Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά... εδώ και καμπόσο καιρό ασχολούμαι με το web hosting... Για να μην μακρυγορώ... έχω ένα vps και πειραματίζομαι με το CWP Panel εδώ και 4 μήνες αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος πολλά bugs, updates μια στς τόσες...Δεν ειναι open source για να μπορώ να κάνω μετατροπές έτσι ώστε να λύσω θέματα και καταστάσεις... Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά άλλα... Εκτός από Cpanel και plesk...

Επεξ/σία από petrosvel
Δημοσ.
12 ώρες πριν, petrosvel είπε

Καλησπέρα παιδιά... εδώ και καμπόσο καιρό ασχολούμαι με το web hosting... Για να μην κατηγορώ... έχω ένα vps και πειραματίζομαι με το CWP Panel εδώ και 4 μήνες αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος πολλά bugs, updates μια στς τόσες...Δεν ειναι open source για να μπορώ να κάνω μετατροπές έτσι ώστε να λύσω θέματα και καταστάσεις... Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά άλλα... Εκτός από Cpanel και plesk...

Καλημέρα φιλε. Δεν νομίζω να υπαρχει κάτι καλύτερο απο το plesk. Για open source και να το αλλάξεις λιγο δύσκολα.

Δημοσ.

Webmin + Virtualmin ίσως το καλύτερο free. Αρκεί να μη θέλεις λειτουργίες reseller, γιατί τότε θα χρειαστείς το pro που είναι επί πληρωμή και τελικά ίσως σε συμφέρει να πας σε Plesk 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα... καθυστέρησα πολύ να απαντήσω γιατί έκανα ένα research για αυτά τα δύο panels... είδα ότι και το vestacp είναι πολύ light και fast panel... Κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο να μου πει γνώμες?? Δεν χρειάζομαι reseller προς το παρών... Επίσης αν δω ότι τραβάει όλη αυτή η ιστορία θα πάω σε plesk το μόνο σίγουρο... Απλά δεν αξίζει να πάω τώρα... έχω πολύ λίγα domains που διαχειρίζομαι ....

Επεξ/σία από petrosvel
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν είσαι εξικιομένος με το τερματικό και τις εντολές του Linux, μια πολύ καλή πρόταση είναι το CentminMod. Το δουλεύω χρόνια και είναι το μόνο που με εξυπηρετεί. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια αλλη επιλογη που υπαρχει ειναι το ajenti. Δεν μου γεμιζε το ματι αλλα κανει τη δουλεια του, και πιστευω δινει αρκετες δυνατοτητες αλλα παντα με τις απαραιτητες γνωσεις καο ψαξιμο.. 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ vesta. Αν ξέρεις τι κάνεις είναι χρήσιμο. Εγώ εβαλα και ανεξάρτητο file manager μαζί με phpmyadmin (με άλλο path φυσικά) και είμαι οκ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/27/2018 στις 12:52 ΜΜ, 3oesperinoepal είπε

Χρησιμοποιώ vesta. Αν ξέρεις τι κάνεις είναι χρήσιμο. Εγώ εβαλα και ανεξάρτητο file manager μαζί με phpmyadmin (με άλλο path φυσικά) και είμαι οκ.

This is just a heads up that alot of VestaCP users' servers have been reportedly hacked and compromised and sending out spam and DDOS attacking other sites from the compromised servers.: VestaCP servers exploited

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως και δεν αναφέρθηκε το DirectAdmin τα κάνει όλα μέχρι API μέχρι Setαρισμα για Let's Encrypt

Επεξ/σία από exarhis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...