prince93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα οπως γραφω και στον τιτλο θελω να αγορασω μια καλη ψυχτρα και βαση για το ps4 το χοντρο μεγεθος ομως;;ποια εχετε να με προτινεται γυρω στο 25 ευρω;;και αξιζει να την παραγκειλω απο εξω η να την παρω απο εδω;;ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) χωρίς να θέλω να κρίνω αν έχεις φτάσει στο σημείο να χρειάζεσαι ψύχτρα για το playstation μήπως το έχεις παρακάνει με το gaming και θα πρέπει να βγεις λίγο έξω στον πραγματικό κόσμο να κοινωνικοποιηθείς; και αυτό δεν το λέω με καμία ειρωνία. είναι πολύ σοβαρό. εκτός αν η κονσόλα σου τα έχει παίξει αυτά τα μηχανήματα έχουν κατασκευαστεί να αντέχουν gaming δηλαδή το ανώτατο της υψηλής τους θερμοκρασίας για 10 με 12 ώρες τη μέρα. από εκεί και μετά κάτι πάει "στραβά" με τον χρήστη.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από zeibei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Χαχα δεν σε παρεξηγω και για να μην παραξηγηθω δεν εχει θεμα το ps4 μια χαρα παιζει και ειμαι ππλυ ικανοποιημενο απλα ειμαι στο ψαξιμο για μια αγορα βαση και ειπα να παρω και για τα δυο ταυτοχρονα αυτο ειχα σαν σκεπτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, prince93 είπε Χαχα δεν σε παρεξηγω και για να μην παραξηγηθω δεν εχει θεμα το ps4 μια χαρα παιζει και ειμαι ππλυ ικανοποιημενο απλα ειμαι στο ψαξιμο για μια αγορα βαση και ειπα να παρω και για τα δυο ταυτοχρονα αυτο ειχα σαν σκεπτικο Μην χαλάς χρήματα για κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει. Ειδικά αν δεν έχει πρόβλημα όπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Επειδη θα επερνα και γιαενα φιλο μ εκεινος εχει απο τα πρωτα ps4 pou κυκλοφορισαν το 500αρι εχει συνδεσει και ενα 1 tb WD εξωτερικο και με λεει οτι λαγκερνει που και που και ζεστενεται πολυ...να διευκρινισω οτι παιζει το πολυ 4-5 ωρες την μερα και ο εξωτερικο δεν ειναι γεματος γυρο στα 150 gb απο τι θυμαμαι ειναι γεματα...να παρει αυτος ψυκτρα;;τι χρειαζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρε μια βάση ψύξης για λάπτοπ μέγεθος 15-16" βάλε το πάνω,βάλε το και στην μπροστινή usb να παίρνει ρεύμα και είσαι οκ Ένα αεράκι θα το έχει και θα μειώσεις λίγο την κάψα. Βέβαια προσοχή στο gaming όχι πολλές ώρες την μέρα γιατι εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ενταξει θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα