silve Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Γεια χαρά παιδιά, Μετά από 3,5 χρόνια το κινητό μου δεν αντέχει άλλο και πρέπει να πάω στο επόμενο. Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με reviews κινητών κλπ. Αυτό που χρειάζομαι λοιπόν είναι ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ, το οποίο να είναι value for money. Δεν ασχολούμαι πάρα πολύ με το κινητό, δηλαδή η χρήση που κάνω είναι email, social media και κάνα δυο τρεις βασικές εφαρμογές που χρειάζομαι για την καθημερινότητα. Παιχνίδια δεν παίζω. Έχω ακούσει καλά λόγια για την xiaomi και λίγο που κοίταξα από χαρακτηριστική και από design μου φαίνονται καλά. Τι έχετε να μου προτείνετε; Δεν έχω κόλλημα με καμία εταιρία...
ASTOU Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στα γρήγορα το Xiaomi Redmi Note 4x θα σε καλύπτει. Βέβαια υπάρχει ειδική φόρμα που συμπληρώνεις για την βοήθεια στην αγορά κινητού.
driverpit Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Εδώ είσαι Xiaomi Redmi note 4 4/64 snapdragon global version https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ότι λένε οι τα παιδιά πάνω Redmi note 4x !! Κινητάρα !!!
AlienTechGR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 +1 και από μένα στο Xiaomi Redmi Note 4. Ότι καλύτερο υπάρχει, στα χρήματα του.
gregdel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα: Ποια η διαφορά της global version από τις εκδόσεις που λένε "ελληνικο μενου"? Και στα 32GB ποιο προτιμούμε? 4 ή 4Χ
AlienTechGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gregdel είπε Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα: Ποια η διαφορά της global version από τις εκδόσεις που λένε "ελληνικο μενου"? Και στα 32GB ποιο προτιμούμε? 4 ή 4Χ Προτιμάς απλά Global Version. Το "Ελληνικό μενού" που γράφουν μερικά καταστήματα δεν σημαίνει τίποτα. Αν θέλεις την 800Mhz μπάντα για το 4G πρέπει να δεις να αναφέρεται ως Global Version και το μοντέλο είναι το απλό 4 αν δεν κάνω λάθος (το 4Χ έχω την εντύπωση ότι είναι με τον Mediatek). Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από AlienTechGR 1
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gregdel είπε Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα: Ποια η διαφορά της global version από τις εκδόσεις που λένε "ελληνικο μενου"? Και στα 32GB ποιο προτιμούμε? 4 ή 4Χ Gloval version είναι αυτό που θα παίρνει τις τακτικές αναβαθμίσεις (OTA)+την B20(800αρα) Αυτό που λέει ελληνικό μενού ενδέχεται να μην έχει την global version να έχει μια "μαϊμού" δηλαδή έκδοση που θα σου προκαλέσει προβλήματα. Αυτό που έχεις να κάνεις για να είσαι σίγουρος είναι ότι πρέπει να γράφει με κόκκινα γράμματα το Global version και από πίσω στο κουτί τον αριθμό 2016102. Όσο για το 4X αυτό είναι το ίδιο με το 4 απλός το έχουν έτσι ονομάσει οι διανομείς που το πουλάνε (Κωτσόβολο, Πλαίσιο κλπ) Προσοχή ομως....τα Σκρουτζαδικα πουλάνε το 4X χωρίς την 800αρα που είναι το Μοντέλο τις Κίνας. Μαγαζιά που έχουν την Global είναι αυτά https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3614&cookies_accepted=Y http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black (εδώ έχουμε 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος) https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4-332gb-black-snapdragon-elliniko-menu-global-versiondoro-spinner/ http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-grey&tracking=5730894aa669b (και εδώ 2 χρόνια) 49 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Προτιμάς απλά Global Version. Το "Ελληνικό μενού" που γράφουν μερικά καταστήματα δεν σημαίνει τίποτα. Αν θέλεις την 800Mhz μπάντα για το 4G πρέπει να δεις να αναφέρεται ως Global Version και το μοντέλο είναι το απλό 4 αν δεν κάνω λάθος (το 4Χ έχω την εντύπωση ότι είναι με τον Mediatek). Το 4X στα Σκρουτζαδικα έχουν και τις Κίνας το μοντέλο αλλά και με τον mtk επεξεργαστή. Όσο για τα άλλα νομίζω απάντησα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από saruman123 1
kayato Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στις 23/1/2018 στις 8:48 ΜΜ, silve είπε Γεια χαρά παιδιά, Μετά από 3,5 χρόνια το κινητό μου δεν αντέχει άλλο και πρέπει να πάω στο επόμενο. Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με reviews κινητών κλπ. Αυτό που χρειάζομαι λοιπόν είναι ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ, το οποίο να είναι value for money. Δεν ασχολούμαι πάρα πολύ με το κινητό, δηλαδή η χρήση που κάνω είναι email, social media και κάνα δυο τρεις βασικές εφαρμογές που χρειάζομαι για την καθημερινότητα. Παιχνίδια δεν παίζω. Έχω ακούσει καλά λόγια για την xiaomi και λίγο που κοίταξα από χαρακτηριστική και από design μου φαίνονται καλά. Τι έχετε να μου προτείνετε; Δεν έχω κόλλημα με καμία εταιρία... Aν κανεις απλή χρήση, κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα γίνει καινουριο...
wings12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αυτό που λένε και οι υπόλοιποι, το Xiaomi Note 4 θα έλεγα και εγώ αν θες δες. 1
Stratis23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνώ με Redmi note 4x που λένε όλοι. Το έχει η κοπέλα μου και μερικά πράγματα που έχω διαπιστώσει: - Σε καθημερινή χρήση απροβλημάτιστο χωρίς κολλήματα - Μέτρια κάμερα αλλά τίμια - Αυτονομία που σου βγάζει σίγουρα την ημέρα και με το παραπάνω Γενικά τίμιο κινητό και στην τιμή του αξίζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα