Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σας, είμαι σε φάση αναζήτησης αυτοκινήτου.Το budget γύρω στα 4000-4500.Μεταχειρισμένο,βενζίνη γύρω στο 2006-2008.Θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο. Για να καταλάβετε τι ακριβώς κοιτάω μου αρέσουν τα εξής: Opel Corsa,Suzuki Swift,Ford Fiest,Kia Ceed. Εκ των οποίων έχω δει 2 Corsa από κοντα γιατί ουσιαστικά αυτά είναι που μου αρέσουν πολύ. Το 2ο το είδε και ο μηχανικός μου και μου είπε ότι με ένα full service είναι κομπλέ το αμαξάκι. Όμως διαβάζω σχολια ότι βγάζουν θεματάκια και ότι θα μου φάνε πολλά λεφτά μετά. Το Swift είναι η 2η εναλλακτική όμως θα κάνω υποχώρηση στο αισθητικό κομμάτι .Αλλα αν αξίζει τόσο πολύ μηχανικά θα το σκεφτώ σοβαρά. Τα αλλα 2 ουσιαστικά είναι τελευταίες λύσεις. Το ceed αφενός γιατί είναι αρκετά πιο ακριβό και αφετέρου γιατί φίλος που το έχει μου λέει είναι ρουφήχτρα στην βενζίνη. Το fiest μου αρέσει μετα το facelift αλλά παίζει και πιο ακριβά και δεν ξέρω αν είναι αξιόλογο. Το παλαιότερο δεν μου αρέσει καθόλου αλλα από τι διαβάζω έχει βγεί σκυλί το αμάξι. Ακούω προτάσεις, συμβουλές από κατόχους και μη. ΥΓ: Μην μου προτείνεται γαλλικά την έχουμε πατήσει πολύ ασχημα στην οικογένεια και τα πήρε η μπάλα όλα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλημέρα σας, είμαι σε φάση αναζήτησης αυτοκινήτου.Το budget γύρω στα 4000-4500.Μεταχειρισμένο,βενζίνη γύρω στο 2006-2008.Θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο. Για να καταλάβετε τι ακριβώς κοιτάω μου αρέσουν τα εξής: Opel Corsa,Suzuki Swift,Ford Fiest,Kia Ceed. Εκ των οποίων έχω δει 2 Corsa από κοντα γιατί ουσιαστικά αυτά είναι που μου αρέσουν πολύ. Το 2ο το είδε και ο μηχανικός μου και μου είπε ότι με ένα full service είναι κομπλέ το αμαξάκι. Όμως διαβάζω σχολια ότι βγάζουν θεματάκια και ότι θα μου φάνε πολλά λεφτά μετά. Το Swift είναι η 2η εναλλακτική όμως θα κάνω υποχώρηση στο αισθητικό κομμάτι .Αλλα αν αξίζει τόσο πολύ μηχανικά θα το σκεφτώ σοβαρά. Τα αλλα 2 ουσιαστικά είναι τελευταίες λύσεις. Το ceed αφενός γιατί είναι αρκετά πιο ακριβό και αφετέρου γιατί φίλος που το έχει μου λέει είναι ρουφήχτρα στην βενζίνη. Το fiest μου αρέσει μετα το facelift αλλά παίζει και πιο ακριβά και δεν ξέρω αν είναι αξιόλογο. Το παλαιότερο δεν μου αρέσει καθόλου αλλα από τι διαβάζω έχει βγεί σκυλί το αμάξι. Ακούω προτάσεις, συμβουλές από κατόχους και μη. ΥΓ: Μην μου προτείνεται γαλλικά την έχουμε πατήσει πολύ ασχημα στην οικογένεια και τα πήρε η μπάλα όλα. Suzuki Swift και αν δεν εχεις προβλημα Yaris 1.3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Yaris 1.3 Ολοι λένε Toyota αλλα μου κανει κάπως αυτή η στρογγυλαδα...συν ότι το βρίσκω ΥΠΕΡκοστολογημένο για αυτά που προσφέρει περα της μηχανής.Δηλαδη το corsa full extra μπορει να κοστιζει οσο το πιο απλο yaris...και με ενοχλεί κάπως αυτό. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
darkman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Και εγω αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτα Suzuki Swift θα ελεγα εγω εχω οπελ και στο ιδιο σπιτι εχουμε και corsa και μας εχουν φαει την ζωη και τα δυο οταν με το καλο θα αλλαξω αμαξι θα παω σιγουρα σε ασιατη το toyota ειναι παρα πολυ καλο και δεν θα εχεις θεματα για χρονια απλα εμενα στο στιλ του και γενικα σε ολα τα toyota δεν μου αρεσει εκτος του C-HR αλλα δεν κανει για εμενα ουτε στους χώρους ουτε στα λεφτα
christopher0016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να κοιταξεις και σε ford focus fiesta
solton57010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αυτό που θα πώ δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά επειδή έψαχνα μικρό αυτοκίνητο για την γυναίκα μην κοιτάς τον εξοπλισμό αλλά την αξιοπιστία του κάθε μοντέλου επειδη μιλάς για αυτοκίνητο 10-12 ετών από τα οποία τα ~8έτη είναι σε μια περίοδο που οι πάντες κοιτούσαν από που να κόψουν κάποια από τα έξοδα τους ότι και να πάρεις αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να ζητάει μικροπράγματα εως και σοβαρές επισκευές για αυτό εστίασε στην αξιοπιστία. Από εμένα yaris (το είχε η σύζηγος μοντέλο 2006 απλά άψογο αν και ακριβό για τον εξοπλισμό του) και επειδή δεν σου αρέσει 2η επιλογη κάποιο καλό swift(αν και πολλά τα είχαν πιτσιρικάδες και τα σκίζανε).
gia_nnis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλημέρα σας, είμαι σε φάση αναζήτησης αυτοκινήτου.Το budget γύρω στα 4000-4500.Μεταχειρισμένο,βενζίνη γύρω στο 2006-2008.Θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο. Για να καταλάβετε τι ακριβώς κοιτάω μου αρέσουν τα εξής: Opel Corsa,Suzuki Swift,Ford Fiest,Kia Ceed. Ακούω προτάσεις, συμβουλές από κατόχους και μη. ΥΓ: Μην μου προτείνεται γαλλικά την έχουμε πατήσει πολύ ασχημα στην οικογένεια και τα πήρε η μπάλα όλα. Εγω θα εβαζα κατι παραπανω και θα κοιταζα σε i20 1.2 ή corolla E12 1.6(2002-2006). Αξιοπιστα και τα 2 με πολυ καλη αποκριση στο γκαζι.. το i20 πλαστικουρα μεσα αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.. Tα corsa εχουν τα θεματακια τους.. Γνωριζω σειρα d το 1.4 παει οριακα καλα ενω το 1.2 ειναι αργο.. Η ford γενικα ειναι ακριβη.. και η suzuki τσιμπαει.. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Corolla. Θα ξεχασεις τι θα πει συνεργειο. Και κατι παραπανω να δωσεις, δε θα το μετανιωσεις. Δεν εχει κανενα μειονεκτημα. Εκτος απο τα τελη κυκλοφοριας (που αν πας σε κουβα 1.2 θα τα εχεις ετσι κι αλλιως, εξαιρεση το Yaris 1,3)
gia_nnis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αυτο σου παρεχει πραγματικη οικονομια https://www.car.gr/9189942-nissan-micra-k11 Δυσκολο να το βρεις σε τετοια κατασταση.. ξερω παλιο-ληγμενο.. το μονο σιγουρο δεν εχει παθητικη ασφαλεια...
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 αφηστε τα αμαξια αυτα για τα μουσεία, παρτε κανενα καινουργιο, σεβαστειτε τους γυρω σας, το περιβάλλον και την ασφαλεια σας και της οικογενειας σας... TS απο εμενα Fiesta 1.25 σκλι 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, solton57010 είπε αν και πολλά τα είχαν πιτσιρικάδες και τα σκίζανε Αυτό το έχω σκεφτεί και εγω...Δηλαδή ένα που βρίσκω στα λεφτά μου έχει κατι φιμε τζαμια και κάτι τέτοια και σκέφτομαι ότι μπηκαν μετα αυτά.
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτό το έχω σκεφτεί και εγω...Δηλαδή ένα που βρίσκω στα λεφτά μου έχει κατι φιμε τζαμια και κάτι τέτοια και σκέφτομαι ότι μπηκαν μετα αυτά. καλα τα φιμε τζαμια δε λενε κατι, δεν ειναι απαραιτητα θεμα καγκουριας αλλα και θέμα ανεσης/υγείας και "ιδιωτικότητας"... και εγω εχω φιμε στο δικο μου και κατα τα αλλα στο 80% της οδηγησης μου το παω σα γερος...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Colt και mazda 2 τα κοιταγα και εγω.Απλα καποια που βλεπω ξεφευγουν οι τιμες και καποια αλλα εχουν πολλα χλμ κτλπ...Τα colt δεν με τρελενουν κιολας μου μοιαζουν σαν οικογενειακα! 1 λεπτό πριν, paylidis είπε καλα τα φιμε τζαμια δε λενε κατι, δεν ειναι απαραιτητα θεμα καγκουριας αλλα και θέμα ανεσης/υγείας και "ιδιωτικότητας"... και εγω εχω φιμε στο δικο μου και κατα τα αλλα στο 80% της οδηγησης μου το παω σα γερος... τι αμαξι αν επιτρεπεται?
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε τι αμαξι αν επιτρεπεται? bmw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα