Psaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ultraxmode είπε Αυτή τη στιγμή οι 4ΤΒ σκληροί (μηχανικοί) δίσκοι, κοστίζουν 120 ευρώ.. κι εσύ θέλεις 60-70 ευρώ για 4ΤΒ SSD. οκ... θα αργήσεις να το ξανασυζητήσεις.. ίσως να μην το συζητήσεις κ ποτέ.. μην τσιμπάς είναι το troll του forum... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Psaris είπε θα αστειεύεσαι νομίζω γιατί όλα τα "βαριά" games που έχω παίξει είδαν μεγάλες διαφορές στο stuttering/fps σε SSD απο ΗDD..... εκτώς αμα λες τίποτα L.o.L.,dota 2 κτλπ... το Pubg π.χ μια χαρά φορτώνει on-the-fly τα textures απο τον SSD (photo),battlefront έχεις τρελά loading times+stuttering κτλπ... το battlefront ειναι αυτο το f2p που μοιαζει σαν futuristic battlefield με 3 factions? εχω χρονια να παιξω, μπορει να χεις δικιο το pubg δεν το χω παιξει, αλλα δεν βλεπω για ποιο λογο θα πρεπε να χει θεμα με stuttering. προκαθορισμενοι οι παικτες και η πιστα, δεν υπαρχει λογος να καθετε να τραβαει textures απο το σκληρο. λαλακια εχουν κανει οι dev τωρα να κατσω να σου πω ολα τα παιχνιδια που χω παιξει δεν εχει νοημα, ενδεικτικα tomb raider, xcom2, witcher2, warframe, ac:black flag, far cry 3, eso, gw2, bf3, συν διαφορα ιντερνετικα οπως της blizzard και της wargaming δεν τα λες βαρια, αλλα αυτα + αλλα ποσα παιζω και να χουν 2-3 θεμα σε hdd. πραγματικα δεν βλεπω γιατι να παρει κανεις μεγαλο ssd, εναν για το συστημα αρκει. συνηθιζα να εχω παιχνιδια στον ssd, αλλα εκανα συχνα φορματ καθε μερικους μηνες γιατι πειραματιζομουν οποτε επρεπε να τα μεταφερω σε σκληρο. μια φορα βαριομουν να τα ξαναμεταφερω, ειδα οτι παιζουν μια χαρα και απο τοτε παιζω απο το hdd χωρις κανενα θεμα περα μερικων εξαιρεσεων που ανεφερα. αμα καποιος εχει stutter σε παιχνιδι ας δοκιμασει σε ssd προφανως, αλλα δεν θα βρει πολλα παιχνιδια που βοηθαει Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Psaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε το battlefront ειναι αυτο το f2p που μοιαζει σαν futuristic battlefield με 3 factions? εχω χρονια να παιξω, μπορει να χεις δικιο το pubg δεν το χω παιξει, αλλα δεν βλεπω για ποιο λογο θα πρεπε να χει θεμα με stuttering. προκαθορισμενοι οι παικτες και η πιστα, δεν υπαρχει λογος να καθετε να τραβαει textures απο το σκληρο. λαλακια εχουν κανει οι dev τωρα να κατσω να σου πω ολα τα παιχνιδια που χω παιξει δεν εχει νοημα, ενδεικτικα tomb raider, xcom2, witcher2, warframe, ac:black flag, far cry 3, eso, gw2, bf3 δεν τα λες βαρια, αλλα αυτα + αλλα ποσα παιζω και να χουν 2-3 θεμα σε hdd. πραγματικα δεν βλεπω γιατι να παρει κανεις μεγαλο ssd, εναν για το συστημα αρκει. συνηθιζα να εχω παιχνιδια στον ssd, αλλα εκανα συχνα φορματ καθε μερικους μηνες γιατι πειραματιζομουν οποτε επρεπε να τα μεταφερω σε σκληρο. μια φορα βαριομουν να τα ξαναμεταφερω, ειδα οτι παιζουν μια χαρα και απο τοτε παιζω απο το hdd χωρις κανενα θεμα περα μερικων εξαιρεσεων που ανεφερα. αμα καποιος εχει stutter σε παιχνιδι ας δοκιμασει σε ssd προφανως, αλλα δεν θα βρει πολλα παιχνιδια που βοηθαει αυτα που λες ειναι παλια τωρα ολα τα games βγαίνουν με την προϋπόθεση οτι έχεις SSD..... το λέω γιατι εχω δει streamers να προσπαθούν να παίξουν απο HDD και σέρνεται το σύμπαν,ακόμα και fallout 4 με παλιά μηχανη γραφικών θελει hdd γιατί μπες βγες στα σπίτια τα loading times σε πεθαίνουν.... warframe ναι δεν θέλει ssd γιατί είναι τρομερά ελαφρύ και instanced δηλαδη ολα φορτώνουν στην αρχη οταν κανεις load απο οτι καταλαβα καλό game πάντως μπαινω που και που . . