Ευλογητός Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα.Στήνω pc,όλα έτοιμα αλλα ακόμα βαζω τον κωλο μου σε καρέκλα κουζίνας.Γι αυτο ζητάω τη βοήθεια σας και τις προτάσεις σας.Είμαι 100+ γενικά τα τρωω τα πιτογυρά μου .Ψαχνω για ποιοτική καρέκλα να ανταποκρινεται στις αναγκες μου αλλα απο φωτογραφίες τι να καταλαβω.Αν εχει καποιος εμπειρια να πει τη γνώμη του.Σας ευχαριστω εκ των προτέρων
fualos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δυστηχως το προβλημα μας οσων κοιταμε απο φωτογραφιες . Τωρα απο οσα εχω διαβασει καλη επιλογη για ανθρωπους 100+ ειναι η Secretlab Titan . Το αρνητικο ειναι οτι δεν καλυπτει η εγγυηση το υφασμα που διαλεγετε και χαλαει σχετικα γρηγορα . Nobnlechairs επισης καλη , οπως και η vertagear . Δεν εχω ιδεα απο Dxracer , AKracing
Ευλογητός Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Έχω βάλει όριο τα 300 ευρω και δεν ξερω αν αξίζει κ να δωσω τόσα.Ακομα ειμαι επιφυλακτικός.dxracer και ακracing ξεφεύγουν.Απ τις αλλες δεν τις ηξερα καν εκτος τις vertagear που εχω ακούσει κ εγώ αρκετά καλα σχόλια.
black66.gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/1/2018 στις 8:39 ΜΜ, Ευλογητός είπε Καλησπέρα στην ομάδα.Στήνω pc,όλα έτοιμα αλλα ακόμα βαζω τον κωλο μου σε καρέκλα κουζίνας.Γι αυτο ζητάω τη βοήθεια σας και τις προτάσεις σας.Είμαι 100+ γενικά τα τρωω τα πιτογυρά μου .Ψαχνω για ποιοτική καρέκλα να ανταποκρινεται στις αναγκες μου αλλα απο φωτογραφίες τι να καταλαβω.Αν εχει καποιος εμπειρια να πει τη γνώμη του.Σας ευχαριστω εκ των προτέρων Καταρχάς να ξέρεις ότι καμία καρέκλα όσο gaming και να την έχουν βαφτίσει δεν θα σου αυξήσει τα skills στα παιχνίδια . Μόνο και μόνο για την ονομασία θα σου τσιμπήσουν αρκετά ευρώπουλα παραπάνω. Πάρε μια καλή καρέκλα και ας μην είναι "gaming". Επειδή τα τσακίζω και εγώ τα ρημάδια τα πιτόγυρα και είμαι και εγώ 100 + ΦΠΑ (σε κιλά) αν θες άκουσέ με και πάρε αυτή και δεν θα το μετανιώσεις. http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/markus-peristrefomeni-karekla-21545/40103100/ . Την έχω 2 χρόνια περίπου και έχω περάσει ώρες ατελείωτες πάνω της και αυτή ΒΡΑΧΟΣ!!! Σαν καινούρια είναι και από πλευράς επένδυσης και από πλευράς μηχανισμού. Ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε καρέκλα και πίστεψέ με έχουν περάσει πολλές, φθηνές σχετικά (από 70-150 ευρώ), από τα χέρια μου (ή μάλλον από τον κώλο μου) στο σπίτι και στην δουλειά και έχουν όλες κυριολεκτικά καταστραφεί. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από black66.gr 1
mypagio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα. Επειδή το έψαξα πρόσφατα αγόρασα αυτή εδώ http://akracingeurope.eu/overture-series/ Κατέληξα σε αυτή γιατί η akracing σε αντίθεση με την gxracer είναι μέχρι 150 κιλά. Και σε αυτή την τιμή η gxracer είναι στα 100 - 115 κιλά. Και επειδή έχω τα κιλάκια μου δεν το ρίσκαρα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και απορώ πως μπορούσα τόσα χρόνια και καθόμουν σε απλή καρέκλα γραφείου. Ειδικά στη μέση μου είδα τεράστια διαφορά. Εάν την παραγγείλεις από το site (Σουηδία) έχει και δωρεάν μεταφορικά και αν ψάξεις λίγο στο ιντερνετ παίζει και κουπονάκι για 10% έκπτωση ( το χρησιμοποίησα εγώ). Δεν είναι και μεγάλη έκπτωση αλλά τα 30€ είναι κάτι. Ότι γλυτώνεις καλό είναι. Μου βγήκε στα 260€. Αν χρειάζεσαι κάποια άλλη διευκρίνηση στη διάθεσή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα