Προς το περιεχόμενο

Αγορά βάσης-ψύκτρας (cooling) για το PS4

prince93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα οπως γραφω και στον τιτλο θελω να αγορασω μια καλη ψυχτρα και βαση για το ps4 το χοντρο μεγεθος ομως;;ποια εχετε να με προτινεται γυρω στο 25 ευρω;;και αξιζει να την παραγκειλω απο εξω η να την παρω απο εδω;;ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρίς να θέλω να κρίνω αν έχεις φτάσει στο σημείο να χρειάζεσαι ψύχτρα για το playstation μήπως το έχεις παρακάνει με το gaming και θα πρέπει να βγεις λίγο έξω στον πραγματικό κόσμο να κοινωνικοποιηθείς; και αυτό δεν το λέω με καμία ειρωνία. είναι πολύ σοβαρό. εκτός αν η κονσόλα σου τα έχει παίξει αυτά τα μηχανήματα έχουν κατασκευαστεί να αντέχουν gaming δηλαδή το ανώτατο της υψηλής τους θερμοκρασίας για 10 με 12 ώρες τη μέρα. από εκεί και μετά κάτι πάει "στραβά" με τον χρήστη..

Επεξ/σία από zeibei

Χαχα δεν σε παρεξηγω και για να μην παραξηγηθω δεν εχει θεμα το ps4 μια χαρα παιζει και ειμαι ππλυ ικανοποιημενο απλα ειμαι στο ψαξιμο για μια αγορα βαση και ειπα να παρω και για τα δυο ταυτοχρονα αυτο ειχα σαν σκεπτικο

58 λεπτά πριν, prince93 είπε

Χαχα δεν σε παρεξηγω και για να μην παραξηγηθω δεν εχει θεμα το ps4 μια χαρα παιζει και ειμαι ππλυ ικανοποιημενο απλα ειμαι στο ψαξιμο για μια αγορα βαση και ειπα να παρω και για τα δυο ταυτοχρονα αυτο ειχα σαν σκεπτικο

Μην χαλάς χρήματα για κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει.

Ειδικά αν δεν έχει πρόβλημα όπως λες.

Επειδη θα επερνα και γιαενα φιλο μ εκεινος εχει απο τα πρωτα ps4 pou κυκλοφορισαν το 500αρι εχει συνδεσει και ενα 1 tb WD εξωτερικο και με λεει οτι λαγκερνει που και που και ζεστενεται πολυ...να διευκρινισω οτι παιζει το πολυ 4-5 ωρες την μερα και ο εξωτερικο δεν ειναι γεματος γυρο στα 150 gb απο τι θυμαμαι ειναι γεματα...να παρει αυτος ψυκτρα;;τι χρειαζεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε μια βάση ψύξης για λάπτοπ μέγεθος 15-16" βάλε το πάνω,βάλε το και στην μπροστινή usb να παίρνει ρεύμα  και είσαι οκ

Ένα αεράκι θα το έχει και θα μειώσεις λίγο την κάψα.

Βέβαια προσοχή στο gaming όχι πολλές ώρες την μέρα γιατι εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...