Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι λέει ο τίτλος. Επιστροφή ως και 100 ευρώ με την αγορά επιλεγμένων μητρικών και επεξεργαστών Intel. https://promotion.asus.com/en/gr/asus_mb_intel_cpu_cashback . Ισχύει και για την Ελλάδα για αγορές ως και 25/2/2018. Όροι. Από ότι βλέπω οι επίσημοι resellers στην Ελλάδα είναι τα Eshop και Msystems . Δεν γνωρίζω αν ισχύει για αγορά από άλλα καταστήματα στην Ελλάδα.

Edit: Ισχύει και για amazon Ιταλίας,Γαλλίας,Ισπανίας.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

κοιτώντας το συνδυασμό που με ενδιαφέρει Z370-A k i5 8600K, και επιστροφή 35ευρό βγαίνει και ακριβότερα από το φτηνότερο σκρουτζομάγαζο

για ι7 και έκπτωση 50  πάλι το ίδιο,  δυστυχώς μούφα η προσφορά για μένα :(

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν κανουμε μια αγορα,τουλάχιστον εγώ προσωπικά, δεν κοιτάζω μονο τις απόλυτες τιμές. Ποιοί είναι οι χρόνοι παράδοσης και η εμπιστοσύνη για after sales services στο κάθε "σκρουτζομάγαζο" , που είναι και third party sellers, απο την στιγμή που έχεις να κάνεις με επίσημο μεταπωλητή;  Όσο για την δική σου περίπτωση  αυτά που γλιτώνεις είναι 10  ευρώ (437 vs 427) και δεν αξίζει τον κόπο να ρισκάρεις και χρόνο και εγγυήσεις.

Σε μερικες περιπτώσεις όπως η δίκη σου μπορεί να μην ειναι προσφορά όμως σε αλλους συνδυασμούς πιο ακριβούς που δινει επιστροφή από 50-100 ευρώ αξίζει. Ύστερα ισχύει και για αγορες από τα  Amazon επίσης, οπότε με λίγο ψαξιμο μπορείς να βρεις την καλύτερη τιμή. ;)

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Προσωπικα after sales στην Ελλαδα δεν θεωρω οτι υπαρχει. Πιο γρηγορα παω μονος μου κατι στην αντιπροσωπεια παρα να το παω στο καταστημα και αυτοι με την σειρα τους στην αντιπροσωπεια. Οποτε οι φτηνοτερες τιμες ειναι παντα καλυτερες και καλως η κακως τετοιες προσφορες σπανια αξιζουν.

Δημοσ.

Εγω που αγορασα 8700κ (μσυστεμς) και asus maximus x formula (απο αλλο μαγαζι εκτος του προμο) στις αρχες του ιανουαριου να περιμενω τιποτα η να συνεχισω το σερφαρισμα στο ιντερνετ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Προσωπικα after sales στην Ελλαδα δεν θεωρω οτι υπαρχει. Πιο γρηγορα παω μονος μου κατι στην αντιπροσωπεια παρα να το παω στο καταστημα και αυτοι με την σειρα τους στην αντιπροσωπεια. Οποτε οι φτηνοτερες τιμες ειναι παντα καλυτερες και καλως η κακως τετοιες προσφορες σπανια αξιζουν.

Γι αυτό και εγώ ψωνίζω από amazon για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :P. Αν και το Msystems που είναι το ίδιο ¨η αντιπροσωπεία¨σε αυτή την περίπτωση της Asus, θεωρείται από τα καλύτερα Ελληνικά καταστήματα σε αυτόν τον τομέα, με θυσία στο κόστος βέβαια (δεν είναι και το πιο φθηνό). 

12 λεπτά πριν, kaklikos είπε

Εγω που αγορασα 8700κ (μσυστεμς) και asus maximus x formula (απο αλλο μαγαζι εκτος του προμο) στις αρχες του ιανουαριου να περιμενω τιποτα η να συνεχισω το σερφαρισμα στο ιντερνετ ;

Μπαααα η προσφορά παίζει από 15/1 ως 25/2 και αγορά από το ίδιο κατάστημα μάλλον. Πάρε το Msystems και ρώτησέ τους δεν χάνεις και τίποτα.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Κατά την άποψή μου aftersales για επεξεργαστή δεν χρειάζεσαι. Για μητρική ναι. Η προσφορά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...