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Psaris
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ultraxmode είπε Αυτή τη στιγμή οι 4ΤΒ σκληροί (μηχανικοί) δίσκοι, κοστίζουν 120 ευρώ.. κι εσύ θέλεις 60-70 ευρώ για 4ΤΒ SSD. οκ... θα αργήσεις να το ξανασυζητήσεις.. ίσως να μην το συζητήσεις κ ποτέ.. Όλοι περάσαμε από την θέση σου, να απαντήσουμε στον federer. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Retromaniac 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psaris είπε αυτα που λες ειναι παλια τωρα ολα τα games βγαίνουν με την προϋπόθεση οτι έχεις SSD.....το λέω γιατι εχω δει streamers να προσπαθούν να παίξουν απο HDD και σέρνεται το σύμπαν, warframe ναι δεν θέλει ssd γιατι ειναι τρομερα ελαφρυ. γενικα αγοραζω λιγο αργοπορημενος, σιγα μη δωσω 60 ευρω για τα μπιχλιμπιδια τους προτιμαω διαμαντακια που κρατανε αξια και τα βρισκω σε κανα sale. ασε που τα φτιαχνουν κι ολας, ψαξε τα θεματα που ειχε το rome2 στην αρχη
vaggelhs4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αγαπώ τους SSD της Samsung Τα τελευταία χρόνια έχω βάλει στο laptop 840 120GB και στο desktop 850 250GΒ και οι σκυλιά με 10δες TB εγγραφές. Τα 250GB είναι μια χαρά για μένα αλλά η χρήση photoshop και premiere καθώς και η ανάγκη για απουσία καλωδίων με οδηγούν μοιραία σε m.2 960 evo 512GB Σε καθέ περίπτωση once you go Samsung SSD you never go back. 1
pcos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 iops και αξιοπιστια ειναι για μενα το νο1. οσο αυτα αυξανουν ειμαι happy.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psaris είπε θα αστειεύεσαι νομίζω γιατί όλα τα "βαριά" games που έχω παίξει είδαν μεγάλες διαφορές στο stuttering/fps σε SSD απο ΗDD..... εκτώς αμα λες τίποτα L.o.L.,dota 2 κτλπ... το Pubg π.χ μια χαρά φορτώνει on-the-fly τα textures απο τον SSD (photo),battlefront έχεις τρελά loading times+stuttering κτλπ... Ακομα να βρεθει ενας να διορθωσει το παραπανω?Μεγαλη διαφορα σε stuttering και κυριως στα frames απο ενα ssd? Ρε παιδια εχετε ιδεα τι γραφετε,ή απλα βαζετε σε μια προταση διαφορες λεξεις τυχαιες και παρακαλατε να μην βρεθει ενας να τα διορθωσει? Οι SSD στα παιχνιδια ΜΟΝΟ το loading της καθε πιστας βελτιωνουν,δεν εχουν καμια σχεση με την συνολικη αποδοση του συστηματος/οθονης. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore 2
Psaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ακομα να βρεθει ενας να διορθωσει το παραπανω?Μεγαλη διαφορα σε stuttering και κυριως στα frames απο ενα ssd? Ρε παιδια εχετε ιδεα τι γραφετε,ή απλα βαζετε σε μια προταση διαφορες λεξεις τυχαιες και παρακαλατε να μην βρεθει ενας να τα διορθωσει? Οι SSD στα παιχνιδια ΜΟΝΟ το loading της καθε πιστας βελτιωνουν,δεν εχουν καμια σχεση με την συνολικη αποδοση του συστηματος/οθονης. αντε παλι αυτη η καραμελα..... σου εβαλα photo με το pubg να τραβαει απο τον δισκο αρχεια οταν παιζω τι αλο θες? στο fps το δεχομαι αλλα stuttering ειχα με hdd.... εσύ μαλλον δεν έχεις ιδέα οτι δεν ειναι ολα τα games το ίδιο......είδα εναν να παιζει escape from tarkov και ειχε stuttering σε hdd π.χ. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Psaris
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, Psaris είπε εσύ μαλλον δεν έχεις ιδέα οτι δεν ειναι ολα τα games το ίδιο...... Οχι δεν εχω ιδεα,εσενα περιμενα.Τσαμπα τα ειδικα θεματα παιχνιδιων που υπαρχουν στο forum δηλαδη.... Και μαρεσει που το παιχνιδι αναφορα στα λεγομενα σου ειναι ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια απο πλευρας αποδοσης(και cheater)αυτη την στιγμη στο pc.Σοβαρο παραδειγμα ......
Psaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οχι δεν εχω ιδεα,εσενα περιμενα.Τσαμπα τα ειδικα θεματα παιχνιδιων που υπαρχουν στο forum δηλαδη.... Και μαρεσει που το παιχνιδι αναφορα στα λεγομενα σου ειναι ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια απο πλευρας αποδοσης(και cheater)αυτη την στιγμη στο pc.Σοβαρο παραδειγμα ...... καλά και πόσα mmo που έχω παίξει είχαν stutter me hdd επίσης Elderscrolls online,swtor,eve-online κτλπ..... ούτε αυτα σοβαρά παιχνίδια... επειδή αυτά τα games το "loading" που λες το κάνουν οταν παίζεις οχι πριν μπεις στην "πιστα" Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Psaris
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Psaris είπε καλά και πόσα mmo που έχω παίξει είχαν stutter me hdd επίσης Elderscrolls online,swtor,eve-online κτλπ..... ούτε αυτα σοβαρά παιχνίδια... επειδή αυτά τα games το "loading" που λες το κάνουν οταν παίζεις οχι πριν μπεις στην "πιστα" Guild Wars 2,World of Warcraft Legion,Final Fantasy 14 online ολα τα εχω παιξει με hdd και σε κανενα απο αυτα δεν πετυχα stutter που να ειναι τοσο χοντρο στο να ενοχλει. Τωρα για τους ssd αυτους καθαυτους κλασσικα η Samsung παλι θα ειναι πρωτη σε πωλησεις με διαφορα(ειτε εβγαζε τον 860,ειτε εμενε στον 850)
Psaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Guild Wars 2,World of Warcraft Legion,Final Fantasy 14 online ολα τα εχω παιξει με hdd και σε κανενα απο αυτα δεν πετυχα stutter που να ειναι τοσο χοντρο στο να ενοχλει. Τωρα για τους ssd αυτους καθαυτους κλασσικα η Samsung παλι θα ειναι πρωτη σε πωλησεις με διαφορα(ειτε εβγαζε τον 860,ειτε εμενε στον 850) καλά εντάξει μπορεί και ο hdd (7200rpm) μου να ηταν αργος,αλλα αυτο το "το game κανει load στην αρχη και μετα ολα ειναι στην ram" είναι μύθος πλέον στα open world multiplayer games .....imho... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Psaris
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει επιτέλους το θαύμα και θα πέσει η τιμή στους 850; Αμήν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα