Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά....σιγα σιγά στήνω το budget gaming pc μου και σε λίγο θα έρθει και η σειρά της κάρτας γραφικών...

Όπως έψαχνα στο ebay για κάτι άσχετο έπεσα σε μια μεγάλη αγορά απο κινέζικες No-name κάρτες γραφικών σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμες....

Βάζω μία στην τύχη

Έχει κανένας καμμιά ιδέα τι παίζει ?

Δημοσ.

Με λίγα λόγια είναι παλιές κάρτες με πειραγμένο BIOS. Σου πουλάνε πχ μια gt620 και ο υπολογιστής διαβάζει gtx 960. Προφανώς με τις κανονικές όμως επιδόσεις.

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Με λίγα λόγια είναι παλιές κάρτες με πειραγμένο BIOS. Σου πουλάνε πχ μια gt620 και ο υπολογιστής διαβάζει gtx 960. Προφανώς με τις κανονικές όμως επιδόσεις.

Αυτό ακριβώς,πήρε το μάτι μου πρόσφατα μερικά τέτοια βιντεο.

Οπότε ΜΑΚΡΙΑ !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πω την μαύρη αλήθεια...ίσως να μην ήταν τόσο κακη περίπτωση αρκεί τα υπολοιπα να ήταν κομπλέ....δηλαδη μια 550Ti με 2GB στα 50€ ....αλλα με μαιμου BIOS και ένας θεος ξέρει τι ματσακονιές κάναν το κινεζάκια...υπάρχει ανησυχία...

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.

Φτάσαμε στο σημείο δηλαδή να θεωρούμε προσφορές παλιές κάρτες γραφικών με fake bios και να ψάχνουμε το original bios να τις ξαναφλασάρουμε ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες κάτι κοντά σε επιδόσεις (και τιμολογιακά) με την 750 Τι, κοίτα προς GT 1030. Βέβαια, είτε με 1030 ή 750 Ti μη περιμένεις καλές επιδόσεις στα παιχνίδια, εκτός και αν πρόκειται για LoL, DOTA, Overwatch κλπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για budget gaming pc,εαν δεν εχεις αγορασει ηδη,περιμενεις τον amd 2400 με την ενσωματωμενη και εισαι κυριος.

Εχει και αρκετα καλυτερη καρτα απο αυτη που κοιτας και θα κανει λιγοτερο απο οσο θα εδινες για επεξεργαστη και κινεζοκαρτα.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.

Αγόρασα ήδη γιατί βαρέθηκα να περιμένω...δεν είμαι της υπομονής....ένα ταπεινό g4560 αλλά στο Youtube είδα οτι θα μου κάνει την δουλειά αν τον παντρέψω με μια αξιοπρεπή κάρτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...