Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτρέπει ο νόμος στην Ελλάδα να βάζεις φιμέ τζάμι στο αμάξι;

Στο θέμα του TS, από τα αμάξια και τις χρονολογίες που βάζεις, το πιο μοντέρνο τεχνολογικά είναι το swift, ενώ πολύ καλό κινητήρα έχει και το fiesta παρόλο που είναι 2 γενιές πίσω αμάξι σε σχέση με αυτό που κυκλοφορεί τώρα. Πρόσεχε πολύ με το ποιο corsa έχεις βάλει στο μάτι. Η opel άλλαξε εκ βάθρων τα corsa το 2006-2007, μέχρι τότε ουσιαστικά έκανε μόνο facelifts σε αμάξι του 1993 με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επεξ/σία από Speculoos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μοντέλο που κοιταζω είναι του 2008 μαρτιο η φλεβαρη αν θυμαμαι σωστα.

ο 1400αρης με τα 90 αλογα.

Ένα swift του 2006-2007 είναι καλυτερο τεχνολογικα δηλαδή?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

το ζητημα  "αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου"   ειναι 10 φορες πιο περιπλοκο απο την αγορα καινουριου...!!! 

ο καθενας θα σου κανει απο μια προταση, βασιζομενος μονος στις προσωπικες του εμπειριες (αντε και των τριγυρων του) και το αποτελεσμα θα ειναι να μπερδευτεις περισσοτερο, απο οτι να κατασταλαξεις καπου. 

οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο αυτοκινητο κοιτας πρωτα-πρωτα να κατασταλλαξεις σε καποια μοντελα που να σου αρεσουν και να μπορεις να τ αγορασεις. 

μετα πρεπει να βλεπεις την γενικοτερη κατασταση του αυτοκινητου.  αν εχεις καποιον μηχανικο ή καποιον που καταλαβαινει 5 πραγματα απο αυτοκινητα, μπορει να σε γλυτωσει απο καμια πατατα..!   ακομα και αν προκειται για το πιο αξιοπιστο μοντελο του πλανητη.  καθως παιζει τεραστιο ρολο και ποιος το ειχε πριν και τι χρηση του εκανε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, cabdik είπε

μετα πρεπει να βλεπεις την γενικοτερη κατασταση του αυτοκινητου.  αν εχεις καποιον μηχανικο ή καποιον που καταλαβαινει 5 πραγματα απο αυτοκινητα, μπορει να σε γλυτωσει απο καμια πατατα..!   ακομα και αν προκειται για το πιο αξιοπιστο μοντελο του πλανητη.  καθως παιζει τεραστιο ρολο και ποιος το ειχε πριν και τι χρηση του εκανε. 

Θα συμφωνήσω, για αυτό και ουσιαστικα λογω προσωπικου γουστου κοιταζα corsa πηγα 3 στον μηχανικο και ένα εξ αυτων μου ειπε ότι το αμαξι φαινεται αστερι. Καντου ένα φουλ service και είναι οκ. Τα αλλα είχαν διαφορα θεματακια και τα απέρριψα. Το συγκεκριμενο αγοραστηκε από γυναικα το 2008 από ελληνικη αντιπροσωπεια και πηγαινε στην δουλεια της οποτε πιστευω η χρηση γενικα να είναι χαλαρη και προσανατολίζομαι πολύ σε αυτό. Μου κοψε και ένα 700ευρο ο τυπος. Λογω του ότι θα του κανω ένα service και θα του αλλαξω και λάστιχα μιας και αυτά είναι παλια σαν χρονολογια κατασκευαστη παρολο που τα εβαλε περυσι και φαινεται. 

29 λεπτά πριν, amagawd είπε

i30/2009 , βασική έκδοση φαίνεται ,  Εαν έχεις μετρητά μπορεί να πέσει και μια 400  

υποπτο μου φαινεται...εχει i10 ιδιας χρονολογιας με 5000 και βαζει αυτος i30 και με λιγοτερα χρηματα?

edit: τωρα ειδα ότι είναι εισαγωγης

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το μοντέλο που κοιταζω είναι του 2008 μαρτιο η φλεβαρη αν θυμαμαι σωστα.

ο 1400αρης με τα 90 αλογα.

Ένα swift του 2006-2007 είναι καλυτερο τεχνολογικα δηλαδή?

οχι ρε μεγαλε μην το παρεις... βενζινες! νωχελικες επιδοσεις και 240ε τελη!

Αμα ειναι ετσι παρε swift..

Οτι και να παρεις να κοιταξεις να ειναι με καδενα και πραγματικη καταναλωση εντος απο 8λ και κατω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με καδενα είναι,

δεν με νοιαζουν οι επιδοσεις τοσο πολύ,για να κανω την δουλεια μου μες στην πολη το θελω και 1-2 φορες τον χρονο που θα παω διακοπες ξερω γω.

ο 1200αρης είναι αργος οντως αλλα ο 1400 την παλευει καλυτερα!

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα επιδοσεων.. απλα να περπαταει σωστα και να μην σου σπαει τα νευρα μεσα στην κινηση..

Παντως το καινουργιο corsa 1.4 90 εντος γενναιοδωρα ειναι λιγο πιο πανω απο 8λ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα μεσα στην πολη, τα εως 1.4κε δεν καινε και παρα πολυ. τα μεγαλυτερα καινε εντος πολης περισσοτερο.  

αν η χρηση θα ειναι εντος πολης -κυριως-, κοιτα για 1,2-1,4κε.   

αν προκειται να βγαινεις και εκτος πολης αρκετα, θα χρειαστεις καλυτερα ενα δυνατουτσικο 1400αρι. γιατι με τα μικροτερα θα σου βγαινει η πιστη αναποδα στα ταξιδια, ειδικα αν προκειται για ορεινους προορισμους..! 

εγω εχω την αποψη οτι ο καλυτερος ALLAROUND κινητηρας που υπαρχει, και για δυναμη και για οικονομια, και για ταξιδια αλλα και για την πολη, ειναι ο 1500αρης ντιζελ της Renault...! και αξιοπιστος..!!  δεν εχω τετοιο μοντελο αλλα τον ζηλευω...!!!!   αλλα....... τα μοντελα που τον φορανε, δεν ξερω αν τα βρεις στο μπατζετ σου....!!!! βεβαια ειναι ντιζελ, κι εσυ ψαχνεις βενζινα, οποτε απλα το βαζω σαν πληροφορια...!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Thanks 1
Δημοσ.

To Corsa πρέπει να είναι ό,τι πιο βαρετό έχω οδηγήσει στην κατηγορία. 

Τώρα οδηγείς κάποιο άλλο αυτοκίνητο? 

Καλό θα ήταν να βρεις να οδηγήσεις και όποιο σε ενδιαφέρει. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δηλαδη για να καταλαβω,το corsa το 1.2 με το swift το 1.2 τι καταναλώσεις λες ότι βγαζουν?

το swift  1.2  94 (2013) πολη του δινουν 6.1λ,αντε να σε πηγαινει μεχρι 7-7,3λ

το corsa το 1.2 80(2008) του δινουν 7.7λ,πρεπει να φτανει τα 8.5λ. βασικα εχω ακουσει καιει οσο το 1.4!

Δημοσ.

Εγω απο τι διαβαζα ολοι συστηναν το 1.4 εναντι του 1.2 πρωτο γιατι ειναι βαρυ αμαξι και το 1. 2 ειναι πολυ ψοφιο ενω δεν καιει και τοσο πολυ οσο αυξανει τις επιδοσεις (για απλα πραγματα εννοω)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εγω απο τι διαβαζα ολοι συστηναν το 1.4 εναντι του 1.2 πρωτο γιατι ειναι βαρυ αμαξι και το 1. 2 ειναι πολυ ψοφιο ενω δεν καιει και τοσο πολυ οσο αυξανει τις επιδοσεις (για απλα πραγματα εννοω)

Βασικα το προβλημα με τα 1.4 είναι ότι σου διπλασιάζονται σχεδον τα τέλη κυκλοφορίας... εγω θα κοίταγα για κάποιο 1.25 ψιλοσπιρτο (οχι οτι θα καιει και την ασφαλτο αλλα θα ειναι μια χαρά), και νομιζω το φιεστακι που σου ειπα θα σε καλύψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...