Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, masteripper είπε

Αγόρι μου...οι μητρικές σε συνεργασία με τον επεξεργαστή έχουν γραφικό υποσύστημα...και εχουν και SPDIF ...το θέμα είναι αν σε περίπτωση που δεν έχουν HDMI αν μπορεί να δρομολογηθεί εσωτερικά το Passthrough μέσω DVI....στο κυρίως σύστημα που έχω HDMI έχω και SPDIF....το θέμα είναι αν δεν είχε....

Eκτος απο οταν το λες εσυ ε? Ηταν αναφορα στο δικο σου 'αγορι μου'. Και βαζεις και πολλες τελιτσες μεταξυ προτασεων για να δειξεις και την κουραση/αγανακτηση σου

Ειναι πολυ πιο αγενες να ασχολειται ο αλλος μαζι σου για να σε βοηθησει και εσυ να προσπαθεις να του κανεις και τον εξυπνο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε

Eκτος απο οταν το λες εσυ ε? Ηταν αναφορα στο δικο σου 'αγορι μου'. Και βαζεις και πολλες τελιτσες μεταξυ προτασεων για να δειξεις και την κουραση/αγανακτηση σου

Ειναι πολυ πιο αγενες να ασχολειται ο αλλος μαζι σου για να σε βοηθησει και εσυ να προσπαθεις να του κανεις και τον εξυπνο

Πρώτος εσύ το χρησιμοποίησες...εγώ απλώς σου απάντησα και εσύ στην συνέχεια το "τέντωσες"...

Αυτό με τις τελίτσες δεν το ήξερα...πάντα έτσι γράφω.....υποθέτω ότι έχεις κάποια παραπάνω γνώση επι τούτω.

Θα προτιμούσα να μην ασχοληθείς άλλο με την ερώτηση μου....το θέμα είναι να γινόταν 1 τεστ ....δεν βλέπω να βρίσκω κάποιον με setup όπως αυτό ...οπότε άστο...

Δημοσ.
Στις 1/24/2018 στις 9:33 ΠΜ, masteripper είπε

Γεια χαρά σε όλους...

Φτιάχνω το Budget Gaming PC μου και στο 2ο πιο σημαντικό κομματι (μητρική) έχω μια παράξενη περίπτωση...Η μοναδική μητρική που θα εξυπηρετησει τις "ανάγκες" μου δεν έχει εξοδο HDMI μόνο DVI...και κάπου εκεί θα τελείωνε η υπόθεση και θα έψαχνα για κάτι άλλο αλλά τώρα μόλις είδα κάτι παράξενο....

ΤΟ DVI Μπορεί να μεταφέρει ήχο (ναι καλά διαβάσετε) εφόσον η κάρτα γραφικών το υποστηρίζει σε συνδυασμό με driver...σίγουρα κάποιες ΑΤΙ το κάνουν απ'τι είδα....

Το θέμα τώρα για μένα είναι...μητρική με B250M με γραφικά Intel HD610 (g4560) ....Μπορεί να μεταφέρει ήχο μέσω DVI στην τηλεόραση ?....δηλαδή αν κάποιος έχει μητρική με αυτές τις προδιαγραφές ας κάνει μια δοκιμή να μου πει....είδα ότι κουμπωνεις κανονικά το DVi _-->HDMI adapter απλώς στον ήχο επιλέγεις τον ήχο απο την κάρτα γραφικών.....

Αυτό για κάντο πιο λιανά. Δεν μπορείς δηλ. να πάρεις μητρική με HDMI?

Δημοσ.

Υπάρχει μια πολύ σοβαρή περίπτωση....γιαυτο το παιδεύω...και πρέπει να βγάλω κάποιο καιρό με την ενσωματωμένη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα άλλο σε ρώτησα. Γιατί δεν παίρνεις μια μητρική που να έχει και HDMI

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Γιατί δεν θα χωράει...στο κουτί που θέλω να την βάλω....εκτός αν πάω σε ITX που φαντάζομαι ξέρεις τι τιμές παίζουν...

Δημοσ.

Θέλεις απλά ένα καλώδιο DVI σε HDMI και θα παίξει μια χαρά.

Το έχω κάνει 2 φορές τουλάχιστον.

Στον συμφορουμιτη τώρα που βιάστηκε να απαντηση χωρίς να γνωρίζει.

Αγόρι μου αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι μην απαντάς :D

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/24/2018 στις 9:33 ΠΜ, masteripper είπε

Γεια χαρά σε όλους...

Φτιάχνω το Budget Gaming PC μου και στο 2ο πιο σημαντικό κομματι (μητρική) έχω μια παράξενη περίπτωση...Η μοναδική μητρική που θα εξυπηρετησει τις "ανάγκες" μου δεν έχει εξοδο HDMI μόνο DVI...και κάπου εκεί θα τελείωνε η υπόθεση και θα έψαχνα για κάτι άλλο αλλά τώρα μόλις είδα κάτι παράξενο....

ΤΟ DVI Μπορεί να μεταφέρει ήχο (ναι καλά διαβάσετε) εφόσον η κάρτα γραφικών το υποστηρίζει σε συνδυασμό με driver...σίγουρα κάποιες ΑΤΙ το κάνουν απ'τι είδα....

Το θέμα τώρα για μένα είναι...μητρική με B250M με γραφικά Intel HD610 (g4560) ....Μπορεί να μεταφέρει ήχο μέσω DVI στην τηλεόραση ?....δηλαδή αν κάποιος έχει μητρική με αυτές τις προδιαγραφές ας κάνει μια δοκιμή να μου πει....είδα ότι κουμπωνεις κανονικά το DVi _-->HDMI adapter απλώς στον ήχο επιλέγεις τον ήχο απο την κάρτα γραφικών.....

Με κάτι σαν αυτό θα έλυνες το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα επιπλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, δεν ξερω αν θα δουλεψει σιγουρα αλλα εχεις δοκιμασει καλωδιο κατι τετοιο? Σε εμενα οχι βεβαια με onbard καρτα δουλεψε.

Ωστοσο θα πρεπει να κοιταξεις πως ειναι τα pins της dvi εξοδου της onboard. Υπαρχουν δυο συνηθισμενα ειδη. 

2018-01-28-13-56-21-.png.87734420d3f2a8f3a74c143faa754d78.png

Νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος οτι με το πρωτο ειδος ισως να μην μπορεις να μεταφερεις ηχο 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι, το καλώδιο το είχε η οθόνη μέσα (μία Asus) την οποία όμως δεν έχω στην κατοχή μου πλέον οπότε δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά για το ακριβές καλώδιο :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το DVI-HDMI καλώδιο που έχω παίζει μια χαρά...το θέμα είναι αν θα παίξει και στο καινούργιο setup....τεσπα σήμερα μάλλον θα την παραγγείλω την μητρική καθώς δεν βλέπω φως στο τουνελ για καμμιά αγγελία  και κατ'αντιστοιχεία κάτι καλύτερο....οπότε σε λίγες μέρες θα διαπιστωθεί το "αν".

Επεξ/σία από masteripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...