Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Manjaro είπε

To Κουτί σου είναι άθλιο (με το συμπάθιο :P ) να υποθέσω ότι κάθε καλώδιο οδηγεί σε ένα μονο USB μπροστά ε;

σύνδεσα τα έτσι και θα δουλέψει. 

MaOYkq.jpg

ουτε ετσι...νεκρα εντελως και τα δυο! τωρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα; τα γράμματα κοιτάνε δηλαδή στο "πάτωμα";  

Αν ναι δοκίμασε πάλι έτσι αλλά αντί να βάλεις το καθένα στην πρώτη σειρά βάλτο στην δεύτερη. 

Το κυρίως πρόβλημα (πέρα της περίεργης χρήσης 2 καλωδίων για 2 USB ξεχωριστά) ειναι ότι έχουν αυτό το shield pin που κανονικά δεν έπρεπε να έχουν. ενδέχεται να χρειαστεί να το αφαιρέσεις αλλά πρώτα δοκίμασε το απο πάνω. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.

ναι στο πατωμα κοιτανε.

τα δοκιμασα και στην δευτερη.τιποτα!

στην προηγουμενη μητρικη λειτουργουσαν κανονικα!

Δημοσ.

Ανάποδα ΜΗ δοκιμάσεις, γιατί θα δώσεις +5V στη γείωση και τούμπαλιν. Αν έχεις πολύμετρο, για τσέκαρε αν το πρώτο πιν δίνει 5V. Επίσης κοίτα και για κανένα setting στο BIOS (δεν το έχω ψάξει), μήπως απενεργοποιεί USB.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Orestis_G είπε

γιατί θα δώσεις +5V στη γείωση και τούμπαλιν

Ε και ? αμα δεν εχει συσκευη πανω δεν θα κλεισει ποτε κυκλωμα ! οποτε μπορει αφοβα

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η συσκευη ειναι βραχυκυκλωτηρας ?
Anyway αμα τα βαλεις οπως ειπα η ταση +5V παει στο κενο και οχι στην γειωση , δες και στο σχεδιαγραμα πριν

wM29xEf.jpg

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
Στις 1/2/2018 στις 10:13 ΜΜ, villasg είπε

Και η συσκευη ειναι βραχυκυκλωτηρας ?
Anyway αμα τα βαλεις οπως ειπα η ταση +5V παει στο κενο και οχι στην γειωση , δες και στο σχεδιαγραμα πριν

wM29xEf.jpg

Έτσι δεν θα παίρνει ρεύμα γιατη η παροχή 5V θα κουμπώσει στο pin 10 που δεν κάνει τιποτα. 

Στις 27/1/2018 στις 12:49 ΜΜ, tolis7 είπε

ναι στο πατωμα κοιτανε.

τα δοκιμασα και στην δευτερη.τιποτα!

στην προηγουμενη μητρικη λειτουργουσαν κανονικα!

Τι εννοείς με αυτό; εγώ σου ειπα να βάλεις και τα δύο ξεχωριστά (το ένα στην πρώτη και το άλλο στην δεύτερη) 

Δημοσ.

για τσεκαρε μπας και στις θυρες που καταληγουν στο κουτι εχει πλακετιτσα και κουμπωνουν τα καλωδια που ερχονται απο την μητρικη εκει.Δες αν ξεκουμπωσε το φις απο την πλακετα δηλαδη

• Like 1
Δημοσ.

Οτι είπε και ο προηγούμενος, παίζει να χει φύγει το καλώδιο απο το front panel ή απλά να χάλασε το πανελ. Η μητρική απο αγγελία είναι ή δικιά σου χρόνια τώρα ;

Δημοσ.

το 5v ειναι αριστερα στο 2.σωστα το βαζω αλλα δεν ξυπανει.

ειδα και το καλωδιο και ειναι οκ! τεσπα θα βαζω το usb στη μητρικη...αν εχω ορεξη μπορει να το ξαναδω στο μελλον.

δεν εχω καποια αγγελια χρονια φιλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...