Προς το περιεχόμενο

hispasat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση αν εχεις humax 5400 στειλε σε παρακαλω σε pm (για ευνοητους λογους ) αν παιζει με fun 6-1 ενσωματομενο allcam.

Δημοσ.
egw exw 120 piato me 2 lnb astra kai hotbird

ginetai na piasw kai to hispasat ? kai pws?

o Hispasat einai poly dytika se sxesi me tous Astra kai Hotbird kai einai adynaton na piaseis me ena piato Hispasat kai Hotbird mazi.

H lisi einai i ena deytero piato i ena moteraki.

Δημοσ.

tous hispasat tous ebgaza kai me 80ari apo a0hna, omws telika phra 1.20 giati me kakokairies eixa problhmata lhpshs.

Apla bebaiwsou oti sto ba0os pros ton orizonta den exeis kanena empodio giati to prepei na ry0miseis to piato sou sxedon ka0eta sto edafos. Epishs prepei na stripseis to lnb peripou 30moires apo ton ka0eto a3ona....

Δημοσ.

θελω να ρωτησω το εξης το πιατο που εχω ειναι offset με καθετο αξονα

1,20 αλλα ο οριζοντιος ειναι μικροτερος, αυτο το πιατο κανει?

και επισης το πιατο δεν μπορει να ειναι τελειως καθετο !( αλλα με μια μικρη κλιση προς τα πανω ,ο hispasat τι γωνία ανυψωσης θελει ?(ελπιζω να εγινα κατανοητος)

Δημοσ.
Δυστυχώς φίλε μου δεν έχω δέκτη,με την skystar1 και το progdvb βλέπω.

Είσαι ικανοποιημένος από αυτή την κάρτα; Μήπως έχεις να προτείνεις καμιά κάρτα που να δέχεται decoder (CI) για να μπορώ να βλέπω nova;

Δημοσ.

Η skystar 1 παιρνει common interface αλλα πρεπει να παρεις και μοντουλα

irdeto για να δεις nova, αλλα χωρις παρεξηγηση ανοιξε καποιο αλλο topic με θεμα

τις pc dvb για να μην μπερδευομαστε.

Δημοσ.
θελω να ρωτησω το εξης το πιατο που εχω ειναι offset με καθετο αξονα

1' date='20 αλλα ο οριζοντιος ειναι μικροτερος, αυτο το πιατο κανει?

και επισης το πιατο δεν μπορει να ειναι τελειως καθετο !( αλλα με μια μικρη κλιση προς τα πανω ,ο hispasat τι γωνία ανυψωσης θελει ?(ελπιζω να εγινα κατανοητος)[/quote']

Επειδή δεν λες σε ποιό μέρος της ελλάδας είσαι, μπες εδώ http://www.satlex.de/ διαλεξε χώρα, πόλη και τον δορυφόρο που θέλεις και θα σου βγάλει ακριβώς πως πρέπει να ρυθμίσεις πιάτο και lnb..

Αν εισαι Αθήνα περίπου 20 γωνία ανύψωσης, 45 lnb tilt.

Tο πιάτο σου είναι κλασσικό οffset και μιά χαρα θα παίξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...