Προς το περιεχόμενο

google photos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,δεν ειμαι σιγουρος οτι το εχω ανοιξει το θεμα στο σωστο μερος,αλλα προχωραω.Ρε παιδια προσπαθω απο το google photos να αποστειλω φωτο σε usb stick,ετσι ωστε να τις παω σε φωτογραφειο να τις τυπωσω και δεν βρισκω τον τροπο.Μπορειτε να με καθοδηγησετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσεκάρεις τις φωτογραφίες πατώντας στο (ν) πάνω αριστερά στην κάθε φωτογραφία ή τσεκάρεις μια και με πατημένο το SHIFT στο πληκτρολόγιο πατάς στην τελευταία της σειράς για να τσεκάρει όλες τις ενδιάμεσες. Μετά πατάς στις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στη σελίδα και επιλέγεις Λήψη.
Θα σου κατεβάσει ένα zip αρχείο με όλες τις φώτο που επέλεξες και μπορείς να το αποσυμπιέσεις όπου θέλεις.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Εξαρτάται από το φωτογραφείο. Μην βασίζεσαι όμως σε αυτό, καλύτερα κατέβασε τις φωτογραφίες ή στην μνήμη του κινητού ή σε ένα στικάκι για σιγουριά.

Δημοσ.

Από το κινητό στο google photos, επιλέγοντας φωτογραφία και πατώντας τις 3 τελειτσες όπως μου λες φίλε μου δεν μου βγάζει επιλογή για λήψη.

Screenshot_2018-01-24-11-21-27-991_com.google.android.apps.photos.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο κινητό είναι ένα xiaomi redminote 4.Aποθηκευτηκε  στη συσκευή αλλά μου δίνει για αποστολή viber insta facebook κτλ.

Επεξ/σία από 26ska

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...