reid Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε .μπορει να παρω toyota και σε 1 χρονο να ειναι για πεταμε ... Εισαι πιτσιρικας και δεν ξερεις, αλλα αυτο μην το πεις σε κανενα σοβαρο ανθρωπο γιατι θα σε παρει με τις πετρες! Χαχαχαχαχα! Δες πρωτα πως παλιωνουν τα Toyota και πως παλιωνουν τα Opel και ελα και πες μας ιστοριες μετα. Ακομα και στον πιο αχρηστο οδηγο να δωσεις Toyota, πρεπει να ειναι πολυ περιπτωση για να το φερει σε κατασταση για πεταμα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, reid είπε Εισαι πιτσιρικας και δεν ξερεις, αλλα αυτο μην το πεις σε κανενα σοβαρο ανθρωπο γιατι θα σε παρει με τις πετρες! Χαχαχαχαχα! Δες πρωτα πως παλιωνουν τα Toyota και πως παλιωνουν τα Opel και ελα και πες μας ιστοριες μετα. Ακομα και στον πιο αχρηστο οδηγο να δωσεις Toyota, πρεπει να ειναι πολυ περιπτωση για να το φερει σε κατασταση για πεταμα. εφερε ενα ακραιο παραδειγμα...οτι δηλαδη δεν εχει βγαλει ποτε κανενα ελλατωματικο αμαξι η toyota...Τελοσπαντων θα σε παρακαλουσα να μην ξαναπαντησεις στο θεμα αν δεν εχεις καποιο στοιχειο η δεν μπορεις να στηριξεις την γνωμη σου εστω σε μια προσωπικη εμπειρια μιας και ειμαι και μικρουλης μην μου δινεις σημασια. 2
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειμαι ακριβώς στην ίδια αναζήτηση με εσένα και κοιταω σχεδόν τα ίδια μοντέλα! Αυτά που ψαχνω κυρίως είναι τα Swift, τα Golf και τα Fiesta(απο το 2009 και μετά που αλλάζει ο σχεδιασμός.) Τα Yaris μου φαίνονται αντιαισθητικά με το καντράν στην μέση! Θα ήθελα την άποψή σας και για το Opel Astra GTC 1.4 και το Skoda Fabia RS 1.4 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Phoenix7
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 κοιταγα και εγω τα gtc λογω ομορφιας.Ομως τα απερριψα ουσιαστικα για τον ιδιο λογο με τα Suzuki ότι λογω του στυλ τους αν δεν εισαι ψιλοσιγουρος για το τι χρηση του κανε ο προηγομενος είναι πολύ μεγαλο το ρισκο.Γιατι μπορει να τα εχουν σκισει τα αμαξια γιατι εχουν μια σπορ ομορφια.
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε κοιταγα και εγω τα gtc λογω ομορφιας.Ομως τα απερριψα ουσιαστικα για τον ιδιο λογο με τα Suzuki ότι λογω του στυλ τους αν δεν εισαι ψιλοσιγουρος για το τι χρηση του κανε ο προηγομενος είναι πολύ μεγαλο το ρισκο.Γιατι μπορει να τα εχουν σκισει τα αμαξια γιατι εχουν μια σπορ ομορφια. Αυτό είναι σχετικό μην τα βγάζεις εκτος υπο τον φόβο ότι τα έσκιζαν.. υπάρχουν πολλά προσεγμένα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Ισως να είναι προσεγμενα,αλλα δεν ξερεις τι χρηση καναν...Ενώ ένα Yaris,Corsa,Atos,Getz,i10 και αλλα τετοια τι μπορει να τους καναν?
mp123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ισως να είναι προσεγμενα,αλλα δεν ξερεις τι χρηση καναν...Ενώ ένα Yaris,Corsa,Atos,Getz,i10 και αλλα τετοια τι μπορει να τους καναν? Αυτα να φοβασε που τα εχουν παππουδες η γυναικες που τα εχουν μπουκωσει. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μεσα στην πολη ποιο αμαξι δεν ειναι μπουκωμενο? Το ξεμπουκωνεις στο κατω κατω...
mp123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεμπουκοσετο αλλα μην περιμενεις με 4 4500 ευρω να παρεις καμια πορσε .το ενα δεν σου κανει το αλλο δεν σου κανει.4500 ευρω ενα μεσαιο σκουτερ κανει που πηρα πριν λιγο καιρο.μην περιμενεις με οτι δινεις πορσε.αυτα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από mp123
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Ξεμπουκοσετο αλλα μην περιμενεις με 4 4500 ευρω να παρεις καμια πορσε .το ενα δεν σου κανει το αλλο δεν σου κανει.4500 ευρω ενα μεσαιο σκουτερ κανει που πηρα πριν λιγο καιρο.μην περιμενεις με οτι δινεις πορσε.αυτα. Δεν καταλαβα το σχολιο σου...αυτο για το μπουκωμα το απαντησα επειδη εσυ το εθεσες στο τραπεζι...Ξερω πολυ καλα τι παιρνω με αυτα τα λεφτα και αυτες ειναι οι απαιτησεις μου...
NickTG Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 8 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: κοιταγα και εγω τα gtc λογω ομορφιας.Ομως τα απερριψα ουσιαστικα για τον ιδιο λογο με τα Suzuki ότι λογω του στυλ τους αν δεν εισαι ψιλοσιγουρος για το τι χρηση του κανε ο προηγομενος είναι πολύ μεγαλο το ρισκο.Γιατι μπορει να τα εχουν σκισει τα αμαξια γιατι εχουν μια σπορ ομορφια. Στο GTC με τα 90 άλογα που σέρνεται και την απουσία αίσθησης τι να σκίσει κανείς? 1
gia_nnis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Παιδια ενα αμαξι μπορει να πουληθει πιο φθηνα για λογους δαπανης.. Καποιο μπορει να καιει πολυ,ακριβα ανταλλακτικα,ζημιαρικο,κυβικα-εφορια. Δεν σε νοιαζει ποιος το εχει.. Αν η εξωτερικη-εσωτερικη κατασταση ειναι καλη περναει και εναν τεχνικο ελεγχο και εισαι οκ. κανουμε t.drive το ιδιο αυτοκινητο απο ιδιωτες για να εχουμε μετρο συγκρισης(τιμονι,αποκριση γκαζιου,συμπλεκτη,σαζμαν,φρενα) και αφου δεν μας προβληματιζει τιποτα παει συνεργειο για ελεγχο και ειστε ετοιμοι για την μεταβιβαση!
christopher0016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Φυσικά και τον νοιαζει η εξωτερική - εσωτερική κατάσταση δείχνει πολλά για την γενική κατασταση του αυτοκινήτου. Και για το ποσό καλά το συντηρουσε ο ιδιοκτήτης. 15 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Ειμαι ακριβώς στην ίδια αναζήτηση με εσένα και κοιταω σχεδόν τα ίδια μοντέλα! Αυτά που ψαχνω κυρίως είναι τα Swift, τα Golf και τα Fiesta(απο το 2009 και μετά που αλλάζει ο σχεδιασμός.) Τα Yaris μου φαίνονται αντιαισθητικά με το καντράν στην μέση! Θα ήθελα την άποψή σας και για το Opel Astra GTC 1.4 και το Skoda Fabia RS 1.4 Απο ολα οσα είπες μονον φιεστα !! Yaris σκυλι αλλα δεν μ αρεσει. Corsa astra =κουβαδες για παραλια : p swift καλό... εαν και δεν μου αρεσει καθόλου εμφανισιακα... golf αδιάφορο τελείως.
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Από τη στιγμή που βρήκες αμάξι που σου αρέσει, στα λεφτά που θες και σου έδωσε και το οκ ο μάστορας για μένα πάρτο. Έτσι κι αλλιώς ό,τι και να πάρεις δεν πρόκειται να ακούσεις από όλους ότι έκανες την καλύτερη επιλογή. Είναι πολύ υποκειμενικό θέμα το αυτοκίνητο και πρώτα πρέπει να ευχαριστεί εμάς και να μας αρέσει. Αναποδιές και προβλήματα με όλα μπορεί να έχεις. 3 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Από τη στιγμή που βρήκες αμάξι που σου αρέσει, στα λεφτά που θες και σου έδωσε και το οκ ο μάστορας για μένα πάρτο. Έτσι κι αλλιώς ό,τι και να πάρεις δεν πρόκειται να ακούσεις από όλους ότι έκανες την καλύτερη επιλογή. Είναι πολύ υποκειμενικό θέμα το αυτοκίνητο και πρώτα πρέπει να ευχαριστεί εμάς και να μας αρέσει. Αναποδιές και προβλήματα με όλα μπορεί να έχεις. Εννοειται οτι εχεις δικιο,απλως ανοιξα το θεμα πιο πολυ μηπως μου εχει ξεφυγει κατι χοντρο.Ας πουμε οτι μπορει να είχε βγει ολη η παρτιδα του 8-9 ελαττωματικη στα corsa και δεν ειχα παρει χαμπαρι...Η μηπως υπηρχε καποια προταση που ουτε καν ειχα σκεφτει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα