TheNetPoet Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 ena palio logitech pou exw, asyrmato keyboard kai mouse, me alkalikes bataries krataei kanena xrono.....
random Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 to asyrmato de nomizw oti exei kapoio pleonekthma sto 8ema xwrou. To pairneis gia na apomakryn8eis apo thn o8onh. me tis analyseis pou paizw (1024, 1152, 1280), an pas sta 3-4 metra apo to monitor den mporeis na diavaseis. Na parw wireless an 8elw na paiksw me kanena multimedia-pc sto saloni, 'h sto krevati mou to katalavainw, gia media player, kai games dhladh. alla den m endiaferei (akoma) tetoia xrhsh. sta grafeia mou exw panta to keyboard katw apo to monitor. kai opws leei kai o merfy... to wireless einai 99,9% symbato me ola kai oi mpataries tou 8a einai ok sto 99,9% pou 8a tis xreiasteis. To 0.1% 8a sou tyxei otan 8a eisai sth mesh enos virus cleaning, partition management, installing linux, system recovery, kai alla tetoia. tote aneba sto patari na breis ton palio kalo sou filo, OEM PS2. (exw krathsei ki ena pontikaki se serial apo to 486, giati exw pa8ei niles, kai apo ps2, kai apo usb )
9-11 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μην ξεχνάς πως είναι απλές NiCAD και θέλουν προσοχή στη φόρτιση-αποφόρτιση (φαινόμενο μνήμης κλπ) για να έχουν μεγάλη μακροζωϊα... georgeadams, εννοείς ότι πρέπει πρώτα να αδειάσουν τελείως και μετά να τις φορτίσεις ή δεν κατάλαβα καλά; Αν αυτό αληθεύει είναι μειονέκτημα. Τουλάχιστον ελπίζω όταν το mouse είναι σε idle mode (παραμένει ακίνητο χωρίς να scanάρει την όποια επιφάνεια) να μην καταναλώνει ρεύμα. Πόση ώρα θέλει περίπου για να επαναφορτιστεί;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Τελικα πηρα αυτο: http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=319686f5-6071-4c3e-b519-8fb06783986c και ειναι πολυ καλο!!!!Για την ωρα τουλαχιστον.Μη λεμε και μεγαλες κουβεντες!!!!!
ba_eas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Καλορίζικο Γιάννη, άντε μαύρο δεν θα λερώνεται κιόλας..... Ελπίζω να μήν το μετανιώσεις και με αυτό...:D:D
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Καλορίζικο Γιάννη' date=' άντε μαύρο δεν θα λερώνεται κιόλας..... Ελπίζω να μήν το μετανιώσεις και με αυτό...:D:D[/quote'] Ευχαριστω φιλε μου.Κι εγω ...το ελπιζω!!!! Μονο δεν καταλαβα κατι αχνα σαν σχηματα πανω στα πληκτρα τι ειναι??? :?: :?: :?:
wert Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Eπειδή από όταν διάβασα το post εδώ μου μπλέκεται το καλώδιο του ποντικιού συνέχεια . Αυτά τα ποντίκια της microsoft όμως δεν έχω καταλάβει τι μπαταρίες χρησιμοποιούν. Επαναφορτιζόμενες ; ΑΑ ; ή κάτι άλλο ; Αν είναι κάτι άλλο το βρίσκουμε εύκολα σε περίπτωση που χρειαστούμε; Θα μου λειτουργήσει αν πάρω; ρωτάω γιατί πληκτολόγιο και ποντίκι βρίσκονται σε άλλο επίπεδο από τον κυρίος υπολογιστή και δεν έχουν οπτική επαφή. Μεσολαβεί ξύλο(μελαμίνη) πάχους 3cm.
ba_eas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 wert, ότι και να μεσολαβεί δεν έχεις πρόβλημα.....έχουν μεγάλη εμβέλεια τα άτιμα..... Το ποντίκι εμένα παίρνει 2 μπαταρίες ΑΑ και μάλιστα απο όταν το πήρα είχε 2 energizer και εδω και 4μήνες που το έχω 24/7 δεν τις έχω αλλάξει...... Απο όσο ξέρω και τα άλλα ποντίκια του Βασίλη τα ίδια παίρνουν....
wert Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Eυχαριστώ φίλε μου. Πήρα θάρρος τώρα. Πάω να ρίξω μια παραγγελιά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Παρε το set Elite οπως εγω.Εχει 92 ευρω αλλα ειναι πολυ καλο. Τελικα αυτα τα αχνα σχηματα επανω στα πληκτρα δεν καταλαβα τι ρολο παιζουν???Για ατομα με ειδικες αναγκες δεν μου φαινοντε αλλα μπορει να κανω και λαθος... :twisted: :twisted:
wert Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Παράγγειλα ήδη το ποντίκι με το οποίο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το καλώδιο του. Στρίβει από εδώ μπερδεύεται από εκεί ή είναι ξερό και τη στιγμή που αφήνεις κάπου το ποντίκι κουνιέται ένα χιλιοστό και στη χαλάει και κάτι τέτοια. :evil: Για τα αχνά σχήματα δεν ξέρω τίποτα αφού εγώ ότι έχω δεί στις φωτογραφίες τα έχω δεί... :? Αν είναι ανάγλυφα μάλλον για τυφλούς θα είναι :roll: Ή για το τυφλό σύστημα για να βρίσκεις εύκολα κάτι χωρίς να κοιτάς το πληκτρολόγιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Για τα αχνά σχήματα δεν ξέρω τίποτα αφού εγώ ότι έχω δεί στις φωτογραφίες τα έχω δεί... :? Αν είναι ανάγλυφα μάλλον για τυφλούς θα είναι :roll: Ή για το τυφλό σύστημα για να βρίσκεις εύκολα κάτι χωρίς να κοιτάς το πληκτρολόγιο. Λογικο αλλα δεν ειναι ανγλυφα!!!!!Κατι σαν υδατογραφημα ειναι :?: :?: :?:
wert Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Κατι σαν υδατογραφημα ειναι Α τότε είναι εύκολο. Είναι για να το γνωρίζεις ότι είναι γνήσιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Κατι σαν υδατογραφημα ειναι Α τότε είναι εύκολο. Είναι για να το γνωρίζεις ότι είναι γνήσιο. Ρε κοιτα τι κανει ο Βασιλακης!!!Που να το φανταστω!!!Και ηταν αναγκη σε ολα τα πληκτρα???Αμερικανακι ειναι??? :twisted: :twisted: :twisted:
wert Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Γιάννης_(Platano), Και ηταν αναγκη σε ολα τα πληκτρα Moυ ήρθε μια αναλαμπή. Κάτι σαν ιδέα :idea: :idea: :idea: Ελπίζω να μην είναι τελείως κουτό και το ρίξετε στο γέλιο γιατί θα το πω έχωντας δεί το πληκτολόγιο σου μόνο σε φωτογραφία και τα όσα λές. Το κοίταξες μήπως έχει κάνα εσωτερικό φωτισμό ή λέω ή αν κλείσεις τα φώτα στο δωμάτιο μήπως αυτά τα αχνά σχήματα φωσφορίζουν. :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.