Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ακουστικά Stereo On-Ear με μικρόφωνο ColoudHeadphones "The Knock" 10 €

coloud_headphones_knock_transitions_black_04090667_01-_00000__1203.pngcoloud_headphones_knock_blocks_darkgray_brightgray_brightred_04090640_01-_00000__1203.png
Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 5
  • Thanks 6
Δημοσ.

Tα είχα δοκιμάσει παλιότερα και είναι άψογα για τα χρήματά τους. Ειδικά στα 10 ευρώ είναι τσάμπα. Πολύ ανθεκτικά, ελαφρά σαν να μην τα φοράς με καλή ποιότητα ήχου για τα χρήματά τους. 

Πήρα ένα μαύρο να υπάρχει, ευχαριστώ TS. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Γερμανία ξεκινάνε από τα 7,5 με 8€ πάντως.

Και Αυστραλία από τα 5...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δηλαδή που μερικοί αν τους αμφισβητήσουν την προσφορά το παίρνουν προσωπικά και θίγονται...:rolleyes:

Ωραία η ειρωνεία φιλαράκο. Καθόλου χρήσιμη βέβαια, αλλά δεν πειράζει.

Εγώ απλά υποδεικνύω ότι δεν είναι και ΤΟΣΟ μεγάλη προσφορά για κάποιον που δε θέλει οπωσδήποτε ακουστικά ή τα συγκεκριμένα, παρά θα κινηθεί παρορμητικά. Τα 25€ αρχική δεν είναι και τόσο ενδεικτικό δείγμα ευρωπαϊκά.

Πχ.
https://www.ebay.com/itm/GENUINE-NOKIA-THE-KNOCK-COLOUD-MIC-REMOTE-ON-EAR-HEADPHONES-RED/272617934339?hash=item3f794b8e03:g:AaEAAOSwc-tY4508
https://www.ebay.com/itm/GENUINE-NOKIA-THE-KNOCK-WH-520-COLOUD-HEADPHONES-MIC-YELLOW/272935372363?hash=item3f8c37464b:g:3vUAAOSwOyJX9iTH

Από εκεί και πέρα, to each his own βέβαια.

Α και ενημέρωσέ με από πότε στο συγκεκριμένο φόρουμ οι αγορές από τη Γερμανία ή την Αγγλία θεωρούνται "...από τις Αυστραλίες". (Είδες, μπορώ κι εγώ να γράφω άχρηστα πράγματα για να ειρωνευτώ...)

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αυτό δηλαδή που μερικοί αν τους αμφισβητήσουν την προσφορά το παίρνουν προσωπικά και θίγονται...:rolleyes:

Ωραία η ειρωνεία φιλαράκο. Καθόλου χρήσιμη βέβαια, αλλά δεν πειράζει.

Εγώ απλά υποδεικνύω ότι δεν είναι και ΤΟΣΟ μεγάλη προσφορά για κάποιον που δε θέλει οπωσδήποτε ακουστικά ή τα συγκεκριμένα, παρά θα κινηθεί παρορμητικά. Τα 25€ αρχική δεν είναι και τόσο ενδεικτικό δείγμα ευρωπαϊκά.

Πχ.
https://www.ebay.com/itm/GENUINE-NOKIA-THE-KNOCK-COLOUD-MIC-REMOTE-ON-EAR-HEADPHONES-RED/272617934339?hash=item3f794b8e03:g:AaEAAOSwc-tY4508
https://www.ebay.com/itm/GENUINE-NOKIA-THE-KNOCK-WH-520-COLOUD-HEADPHONES-MIC-YELLOW/272935372363?hash=item3f8c37464b:g:3vUAAOSwOyJX9iTH

Από εκεί και πέρα, to each his own βέβαια.

Α και ενημέρωσέ με από πότε στο συγκεκριμένο φόρουμ οι αγορές από τη Γερμανία θεωρούνται "...από τις Αυστραλίες". (Είδες, μπορώ κι εγώ να γράφω άχρηστα πράγματα για να ειρωνευτώ...)

5a68f33670356_Screenshot-24_1_201810_53_50.png.e3cd64d79e5244295c0c2b917b5ca358.png

Επιπλέον  Αγγλίες, Γερμανίες, Αυστραλίες κλπ δεν παίζουν για τέτοια φτηνο-gadgetάκια αλλά για σοβαρά πράματα...

Δημοσ.

Εντάξει όλα αυτά αλλά και οι Γερμανίες και οι Αγγλίες νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να αναφέρονται σε τόσο μικρά ποσά, καθώς θα χρειαστούν πέρα απο τις μέρες τις αναμονής και επιπλέον χρήματα για μεταφορικά. Επίσης δεν βλέπω links απο Γερμανία και Αγγλία, για να δούμε αν στέλνουν και με τι κόστος για να μιλάμε σε μια σωστή βάση.

Για τα 10 ευρώ τα ακουστικά είναι καλή περίπτωση και όπως είπα τα χτύπησα για να τα έχω άμεσα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, txcellas είπε

Το κατάστημα χρεώνει την αντικαταβολή εκτός Αττικης; 

Την αντικαταβολή όχι, μόνο 2 ευρώ μεταφορικά με courier εντός αττικής.

Μου ήρθε email ότι παραδόθηκαν στην εταιρεία courier οπότε λογικά αύριο θα τα έχω.

edit: Νόμιζα εντός Αττικής. Εκτός αττικής δεν γνωρίζω, κάνε τα βήματα και βλέπεις. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω πηρα 2 - τα αγορασα για τα παιδια 5-8 χρονων για μουσικουλα κτλ ... ειναι καλα για παδια η υπαρχει κάποια άλλη λυση ?

Επεξ/σία από sotiriadisc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίμπησα ένα ζευγάρι και μου άρεσαν τόσο πολύ που παραγγείλα ακόμη ένα. Σε αυτά τα λεφτά νομίζω δεν υπάρχουν καλύτερα. Ένα ακόμα συν είναι τα φθηνά μεταφορικά. 2€ για αποστολή στην επαρχία με κουριερ. Ευχαριστώ τον ts.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα χρώματα εκτός από μαύρα. 

Επεξ/σία από dimzi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...