258.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu
Manjaro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Razor333 είπε Οτι θα εβλεπα την φατσα του διονυσιου σε thread με τιτλο: ''Η Samsung ανακοίνωσε τις νέες σειρές solid state drive, 860 Evo και 860 Pro'' και μαλιστα χαρη στο νεο ui εχει γεμισει και την οθονη σε hd αναλυση εχει ξεπερασει τις προσδοκιες μου απο το insomnia. 1
Runner25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 εχω βαλει εβο σε ολους τους υπολογιστες μου σε ενα μακ μινι 2014 ενα μακ μπουκ προ του 09 και στο κυριο υπολογιστη μου, μονο καλα λογια εχω να πω μπορει να μου στοιχισε λιγο παραπανω να βαλω σε ολα αλλα ολα πανε ρολοι γενικα η σαμυ εχει καλα προιοντα και δισκους και οθονες και επισης μου αρεσουν τα κινητα της απλα προτιμησα ιφονε γιατι χρονια με αυτο κανω τη δουλεια μου αλλα το ταμπλετακι το σαμι το γκαλαξι νοτε ταμπ 2014 σπερνει 1
ii_die_4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, Lezantas26 είπε μ αρεσουν πολυ οι ssd της sammy (σ αντιθεση με τα κινητα της ) αλλα πρεπει να τελειωνει η ιστορια με τους SATA. παει ψοφησε, το χουν τερματησει 5 χρονια τωρα. ας αφοσιωθει πλεον στους pci-e και ας αφησει τα SATA σαν budget επιλογη, γιατι οσο να ναι ειναι πιο ακριβοι οι ssd της Ελπίζω να ξέρετε ότι οι pci-e και nvme ssd, στα low queue depths, είναι περίπου (αν όχι και χειρότεροι) από τους SATA. Αυτό σημαίνει ότι, μπορεί να βλέπεις ωραία και μεγάλα νούμερα στους nvme, αλλα αυτά είναι για περισσοτερα QD threads. Ένα OS όταν φορτώνει, τα περισσότερα πέφτουν στα low queue depths και στα random read/writes, και οι SATA vs NVMe δεν απεχουν πολυ σε performance. 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Lezantas26 είπε το battlefront ειναι αυτο το f2p που μοιαζει σαν futuristic battlefield με 3 factions? εχω χρονια να παιξω, μπορει να χεις δικιο το pubg δεν το χω παιξει, αλλα δεν βλεπω για ποιο λογο θα πρεπε να χει θεμα με stuttering. προκαθορισμενοι οι παικτες και η πιστα, δεν υπαρχει λογος να καθετε να τραβαει textures απο το σκληρο. λαλακια εχουν κανει οι dev τωρα να κατσω να σου πω ολα τα παιχνιδια που χω παιξει δεν εχει νοημα, ενδεικτικα tomb raider, xcom2, witcher2, warframe, ac:black flag, far cry 3, eso, gw2, bf3, συν διαφορα ιντερνετικα οπως της blizzard και της wargaming δεν τα λες βαρια, αλλα αυτα + αλλα ποσα παιζω και να χουν 2-3 θεμα σε hdd. πραγματικα δεν βλεπω γιατι να παρει κανεις μεγαλο ssd, εναν για το συστημα αρκει. συνηθιζα να εχω παιχνιδια στον ssd, αλλα εκανα συχνα φορματ καθε μερικους μηνες γιατι πειραματιζομουν οποτε επρεπε να τα μεταφερω σε σκληρο. μια φορα βαριομουν να τα ξαναμεταφερω, ειδα οτι παιζουν μια χαρα και απο τοτε παιζω απο το hdd χωρις κανενα θεμα περα μερικων εξαιρεσεων που ανεφερα. αμα καποιος εχει stutter σε παιχνιδι ας δοκιμασει σε ssd προφανως, αλλα δεν θα βρει πολλα παιχνιδια που βοηθαει Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που βελτιώνουν την εμπειρία λόγου ssd(πχ όλα τα Total war φορτώνουν τα loading screens σε λίγα δευτερόλεπτα σε σχέση με τους hdd που καταντάει κουραστικό) Εν τέλει οι ssd είναι κυρίως για το λογισμικό και συγκεκριμένα προγράμματα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από LASERPEWPEW
ravensin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 αψογο προιον που μας αφησε αφωνους τα τελευταια 3 χρονια.Να δουμε τους καινουργιους πολυ ωραια κινηση plus με 5 χρονια εγγυηση η τιμη ειναι vfm.
ultraxmode Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Manjaro είπε Όχι ότι διαφωνώ στο ότι θα αργήσουμε να δούμε τέτοιες τιμές σε SSD αλλά για την ακρίβεια 4ΤΒ HDD παίρνει με ~93 ευρώ https://geizhals.eu/seagate-barracuda-compute-4tb-st4000dm004-a1627258.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Στην Ελλάδα..? (βάλε και μεταφορικά απο Γερμανία.. )
alekoskaiyao Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Έχω τον 850 Pro, δεν μ έχει απογοητεύσει καθόλου, αλλά δεν βρίσκω λόγο να πάω σε 860.. Anyways, great technology!
kodorevi8ulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, alekoskaiyao είπε Έχω τον 850 Pro, δεν μ έχει απογοητεύσει καθόλου, αλλά δεν βρίσκω λόγο να πάω σε 860.. Anyways, great technology! υπήρχε ποτέ λόγος να αλλάξεις δίσκο (από προηγούμενο σε επόμενο μοντέλο, όχι αλλαγή hdd-ssd) πέραν του π.χ. έχει γεμίσει και θες μεγαλύτερο κλπ ; εδώ λόγος (σοβαρός) σε κινητά ναυαρχίδες δεν υπάρχει θα υπήρχε σε δίσκο ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα