Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπερα σας

την τελευταια βδομαδα αντιμετωπιζω το προβλημα που βλεπετε στο βιντεο, τιποτε αλλο, το mouse δουλευει κανονικα (λογικα) απλα αυτο ειναι ενοχλητικο και συμβαινει ΜΟΝΟ στο συγκεκριμενο mouse, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω στο synapse και να βγαλω τελειως το χρωμα και ετσι ΄''κλεινει''.. επισης ενας αλλος τροπος που κλεινει ειναι οταν κλεισω το pc και κλεισω το τροφοδοτικο αλλα προφανως δε γινεται να κλεινω το τροφοδοτικο συνεχεια... καμια ιδεα τι παιζει; μονο του εγινε

πραγματα που εχω κανει :

1) format απο windows 10 σε 7 (ετσι κι αλλιως θα το εκανα)

2) εχω δοκιμασει ενα αλλο στο ιδιο pc και κλεινει κανονικα

3) εχω switch off lights στο synapse κανονικα

4) το setting ERP στα bios

5) στα power options enable και disable στο usb settings

πραγματα που δεν εχω κανει :

1) reset bios

2) να δοκιμασω το mouse σε αλλο pc, θα γινει ομως συντομα, αλλα δοκιμασα ηδη ενα mouse στο δικο μου pc και εκλεινε κανονικα οποτε υποθετω και σε αλλο pc να το παω λογικα δε θα κλεινει, αμα κλεινει σε αλλο pc σημαινει οτι απλα το pc μου με το συγκεκριμενο mouse τα επαιξε; :P

ευχαριστω!

video-1516760593.mp4

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να κατεβάσω το βίντεο αλλά κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να αλλάξεις USB θύρα (ψάξε με ένα κινητό τις θύρες να δεις σε ποιες φορτίζει με κλειστό το PC). Επίσης αν το έχεις πάνω σε κάποιο είδος hub (εξωτερικό, οθόνη κτλ) βάλε το απευθείας πάνω σε USB της μητρικής. Και πες ποια motherboard έχεις να δούμε στα settings τι επιλογές έχει για S states.

Δημοσ.

Στο bios η μητρική έχει ρύθμιση για να δίνει ρεύμα στο usb  και εφόσον κλείσει το PC (για να μπορείς να φορτίζεις συσκευές πχ κινητό ) τα ποντίκια συνήθως καταλαβαίνουν πότε έκλεισε το PC αλλά το δικό σου μάλλον είναι made in china και έτσι απλά ειναι αναμμένο όσο υπάρχει ρεύμα χωρίς να τσεκάρει αν το PC έκλεισε. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Δεν πρόκειται να κατεβάσω το βίντεο αλλά κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να αλλάξεις USB θύρα (ψάξε με ένα κινητό τις θύρες να δεις σε ποιες φορτίζει με κλειστό το PC). Επίσης αν το έχεις πάνω σε κάποιο είδος hub (εξωτερικό, οθόνη κτλ) βάλε το απευθείας πάνω σε USB της μητρικής. Και πες ποια motherboard έχεις να δούμε στα settings τι επιλογές έχει για S states.

Μένει ανοιχτό σε όλες τις θύρες, η mobo ειναι gigabyte h170-hd3 DDR4 οχι DDR3..

3 ώρες πριν, Manjaro είπε

Στο bios η μητρική έχει ρύθμιση για να δίνει ρεύμα στο usb  και εφόσον κλείσει το PC (για να μπορείς να φορτίζεις συσκευές πχ κινητό ) τα ποντίκια συνήθως καταλαβαίνουν πότε έκλεισε το PC αλλά το δικό σου μάλλον είναι made in china και έτσι απλά ειναι αναμμένο όσο υπάρχει ρεύμα χωρίς να τσεκάρει αν το PC έκλεισε. 

Όπως είπα checkαρα τν ρύθμιση, το δικό μου είναι το razer deathadder elite και είναι καλό mouse, επίσης είπα πως το έχει την τελευταία βδομάδα, προηγουμένως έκλεινε κανονικά.

Δημοσ.

ναι δεν διάβασα το ποστ μόνο τον τίτλο, όταν κλείνεις το PC και το mouse έχει ανοιχτό φωτάκι αν πατήσεις click ή κουμπί απο το πληκτρολόγιο ανοίγει ο υπολογιστής; 

Δημοσ.

Όχι δεν ανοίγει, επίσης να ενημερώσω οτι με το erp enabled στα bios τελικα μετά απο 10 sec κλείνει, δηλαδή κλείνω το pc σβήνουν όλα και μετά το mouse σβήνει από 10 sec. Επίσης δοκίμασα το προηγούμενο που είχα, και είτε το erp είναι desabled είτε enabled σβήνει κανονικά στον ίδιο χρόνο με τα άλλα... Προβληματικό mouse ίσως;

Δημοσ.

Όχι, απλά δεν είναι όλα ίδια. Ίσως λιγότερο advanced σύστημα σε σχέση με άλλα, ποιος ξέρει. Αφού σβήνει έστω και μετά από 10sec μια χαρά είσαι. 

Δημοσ.

Ειχα το ίδιο θεμα με ενα ποντίκι του e shop(natec νομίζω λέγεται). Αφού και εγώ έψαξα αρκετα, μονο με την αλλαγή στην ρύθμιση erp του bios έσβησε. Μητρική 990xa ud3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...