Προς το περιεχόμενο

Xiaomi remote control

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το Xiaomi redmi 4x σχεδόν 11 ώρες είδα πως έχει εφαρμογή για να χειρίζομαι τηλεοράσεις κλπ έχω έναν αποδικοποιητι που πάνω λέει F&U γνωρίζει κάποιος πως θα το συνδέσω? Έψαξα στης μάρκες και δεν βρήκα κάτι. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GiwrgOsMasTerGR είπε

Καλησπέρα έχω το Xiaomi redmi 4x σχεδόν 11 ώρες είδα πως έχει εφαρμογή για να χειρίζομαι τηλεοράσεις κλπ έχω έναν αποδικοποιητι που πάνω λέει F&U γνωρίζει κάποιος πως θα το συνδέσω? Έψαξα στης μάρκες και δεν βρήκα κάτι. 

Kαλημέρα κοίτα στο FUNAI TV

Δημοσ.
15 ώρες πριν, crypto67 είπε

Kαλημέρα κοίτα στο FUNAI TV

Καλησπέρα. Νομίζω το βρήκα επίσης στο διπλανό σπίτι μου έχω Turbox TV και δεν μπορώ να βρω την μάρκα τι φάση? Επίσης έχω τον κωδικό για να δουλέψει. Δηλαδή έβαλα αυτόν τον κωδικό στο τιλεκοντρολ και δούλεψε. Σε πια εφαρμογή μπορώ να το κάνω αυτό? Το έχω δει σε μερικές εφαρμογές παλιά αλλά δεν θιμαμε όνομα. Ευχαριστώ 

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για τηλεόραση F&U που αγόρασα πριν λίγο καιρό, μετά από ψάξιμο έβαλα Asano TV και δουλεύει άψογα. Ολες οι παραπάνω προτάσεις που ανέφεραν οι υπόλοιποι δε δούλεψαν.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 13/2/2023 στις 12:55 ΠΜ, baila είπε

Για τηλεόραση F&U που αγόρασα πριν λίγο καιρό, μετά από ψάξιμο έβαλα Asano TV και δουλεύει άψογα. Ολες οι παραπάνω προτάσεις που ανέφεραν οι υπόλοιποι δε δούλεψαν.

Δεν εχεις ιδεα ποσο χαρουμενο με εκανες σημερα εδω και δυο χρονια έψαχνα σαν τρελος τηλεχειριστήρια στην εφαρμογη της xiaomi και επιτελους βρηκα καποιο να δουλεύει 😂

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από καιρό βρήκα για το Mi Remote επιλέγουμε Mitashi TV λειτουργεί με την F&U! Σε σχέση με το Asano έχει και το πλήκτρο Back! 

Επεξ/σία από fathergeo
  • Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/1/2024 στις 11:23 ΜΜ, fathergeo είπε

Μετά από καιρό βρήκα για το Mi Remote επιλέγουμε Mitashi TV λειτουργεί με την F&U! Σε σχέση με το Asano έχει και το πλήκτρο Back! 

Το mitashi tv λειτουργεί και σε τηλεόραση kydos. Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...