Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Τον Νοέμβριο του 2016 αγόρασα ένα HP pavilion X360, το λάπτοπ είναι αστέρι σε γενικές γραμμές με i5, 8gb ram & ssd το θέμα του ήταν εξ αρχής η οθόνη...Αντικαταστάθηκε 2 φορές επειδή η οθόνη εμφάνιζε έντονα λευκά σημάδια στις άκρες...Εδώ και ένα μηνά παρατηρώ πως έχει κιτρινίσει στα δεξιά...Η HP δίνει 1 χρόνο εγγύηση αλλά στο site της όταν βάζω το σειριακό μου βγάζει αυτό .

Ισχύει ή όχι η εγγύηση τελικά; Να το στείλω πίσω ή όχι;

Επεξ/σία από nikοs
Δημοσ.

καλημερα. οταν αλλαζεις ενα υλικο στα πλαισια της εγγυησης τοτε το υλικο μεμονομενα παιρνει εξτρα εγγυηση οσο ειχε το laptop οταν το αγορασες. αν θες στειλε μου σειριακο και pn και θα σου απαντησω αν εχει εγγυηση. σημειωση....τα παραπανω που σου εγραψα δεν ισχυουν παντα. υπαρχουν προυποθεσεις και ειναι στο χερι της hp αν θα το καλυψει.

Δημοσ.

Οι αλλαγές έγιναν εντός 3 ημερών από την ημέρα αγοράς οπότε δεν άλλαξε σημαντικά η ημερομηνία έναρξης της εγγύησης. Το s/n και το p/n δεν καταλαβαίνω γιατί θες να στους στείλω...

Δημοσ.

αν μου τα εστελνες θα σου ελεγα αν οντως εχει εγγυηση. δουλευω σε μεγαλη εταιρια και ασχολουμαι συγκεκριμενα με επισκευες hp. αν θες μπορεις να πεις. εγω να βοηθησω θελω. επισης καποια ακριβα μοντελα χ360 εχουν 2 χρονια εγγυηση, οχι ενα. το γραφει πιθανο και στην αποδειξη σου. καληνυχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...