what_if Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 τα ακους xbox one (παλι μλκα αγορα εκανα)
anarchy79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, status είπε Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα βάλει λίνουξ ρε παιδιά; Γιατι χρησιμοποιεις windows? Οσο παραξενο σου φαινεται να χρησιμμοποιεί κάποιος Linux, άλλο τόσο μου φαίνεται και εμένα να χρησιμοποιεί κάποιος ακόμα windows. Linux Mint 18.3 5
Lastgladiator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε Project Zero 1080p?!? .-) μακραν το πιο χεσιμο horror game 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι θα παιζουν cracked games των windows? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Γιατι χρησιμοποιεις windows? Οσο παραξενο σου φαινεται να χρησιμμοποιεί κάποιος Linux, άλλο τόσο μου φαίνεται και εμένα να χρησιμοποιεί κάποιος ακόμα windows. Linux Mint 18.3 Lubuntu εδώ και είμαι και πολύ ευχαριστημένος
GiwrgOsMasTerGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, what_if είπε τα ακους xbox one (παλι μλκα αγορα εκανα) Μία χαρά αγορά έκανες. 3
ELMastas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δώρο άδωρο είναι να βγαίνει τώρα τέτοια είδηση, δηλ πόσοι λέτε πραγματικά να έχουν Ps4 που να κάθεται 3 χρόνια και να μην την έχουν βάλει στο internet και να έχει μόνο το συγκεκριμένο firmware ? Ααα και απο πάνω να θέλουν και να λειτουργούν Linux εκεί ..? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από ELMastas 1
vamvakoulas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μια χαρά! Εγώ περιμένω πως και πως jaibreak να τρεχει dos σε έκδοση 1.7 Τώρα χωρίς πλάκα, όπως είπαν πολλοί φίλοι παραπάνω έχει πολύ δρόμο ακόμα για σωστο jailbreak. Το συγκεκριμένο δεν το θεωρώ καν άξιο αναφοράς. Αν υπήρχε διαδικασία (η εστω στα σκαρια) downgrade σε παλιότερο firmware εστω και με Ε3 flasher, να το συζητάγαμε.
Hatsos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, what_if είπε τα ακους xbox one (παλι μλκα αγορα εκανα) Ακόμα γελάω
tsioulak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vamvakoulas είπε Μια χαρά! Εγώ περιμένω πως και πως jaibreak να τρεχει dos σε έκδοση 1.7 Τώρα χωρίς πλάκα, όπως είπαν πολλοί φίλοι παραπάνω έχει πολύ δρόμο ακόμα για σωστο jailbreak. Το συγκεκριμένο δεν το θεωρώ καν άξιο αναφοράς. Αν υπήρχε διαδικασία (η εστω στα σκαρια) downgrade σε παλιότερο firmware εστω και με Ε3 flasher, να το συζητάγαμε. Θα γινει και αυτο καποια στιγμη, υπομονη.
nectons Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Χαζομάρες. Σιγά το hack. Τους έχει ισοπεδώσει η sony τους "hackers". Ο πραγματικός hacker πρώτον δεν ασχολείται με παιχνίδια και δεύτερον δεν ψάχνει για κενά ασφαλείας αλλά τα δημιουργεί. Θα εντυπωσιαζομουν αν έβλεπα για παράδειγμα αρχείο σε στικάκι που θα το έτρεχε μια φορά η κονσόλα και μετά θα επεζε αντιγραμμένα παιχνίδια δίχως πατσακια και τέτοια. Με κανονικές αναβαθμίσεις αυτόματα. 1
masteripper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε αυτός που θέλει να αξιοποιήσει την συσκευή μετά από χρόνια (που δεν θα παίζει παιχνίδια εκεί) Και μετά ξεκινάει ο πόνος με ατελείωτες ώρες στην κονσόλα να προσπαθείς να κάνεις το αυτονόητο όπως υπότιτλοι στο Kodi ... Αν το πρόβλημα είναι το Linux υπάρχουν πάμφθηνές λύσεις που παίζουν Linux με γραφικό περιβάλλον με κονσόλα...με ότι θες (εκτός 100% Hw acceleration) στα 30 € κομπλέ....οπότε γιατί να ασχοληθείς με 1 φρέσκο σίγουρα προβληματικό Linux implementation....
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Σιγά μην βρούμε ps4 με τόσο παλιό filmware
kodorevi8ulis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, masteripper είπε Και μετά ξεκινάει ο πόνος με ατελείωτες ώρες στην κονσόλα να προσπαθείς να κάνεις το αυτονόητο όπως υπότιτλοι στο Kodi ... Αν το πρόβλημα είναι το Linux υπάρχουν πάμφθηνές λύσεις που παίζουν Linux με γραφικό περιβάλλον με κονσόλα...με ότι θες (εκτός 100% Hw acceleration) στα 30 € κομπλέ....οπότε γιατί να ασχοληθείς με 1 φρέσκο σίγουρα προβληματικό Linux implementation.... βρε άνθρωποι , ξεκολλήστε λίγο το μυαλουδάκι σας με το kodi και με το γραφικό περιβάλλον σενάριο ήταν όπου είχες κάτι "άχρηστο" , που απλά πιάνει χώρο και θα το εκμεταλλευόσουν αλλιώς (π.χ. Linux server για διάφορα πράγματα) υ.γ. επίσης αυτονόητο δεν είναι τίποτα , δεν χρειάστηκα ποτέ να ασχοληθώ με κατέβασμα υποτίτλων , πάντα είχαν
darkman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Να λοιπόν γιατι αρχίσανε καποια μηνύματα στο φορουμ απο εχθες του στιλ ψαχνω κονσολα με 4.05 η πως μπορω σε μια κονσολα πριν την παρω να δω τι firmware εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα